2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rüyada öyle haraket ediyor canim tutamiyorum - birde illaki yaninda birisini istiyor:)

bende cekmıstım ama ellerını bıraktıgımda duserse hemen tutayım dıye korktum cekemedım..

SAgol melekcim ben hep los isikta uyutuyordum artik bundan sonra onud yakmam uyuduktan sonra:) bu arada ali tunya masallah :) ne güzel rüya dönme dolap gibi dönmekten baska ypatigi hic birsey yok emeklemeye calisiyor yoruluyor bu sefer aglamaya basliyor okadar oturturken bile sakk diye yana düsüyor ... desteksiz hicc oturamiyor nerdeki tutunup ayaklara kalkmakk teyo teyoo kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçar hepinizi kobacan öptüm keninize iyi bakınnn

Öptüm canimm ... sende cici bak kendine :)

Bende herkesi seviyorum opuyorumnanaktan

Bugün evdeyiz kizcemleee...

Aysincim unuttum yazmayi : evet cok dikkat etmelisin o Elanin yatisi ne öyle ... :)
Ama cooooooook sirin duruyor yaaa Masallah kuzuma:)

aaayy evet Aysın'e bende soyleyecektım bende ılk zamanlar boyle cok yatırdım devamlı kusuyor ters yatırıp genzıne kacmasın dıyordum, boyle yatırıncada nefessız kalacak dıye korkuyordum

kızlar bı yerde okudum sıvrısıneklerle bogusanlar ıcın

bize doktorumuz bebeklerin kullanabildiği bi sinek ilacı tavsiye etti.yeni çıkan biürün olduğu için eczaneler pek bilmiyor ama depolarına sorduklarında getiriyorlar.
eczacıbaşının detan defans sinek ilacı,spreyli bi kutuda 2 ay üstü bebeklerde tüm vücuda uygulanabiliyor.biz rahat ettik valla tatilde bende kullandım.6 saat etkisi var

canım benimki destekle 3 aydan beri oturuyo bişey olmaz raşitizm hastası olan bebekleri oturtmamak gerekiyor sağlıklı bebeğe bişey olmaz

E ozaman bende oturtmaya basliyim yaa rüyayi ... Ben altinci aydan itibaren oturtmiyim diye rüyayla kavga dögüs hergün :roflol:
Melekcim Viyanada fazla sinek problemi yokkk cook sicak günlerde oda belkii haftada BIR gün

kızlar hamile olmam imkansız ama sanırm üşüttüm eşi bekliyorum dr gitmek için çok halsizim ya kafamı kaldıramıyorumm

[COLOkimse bişey yazmamışmı yahu? ada çok fena ya hala huysuzlanıyo çoktan uyumuş olması gerekirdi tabi yukardaki canım komşularımın da etkisi yok deil ooofffffR="DarkRed"][/COLOR]

selam gençlik
yoruldummm ama iyi bir ihaleydi :)) kuzum da keyifliydi yıkadım onu mamasını yedi deli deli yatıyo şimdii ayşin aynı böyle uyuyo işte Ada ve ben gram uyumuyorum sürekli gözüm onda naapcam bilmiyorum yastık denedim olmadı yan yatırma yastıklarından alacam arkadaştan bir de onu deneyecem diloşummm ne oldu kuzum sanaaa????? oy oyyy erkeklerimiz Ali Tunamla BAtuşum ayaklanmışşş maaşallah yasemin kızın pek tatlı maşallah ona da

[COLOkimse bişey yazmamışmı yahu? ada çok fena ya hala huysuzlanıyo çoktan uyumuş olması gerekirdi tabi yukardaki canım komşularımın da etkisi yok deil ooofffffR="DarkRed"][/COLOR]

özgecimm iyi geceler çayı al milupanın faydasını görürsün evde ıhlamur varsa onu da kaynatıp verebilirsinn diş nedeniyle böyle yapıyo kuzum annesi:1hug:

ya biraz önce ağlayarak uyandı yine gözünden yaş gelmiş ( umarım başka bişeyi yoktur bi daha uyanırsa ıhlamur kaynatiim bari. o iyi geceler çayı adanın uykusunu açıyodu önceden kullanmıştım :) cins benim kızım kaydirigubbakcemile2

o yan yatırma yastığından bende de var ama bi işe yaramıyor yine yuvarlanıyo istedii gibi ben kullanmıyorum artık ama ben de arkadaştan aldım dandik bişeye benziyo :) belki düzgünü vardır

bu gece bi misafirimiz var başkada bişeyimiz yok bende gidim yatiim bari çok uykum var hadi iyi geceler herkese

özgecim bende burdayım canım doktordan geldim kızlar bir sürü tahlil yaptılar sonuççç temiz çıktı çok şükür yediklerime dikkat etmemi ceyranda kalma fala..vs dedi işte ama hala midem bulanıyorrr (

iyi canım ya sevindim. ben çok yorgun olunca bulanır hep midem sende de öyle bişey varmı yani ceryanda kalınca yorgun olunca farklı bişey yiyince vs.. geçmiş olsun tekrardan sıpan izin verirse yat dinlen biraz
benimki fena yine uyandı ıhlamur kaynatamadım uyudu hemen geri ama nasıl bir ağlama aman allahım... caım benim ya kimbilir nasıl canı yanıyor da uykusundan uyanıyor

Özgecim tam olarak neyi olabilir ki?
yoksa benmi olaya uzak kaldim?
Gecmis olsun - icin yaniyordur simdi süzülen gözyaslarina ((

saol özgecim sanırım bende üşütüp ceyranda kalmısım belkı dedıgın gıbı yorgunluktanda olailir
alyada öyle sanki biri canını yakmış gibi aglıyarak uyanıyor uykusunda biz bile diş cekekrken neler çekiyoruz inş tez zamanda düzelir canım bizimde yarın konturolumuz var bakalım ne kadar olmuşuz öpüyorum kızlar iyi gecelerr
böcüğüm hala ses yok senden çok mu yordular senii yoksa misafirler zemszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…