2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tickerı hallettim ama en sonunda linki profil düzenlede nereye ekleyeceğimi bilemedim, yardımcı olursanız :)) sevinirim teyzeleri

Canımmmmmmm haddinden fazla herşeye kendin koşturuyosun.Biraz eşinden vs. bir şekilde yardım alman lazım.Ne bileyim bazı geceler yanınıza gelebilir.O bile seni psikolojik olarak dinlendirir.Muckkkkk

tabi yaparım zevkle teyzesi ama bana yardımcı olabilirseniz nasıl yapıldığı hakkında

kızlar tickerı hallettim ama en sonunda linki profil düzenlede nereye ekleyeceğimi bilemedim, yardımcı olursanız :)) sevinirim teyzeleri

Meralcim en altta kilo-doğum takip kısmına linki yapıştırıp kaydet diyorsun

Gunaydın kızlar nasılsınız bakım dedım temızlık ıÇın kadın bulamadım dun kocam halıme acımıs ve arkadasının temızlık sırketı vardı ordan 2 kadın gelecek Çarsambaya bende dolap ıÇlerını temızlıyorum papatyam kahvaltısını yedı uyudu bende hasta olmusum arkadasım kahvaltı hazırlıyo oraya gıdecem

emelim özledim seni yaa nerlerdesin hiç karşılaşamıyoruz Şeniz
afiyet olsun bu arada :))))

günaydın emelcim iyiyim canım sen nasılsın? geçmiş olsun... bana yardıma gelen ablamızda bayramdan bir hafta önce gelcek, bende o zamana kadar perde dolaplar ancak hallederim, sana şimdiden kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…