2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ilk diş mutlaka alttamı çıkıo yoksa ilk dişi üstte de çıkabiliomu? sanki üstte sertlik var gibi ama anlamadımkafamçokkarıştı
canım eşimin ilk dişi üstten çıkmış. hem de öndeki 2 tanesinden biri değil. dişçi tabiriyle üst sol 2 dişi:))))))))

selam canım. nasılsın. alyamız napıyooo? evet bizim sıpa böyle yatıyo. zaten şu anda da başım çatlıyo. gece hep kontrol etmekten helak oldum. hayırdır neyin var. mideni mi üşüttün acaba? esma bak yine biz Türkler üşüttük::roflol:

gideceğim canım ama şuan hiç bir sorunumuz yok maşallah haftaya götüreceğim boddimi

ya kızlar batununda azı dişimi ne çıktı söylemiyi unutuyorum ama azı dişinde bi kabartı var elimede geliyor olabilirmi böle bi çılgınlık ne dersiniz

sizi gidi üşütük türkler siziii

ya biraz öncede deim ya bizim azı dişimiz çıktı galiba bugün iyice inceleyeyim en iyisi ben
kızlar çok feciyim yaa midem bulanıyor ve midemde yanma var ve çok halsizim sanki dayak yemiş gibi (

geçmiş olsun canım bi nane limon kaynatsana

benim korkusuz asker hiç korkmuyo düşermiyim kalkarmıyım keyfi yerinde keşke saatlerce ayakda dursa ağır top askında dönmez yüz üstü durmaz benim oğlan direk yürüyecek

kızlar tşk ederim a.s.
ya üşüttüm yada hamileyim bu secenegi düşünmek nile istemiyorum üfff ama sanki öyleymiş gibi bütün herşey ne yesem midem bulanıyor nane limonda kaynatım içtim ama hala çok kotüuüm

ayşin teyzesi kızm gayet iyi ama biraz yaramaz ve huysuz şimdi uyuyor yatagınadaa

yasemin çok tatlı bebişin

yasemin canım resimleri yüklerken boyutunu küçütsen canım senin minnoşu tam görelim maşşalah çok tatlı

teşek canlarım eminimki sizlerinki de çok tatlılar...

dilekçim yolda bi bebiş daha varsa uzun zamandır giremedim bebişten bukadar yapabildim
:kedi: :kedi:

kızlar nasıl giydiriyosunuz bebekleri? özelliklede istanbuldakiler! yaw anlamadım 10 gündür bu ne esintidir serinliktir buz gibi hava ben bile üşüyorum. kızıma çıtçıtlı badinin üzerine kısa kollu penye ve patikli don giydiriyorum. şort giydirince bacakları soguyo hemen. agustosun ortasındayız simdiden böyle olursa nolcak kışın ya kafam karıştı. böyle giydirince terlemio ama bide sıcaga alışırda nanemollah olur die korkar oldum

benim yaramaz durmadığından alıntı falan yapamadım kzılar maaşallah bebeişlerinize dilekcim geçmiş olsun da eğer şüpheleniyosan öyle bişeyden bi test yap bak bende merak ettim şimdi. ya burdada havalar soğudu ama ben yine aynı giydiriyorum ayakları soğuk oluyor da daha bacaklar normal:) üstüne bi çıtçıtlı bady o kadar :))

Herkese merhabalar
arkadaşlar lütfen fikirlerinizi söyleyin benim kızım 5ay 6 günlük yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışyor başını sırtını kaldırıyor oturtmak istedim sonra yengeme sordum kız çocukları için erken daha dedi sizinkiler oturyormu nasıllar artık yatmak istemiyor bende korkuyorum bişey olur diye oturtsammı acaba.

kızlar ben yemeğe fırına koydum tatlımı yaptım mutfak dolu bebişim durmuyo bılaşıklr istanbula kadar uzadı pufff

markete gitim canımı uyutcam benimkide çok huysuzlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…