• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

şehnaz aanım şehnaz aanımm ima yoookkk..:olmaz:
tartışmaya meyil vermek yoookk..:olmaz:
rucu ediniz..piliss..kaydirigubbakcemile2
mesajlarınız silinir bakınız..hooooopppppp:sinifsinif:

efe ıyı kızlar 2 hafta sonra dıkıslerı alınacak ve alçıya alacaklar 2 ay sonra çıkacak alçı ve dıger ayagı amelıyat olacak bu arada aslı bende meyvelı kek ve tırtıl kurabıye var gonderem mı balım

efe ıyı kızlar 2 hafta sonra dıkıslerı alınacak ve alçıya alacaklar 2 ay sonra çıkacak alçı ve dıger ayagı amelıyat olacak bu arada aslı bende meyvelı kek ve tırtıl kurabıye var gonderem mı balım

efeeeeeeeeeeeeeeet gönder hemenncecikkkkkkk ben eliboş gidecem:icecream:

yasemin artık oluyor canım bir bak site için önerileriniz kısmına.10 euro gönderince olabiliyormuş..kart işi yani..
canım ya kıyamam ben ona.öp benim yerime emelim..

ay kılo demısken ovunmeden gecemıyecem hazıran 5 de 67.7 dum dun tartıldım 64 olmusum dıyetısyen çok guzel gıdıyorsun dedı

yasemin artık oluyor canım bir bak site için önerileriniz kısmına.10 euro gönderince olabiliyormuş..kart işi yani..
canım ya kıyamam ben ona.öp benim yerime emelim..

öpemem kuzum ben yıgenımı hıç gormedım ablamla aynı zamanda dogum yapacaktık o erken dogum yaptı benım dr gondermedımafoldumben

gülsahcim öyle özel bisey yapmiyorum sadece dikkatz etmeye aksamlari hafif gecirmeye calisiyorum suana kadar iyi gitti bakalim 4 mayisda baslamistim ha bi kerede 2 günlük pirinc lapasi yapmistim.

ben bilmiyordum bi bakayim ozaman su kart isine

emelim ben hiç kullanmadım..bilmiyorumki..
maşallah sende de kilolar desene..süperr.
yasemincim gitsin kilolarımız burda eskisi gibi olduğumuz zamanlarıda görücez inşallah:Saruboceq:
aslıcım görüşürüz canım iyi eğlenceler öpüldünnnn

Isıtıcı 800 W, doğrayıcı 200 W
Buharlı pişirme ve doğrama özelliği
Farklı biberonları steril edebilme
Biberon / mama kavanozu ısıtabilme
Dondurulmuş besini çözebilme
2 kademeli sıcaklık ayar ve parçalama düğmesi
Sesli ve görsel alarm
Çift taraflı paslanmaz çelik bıçak
Ölçülü parçalama/saklama kabı ve saklama kapağı
Aksesuar çekmecesi

Back