Ayşinim sonra detaylarını anlatda bızde yapalım.
kızlar bugün bebeği yıkadığımda aşı yerinden iltahap geldi normalmi böle bişey bana yazın lütfen korkuyorum
diş çıkarma öncesi kulağını tutuyor sebebide kulak ağrısıymışbenneyaptımki,ateşide 37 den yüksekse rahatsızlık veriyo 38bçktan üstünde har an havale geçirme tehlikesi varmış dikkatttsenağlama
ayyy 5 ay 5 günlük olmuşuz... beş beşlikiz....opuyorumnanaktan
koca kız oldu ama hala sallanmadan uyumuyor...
6.ayda biter diye ümit ediyorum.. benimki de bacak kol yani...kaydirigubbakcemile2
yaw bağlantım hala berbat az önce çarpıldım ehuehueh elektrik tarafından bağlantıyı ayarlayayım derken off bu kızçe uyudu ben de saçlarımı boyayacam yarın bodruma gidiyorum ihalem varrr perişanım yüzüm gözüm etc...
Adacıım uyudu ama uykusunda ağlıyor sanırım ağrısı varrrr
Herkez bebİŞ uyutuyor galİba kızlar yavrularımızı ne zaman yurutece koyacaĞız bİlgİnİz var mı*
gunaydın canım, bu site gerçekten rahatlatıyo insanı... tabi kafa dengi arkadaslarla guzel hersey...günün ilk günaydını benden olsun iyiki varsınız kızlar çok seviyorum hepinizi ailem gibi oldunuz a.s. :1hug:
maşallah Ali Tuna ya.... 6 ayı devirdi ha?Gunaydınlar herkese
Ası yerının ıltıhaplanması normal korkmayın
Yasemın bende yurutec almayı dusunmuyorum. Aldın madem ama bıraz daha bekle daha kendı kendıne oturamadan yurutece koymayı dusunme bence. Alı Tuna 6 ay 1 haftalık oldu. Emeklıyor popoyu falan tamamen kaldırıyor ama ben yınede en az 1-1,5 ay daha koymazdım.
Ozge saol canım. Bırbırımıze cok alıstık burda. Bende bakmadan gecemıyorum valla. Merak edıyorum herkesı bıraz gırmeyınce
Dıleeekk borek mııı banadaaaa :)
günaydın kızlarrr
özgem kızz haklısın walla biz birbirimize çok alşıtık :)) sevgi çemberi oluşturalım ehuheheuhu yaw benim sorunum hala dewam ediyorr Ada çok hareket ediyor uyurken korkuyorum düeşcek diye yatağı korumalı park yatağa geçtik ama tahmin edemeyeceğiniz kadar çok dönüyor uyurken ayrıca neden dönüyor rahat edmiyor mu ki??? off bu çocukk çok ekşınnnnnnnnn(((
valla benim kayganada zorla benim oğlanı üşütecek diye korkuyorummmmmo nasıl yahu kaydirigubbakcemile3 üşütmeye bi diyeceğim yok ben de üşütmem kızım da üşütmedi şimdiye kadar allaha şükür. sadece kocam üşütür annesiyle beraberken. aman soğuk su içme üstüne kalın giy üşütürsün bronşit olursun der durur annesi ve her seferinde üşütür.şimdi de boğazında ltihap var adanadan beri :) ama nazar kanıtlanmış diye biliyorum. yani adına nazar değil de negatif enerjhi deyin ne derseniz deyin bazı insanlar negatif enerji saçarlar ve bazı kişiler de bunu almaya çok eğilimlidirler.falan filan işte :) uğraşıyorum reikiyle de ordan biliyorum a.s.
