2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu gece liya doğru dürüst hiç uyumadı aşı vurulacağı içine mi doğdu ne :)
şimdi uyumuşken bende biraz uyuyayım
uzun olmaz biliyorum ama kar kardır işte
öpüyorum siziii kocaman

Herkese günaydın. Aşı olan bebişlere geçmiş olsun. Dilek ayrıca sana da geçmiş olsun.

kızlar bu gece liya doğru dürüst hiç uyumadı aşı vurulacağı içine mi doğdu ne :)
şimdi uyumuşken bende biraz uyuyayım
uzun olmaz biliyorum ama kar kardır işte
öpüyorum siziii kocaman

ayy kiyamm yavruma ya
uyu dinlen cnm sende öptüm kocaman.....opuyorumnanaktan

GÜNAYDINN SEVGI PITIRCIKLARIIIIII
naslsiniz bakalimmm???
esmacigim ve diger canolarimmm ardimn 6. ayini kuluyn butun dostlarim coksoalunn
esmacigim sizde girmisinoz 6. aayiniza hadi hayirli olsun
bizde çok teşekkür ediyoruuuzzzz

bizimkide 1 gün 2 gün ileri gidiyo hepppp

gunaydın seker tanelerı
naporsunuz bız oglumla pazardan geldık dıfrız ıçın sebze aldık sımdı yıkanacaz gezmeye gıdeces

gezin bakalım emelciğim bizde oğluşum bi yerde ben bi yerde pinekleyelim

selam bende mart annesiyim 10 mart 2009 tarihinde güzel kızım meleknaz aramıza katıldı 8 yıl sonra beni ve kızımıda aranıza alırmısınız .

cetvel yapmaya çaılştım ama yapamadım . yardımcı olurmusunuz

Yaa ben hiç evden dışarı çıkamıyorum alışveriş bile yapamıyorum eşime sipariş veriyorum o getiriyor. Benim oturduğum yer merkeze o kadar uzak ve yokuş ki kızımı alıp gezemiyorum bile tek başıma

rüyamda ibo beni aldatıyordu
hemde ne aldatma yanımda
eşşolusu
ben duruken başka kadınlara bakıyor onlarla beraber oluyodu
eee bende ne yapıyorum
topluyorum pılımı pırtımı gidiyorum diyorum
bu bana mal mal bakıyo
oğlum kucağımda
ordan abim geliyo dur esma bi konuşun diye sonna sağolsun batu uyandırdı beni
sabah iboyu uyandırırken kalk diyom kal zaten aldattın beni dedim
esma ne diyo sabah sabah az daha uyyum diyo
ya kalk dedi be dedim
nasıl dürtüyom ama
noldu esma ne var dedi
ya rüyamda beni aldattın dedim
esma rüyaymış işde
diyo
geçende sen beni aldattın benim rüyamda benn sana böle yaptımmı diyo
iyice geçirdim bi kaç kez karnına karnına,
sonna aradım öğlen bana ne dese beğenirsiniz
bende tam seni aldatıyordum tam zanında aradın diyoooo gıcıkklık yapacak eşşek akşam yolacam onu

LÜTFEN DıKKAT
kızlar dünde dedim umursamadınız batunun azı dişi çıkıyor galiba ilk olarak orasa elime sivri bişey değiyooo

Esma hayırlı olsun inşallah problemsiz çıkar da Batuhan'ı da seni de üzmez.

selam kızlar, 6. ayını dolduran tüm bebekleri öpüyorum güzel yanaklarından,

sonra ayakta durmaya çalışan Batuhan'ı, Ali Tuna'yı ısırıyorum. çok tatlılar ki yakında olsalar yerdim onları. bir de o hevesle bişey yapmış gibi gözlerimizin içine heveslice bakmıyolar mı bitiyorum. maşallahhh onlara... darısı bizim combişlere...
yasemincim, herne kadar fotolar bükük olsa da bebeğini merak ediyodum. çok tatlıymış maşallah. daha net fotolarını bekliyoruz ona göre. ,
Dılek cim, önemli bişi olmamasına sevindim. dikkat et kendine emi...
Aslı ihale güzel geçmiş heralde tebrik ederim seni de. nedir bu tıbbi cihaz mı satıyodunuz siz?
Funda bişi rica edebilirmiyim. profil resmin çok soğukkk, her baktığımda hedefteki kurban gibi kötü hissediyorum:) zaten çok da ciddi çıkmışsın orda. sırıtık foto isterimmmm....
Esma canım azı dişlerinin çıktığını hiç duymadım ama umarım değildir. malum şimdilerde çok işine yarayacak birşey değil.hem de daha çok rahatsız eden dişler onlar.

kızlarrrr.. ela kaç ay sonra emzik almaya başladı. sanırım ucu büyük geliyodu hep öğürüyodu. şimdi çok sevdi. gece yine hep mızırdandı. uyanmıyo ama huzursuz işte.

bir de kızlar kendimi çok kötü hisseidyorum. dün eşimle de paylaştım. Ela ya bişey olursa diye aklımdan çıkmıyo. onun yokluğunu düşünmek deli ediyo. bir türlü rahatlayıp yaşayamıyorum. bazen kızımla bakışıyoruz uzun süre sonra gözlerim doluyo. sanki ayrılacakmışız gibi. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…