canım eşimin ilk dişi üstten çıkmış. hem de öndeki 2 tanesinden biri değil. dişçi tabiriyle üst sol 2 dişi:))))))))kızlar ilk diş mutlaka alttamı çıkıo yoksa ilk dişi üstte de çıkabiliomu? sanki üstte sertlik var gibi ama anlamadımkafamçokkarıştı
adaşlar (AYŞİNLER) hoşgeldiniz a.s.
Burcu sende hoşgeldin canım bizde aynı durumdayız bütün gün kuçakda
ayşin ela naısl yatıyor öyle off zor işin gecede böyle yatıyorsa tepesınden ayrılma annesiii
gideceğim canım ama şuan hiç bir sorunumuz yok maşallah haftaya götüreceğim boddimiKaÇ gÜndÜr yazıyım dedİm yazamadım oĞluŞu tıpa gÖtÜrdÜk heeeÇbİŞeyİ yok dedİler İlaÇlardan baĞırsakların florası bozulmuŞ sİndİrİmİ dÜzenleyİcİ toz verdİler İnŞallah dÜzelİr bıktım valla okadar zorkİ gerÇekten.esmacım bİ daha test yaptır canım derİm ben.bİzİm amİp yanlıŞ dozda İlaÇ verdİĞİmİz İÇİn geÇmemİŞ bukadar zamandır dozu eksİk kalmıŞ aynı senİn yaŞadıĞın Şeye benzİyor emel.tabİ ardı ardına natİbİyotİk baĞırsakları bozulmuŞ.eĞer varsa hastalık İlacını kullan esma .bİzde flagylden sonra kusuyorduk ne Çektİm İkİ aydır o İĞrenÇ İlacı İÇİyordu kuzum psİkolojİm bozuldu valla.bu arda deryanınm kuzusunun fİlm sonucu Çıktımı kaÇırdım orayı ben
canım eşimin ilk dişi üstten çıkmış. hem de öndeki 2 tanesinden biri değil. dişçi tabiriyle üst sol 2 dişi:))))))))
selam canım. nasılsın. alyamız napıyooo? evet bizim sıpa böyle yatıyo. zaten şu anda da başım çatlıyo. gece hep kontrol etmekten helak oldum. hayırdır neyin var. mideni mi üşüttün acaba? esma bak yine biz Türkler üşüttük::roflol:
ya biraz öncede deim ya bizim azı dişimiz çıktı galiba bugün iyice inceleyeyim en iyisi bensağol esmacım, tepsinin içine tarak, kitap, altın, para, kalem koyduk.
mesela tarak seçti ya, saçlarla alakalı da bi mesleği olabilir, düzenli biri de..
kalem, yazmayı seven bundan para kazana biri olabilir gibi,,
benimki küçük sözlük koydum boyutuna uygun. onu seçt.a rdından da altın bilerziği. bakalım büyüsün de okumuş kuyumcu olacak mı test edelim:) işte eğlence için yapıldı.
güzelim biz hediği boş verdikişin güzel yanı burda zaten bana bana hep bana misaliii:lepi:
sağol özgecim, bakayım netten sıpama...
kızlar çok feciyim yaa midem bulanıyor ve midemde yanma var ve çok halsizim sanki dayak yemiş gibi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?