ben eğitici köpek aldım bayıldı bi de kurabiye kavanozu var daha oynayamıyor ama şekilleri ben içine atınca çok hoşuna gidior
ya canım sütün çokmuş hatta artanı sağıyorum iyorsun ne akla hikmet mama takviyesi veriyolar anlamıyorumm ben kilolu bebek değil sağlıklı bebek önemli olan sen anne sütüne devam et hareketliymiş daha ne güzel çıtır çıtır kızın varmış takma kafanam sütün varsada asla mama vermeadım fatma kızımda 5 ay 6 günlük 6290 ve 65 cm. boyu falan uzuyo bası büyüyo ama az kilo alıo. bu ay sadece 350 gr almış. geçen ayda az kilo almıştı dr mama takviyesi verdi ama benimki ne kasıkla ne biberonla almadı mamayı hep tükürdü. bende humananın still tee ve kimyonlu rezene çayını içerekten 10 günde 350 gr aldırmayı başarmıştım. ama yine az almış. geçen ay idrara falan baktılar bişi çıkmadı. sütüm var. her iki gögsümü 20-25 er dk emziriyorum 80 cc de süt sagıyorum. ama anlamadım gitti ya neden böyle. ama dogdugundan beri dönen sürekli hareket halinde durmadan çıglıklar atan bir kızım var. gündüzde hiç uyumuyo. 24 saat içinde en fazla 10 saat uyuyo. dr söyledim bunlar etkilemez kiloyu dedi. şaşırdım kaldım ya çok üzülüyorum.
sağıyorum diyo ama emdikden sonrafatma benim kızım da seninkiyle aynı kilosu ve boyu da aşağı yukarı aynı ve dediğin gibi 2,5 aylıktan beri fırıl fırıl dönüyor aslında doğduğunda da çok hareketliydi kolik vardı bizde uyku sorunumuz da vardı ama düzene girdi zayıf değil endişe etme yalnız uyumuyorsa ve ağlıyorsa doymadığı içindir doktorumun söylediğine göre aç çocuk uyumaz ada doyuyor ki uyuyor diyor
hoşgeldin ayşinim ben bu tepsiye konan obje işini anlamadım anlatsanaselam kızlar, ben geldim, geçen salıdan beri bakamıyodum. dediğim gibi annemlerdeydik. haftasonu düğün vardı. cumartesi ayrıca kızımın diş hediği yapıldı. öylesine bişey sanıyodum ama resmen kutlama havasına döndü.gelen misafirler falan. kalabalık olduk. kızıma birsürü hediye geldi. kızım tepsiye konulan objelerden ilk önce sözlüğü sonra altın bilerziği seçti.
sonra detaylı şekilde yazarım. eltim ve kaynım gelecek bu akşam. Ela yı özlemişler:))))
hepinizi öptüm. umarım herkesler iyidir bu araa....
o nasıl uyuyuş yerim onu ben
bide ayşinim bizde hediğin içine altın konulur kime çıkarsa onun olur :)
haaarikaaaben burdayımda yoğunum bi yazamadım halbuki birsürüde alıntı yaptımmm kızlar bugün sabah batuyu beşiğinin kenarına elleriyle tutturdum ve ortalam 1 dakka öyle orda durdu çokda hoşuna gitti fotoları var koyacağım inşallah
bekleriz ,tatlım özpüyorum ben deMerhaba kızlar....ben bu grubun hayırsızlarından oldum sanırım bir türlü girip yazamıyorum...gezdim tozdum geldim şimdide temizliğe kalkıştım yine oturup yazamıyorum artık kısmetse ramazana daha sık gireceğim...özledim valla sizlerle muhabbet etmeyi arada girip çıkınca takip edemiyorum muhabbetleri...az kaldı bir hafta sonra buralardayım inşallah...
Çok öpüyorum sizleri ve dünya harikası bebeklerinizi...
ben burdayımda yoğunum bi yazamadım halbuki birsürüde alıntı yaptımmm kızlar bugün sabah batuyu beşiğinin kenarına elleriyle tutturdum ve ortalam 1 dakka öyle orda durdu çokda hoşuna gitti fotoları var koyacağım inşallah
teşekkürler ayşin teyzesi daha ortada yok ama üst çenede bi yer kabarmış hafiften
bu arada nasıl yatıyor seninki gerçekten ya yastıklar var yüzüstü yatırma yastığı mı ne adı yüzüstü yatsa da ,delikleri var nefes alabiliyor bi araştır istersen nette var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?