2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol emelim bi ara korktum hee tekrarmı hamile kaldım diyeee :roflol:
ben yatar cnaım öpüyorum seniii sari papatyayı zemuszemus

iyi geceler kizlarrr ...:)
vee simcikteen günaydin..
Ay cumayi bekliyemiyorum artikkk ...
Hem ek gidalara baslayip baslamiyacagimizi anlatacak doktorum ve nasil basliyacagimizi veee kilomuz boyumuzu ögrenicez , asida olucazz bak o asi isi yokmu korkutuyor beni gine ((((

günaydın arkadaşlarrrrrr sabah öpücüklerii zemuszemus canım börek istiyorrrrrrrrrrrrr esma çaylar senden börekler bendee hadiii :))

Özgecim tam olarak neyi olabilir ki?
yoksa benmi olaya uzak kaldim?
Gecmis olsun - icin yaniyordur simdi süzülen gözyaslarina ((

saolun kızlar akşam noooldu biliyomusunuz en son pes ettim gittim yattım uyudum adanın yanında yarım saat sonra can acısıyla ve kaşıntıyla uyandım meğer içerde bi yakarca varmış ama ben hayatımda böyle sinek görmedim ısırdığı yer gerçekten çok acıyo kuzumu da ısırmış kaç yerinden demek ondan ağlıyomuş yavrum gece 12 ye kadar uyuyamadı doğru düzgün.ama çok şükür demekki biyeri ağrımıyor zemuszemus

erken gitsen olmuyo mu? 5 ayı geçmişsiniz nasıl olsa? ek gıdalara başlamak çok zevkli o suratlarının hali.. çok şeker oluyolar kaydirigubbakcemile3

dielk beni anacııımmm hemen geliyorummmm su böreği isterima ama haberin olsunnnn

Gunaydınlar

Sabah sabah yıne borek muhabbetı olmuss.. Yok borek morek sıze hadı zayıflayın bakıım artık

Ozgecım Ada'nın ıyı olduguna sevındım aman hasta olmasında ..

günaydınn kızlarcımmmm
sibelim hayırlı haberle gel termininden :)) biz de yarın gidecez doktorumuxza aylık kontrolümüz var bu aydan sonra bir kere daha gidecem sonra 2 ayda bir gitmeye başlayacam hastalık olmazsa inşallah olmaz her ay 80 vermek zor gelecek :)))

merhaba kızlar 4-5 gündür yoktum
ankaradan misafirlerim vardı birtürlü fırsat bulamadım
bir iki kere açtım okuyayım diye o bile mümkün olmadı
ama sizii çoookk özledimm
herkes iyidir umarım
biz de bugün 6. ay aşılarımızı olduk 1 koldan 1 ağızdan 2 bacaktan
inşallah ateş yapmaz

Ayyy Esma dun yazzacaktım unuttum hayırlı olsun yarı yasınız kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederizzz
teşekkürler teyzeler bu arada esmacım kutlu olsun yarı yaşınız farketmemişim ben
sanada teşekkürler özgeciğim

kaçak seniii merak ettik anacımmm

esmacım inan bende sizi merak ettim
bu arada yarı yaşınızımı kutladınız ne güzellll.... hayırlı uğurlu olsun inş.
darısı 6 gün sonra bizim başımıza

esmacım inan bende sizi merak ettim
bu arada yarı yaşınızımı kutladınız ne güzellll.... hayırlı uğurlu olsun inş.
darısı 6 gün sonra bizim başımıza

amin canım inşallah siz aşılarınızı erken olmuşunuz bizimki daha pazartesi günü

GÜNAYDINN SEVGI PITIRCIKLARIIIIII
naslsiniz bakalimmm???
esmacigim ve diger canolarimmm ardimn 6. ayini kuluyn butun dostlarim coksoalunn
esmacigim sizde girmisinoz 6. aayiniza hadi hayirli olsun

amin canım inşallah siz aşılarınızı erken olmuşunuz bizimki daha pazartesi günü
evet esmacım bizim ebeler hızlı çıktı biran önce bitsin gitsin diyolar herhaldekaydirigubbakcemile3
her ay 2-3 gün önce vurunca altıncı aya girmeden son aşıları vurulmuş olduk.
artık yaşına kadar yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…