Özgecim tam olarak neyi olabilir ki?
yoksa benmi olaya uzak kaldim?
Gecmis olsun - icin yaniyordur simdi süzülen gözyaslarina((
saolun kızlar akşam noooldu biliyomusunuz en son pes ettim gittim yattım uyudum adanın yanında yarım saat sonra can acısıyla ve kaşıntıyla uyandım meğer içerde bi yakarca varmış ama ben hayatımda böyle sinek görmedim ısırdığı yer gerçekten çok acıyo kuzumu da ısırmış kaç yerinden demek ondan ağlıyomuş yavrum gece 12 ye kadar uyuyamadı doğru düzgün.ama çok şükür demekki biyeri ağrımıyor zemuszemussaol özgecim sanırım bende üşütüp ceyranda kalmısım belkı dedıgın gıbı yorgunluktanda olailir
alyada öyle sanki biri canını yakmış gibi aglıyarak uyanıyor uykusunda biz bile diş cekekrken neler çekiyoruzinş tez zamanda düzelir canım bizimde yarın konturolumuz var bakalım ne kadar olmuşuz öpüyorum kızlar iyi gecelerr
böcüğüm hala ses yok senden çok mu yordular senii yoksa misafirler zemszemus
erken gitsen olmuyo mu? 5 ayı geçmişsiniz nasıl olsa? ek gıdalara başlamak çok zevkli o suratlarının hali.. çok şeker oluyolar kaydirigubbakcemile3iyi geceler kizlarrr ...:)
vee simcikteen günaydin..
Ay cumayi bekliyemiyorum artikkk ...
Hem ek gidalara baslayip baslamiyacagimizi anlatacak doktorum ve nasil basliyacagimizi veee kilomuz boyumuzu ögrenicez , asida olucazz bak o asi isi yokmu korkutuyor beni gine((((
teşekkür ederizzzAyyy Esma dun yazzacaktım unuttum hayırlı olsun yarı yasınız kaydirigubbakcemile5
sanada teşekkürler özgeciğimteşekkürler teyzeler bu arada esmacım kutlu olsun yarı yaşınız farketmemişim ben
merhaba kızlar 4-5 gündür yoktum
ankaradan misafirlerim vardı birtürlü fırsat bulamadım
bir iki kere açtım okuyayım diye o bile mümkün olmadı
ama sizii çoookk özledimm
herkes iyidir umarım
biz de bugün 6. ay aşılarımızı olduk 1 koldan 1 ağızdan 2 bacaktan
inşallah ateş yapmaz
esmacım inan bende sizi merak ettim
bu arada yarı yaşınızımı kutladınız ne güzellll.... hayırlı uğurlu olsun inş.
darısı 6 gün sonra bizim başımıza
evet esmacım bizim ebeler hızlı çıktı biran önce bitsin gitsin diyolar herhaldekaydirigubbakcemile3amin canım inşallah siz aşılarınızı erken olmuşunuz bizimki daha pazartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?