2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

bu arada gülşahcım ben burda bir derdimi paylaşmıştım sen gerçekten samimi davranmıştın fkat bir arkadaşımız kırmıştı baya beni ve kimse ilgilenmeişti :çok üzgünüm: şimdide es geçiliyorum ama neden

kim kirdi bakem seni döferim haaaaaaa dokunmayim arkime benim

canım huzur yai ismin neydi canım öncelikle senin?
es geçilmiyorsun canım sadece önemli bir şey yok.boşver..çok önemsiz hemde..
keyfimize bakalım..
nasıl bebeğin inşallah?

aman bu misafirlerde burdamis hos geldiniz okuyun bol bol okuyun gelinde tanisalim misafir arkidisler

kız ben bu sıpamı yerım mama verdım doyurdum yok ılla o memeyı emecek kucagımdaydı elbısenın ustunden memenın basını bulmaya çalısıyo

şehnaz canım
burası halka açık bir site değil mi ama..
ve yaklaşık 100000e yakın üye var burada..
ee misafir de olur tabii..bilinen bir sitedeyiz nasılsa cicim..

hakikaten Allah nankör insanların şerrinden,fesatların kendilerinden korusun bizleri..ve bebelerimizi..ailelerimizi..hepimizi.

şehnazcım sen buz tedavisi yaptırıcaktın yaptırdınmı benim çatlaklarımla başım beladamafoldumben resmen depresyona girdin onlar yüzünden işte bu derdimi paylaşmıştım hatırladınızmı beni anacım :) bu arada adım yeliz

kızlar kk da bır yerde okudum 1 tatlı kasıgı turk kahvesıne yarım lımon sıkılıyor çamur halıne gelıyo ve atlaklara suruluyor çatlaklar gecıyormus suheylam denıyordu

şehnaz canım
burası halka açık bir site değil mi ama..
ve yaklaşık 100000e yakın üye var burada..
ee misafir de olur tabii..bilinen bir sitedeyiz nasılsa cicim..

eet öyle bebem burasi böyük bi site oldugundan dolayi misafirlerimizn olmasi doal :lepi::enbuyukkk:

sehnazcim oglumun pipisini sormussun ohoo cok oldu mevlüdümüzüde yaptik kesildigi gün agladi biraz okadar sonra unuttu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…