- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
bende bekletimçilekleri süzdüm suyu biraz kaynayınca çileklreri atıım şimdide balkonda bronzlasıyorlarben 2 gece şekerde bekletiyorum sonra kısık ateşte biraz pişirip çilekleri alıyorum suyu iyice kaynıyor sonra çilekleri tekrar atıyorum en son bir iki damla limon misss
bide çok yer kaplar zannımcaKurutma makinesi cok elektrik harciyor demis olayimda!!
ben gidemicem anlaşıldı yavrular biraz daha buradayım..
cınım hoşgeldinnnnn ya zaten erkek bebekler sıcağı pek sevmezlerBen dün banyodan sonra yağlayım dedim. Bugün isilik olmuş vücudu. Bidaha yağlamadım.
ben saf z.yağıyla yağlıyorum bişey olmuyo
hemen emiyor zaten yağı vücudu eskiden zeytinyağıyla yağlarlarmış
buketim dogacım fundacımmm aboww hoşgeldinizzz :) kızlar ya ben bogazıma dur dıyemıyorum habıre bıre giyiom yawwss şişko kalıcam şişkooo
misafir eksik olmaz artık burdan okuyup okuyup kudururlarrr nefret edıyorum misafir sende seni iğreç pislik :roflol: :roflol:
selam canım heee bencede yavrım misafir get öteyebuketim dogacım fundacımmm aboww hoşgeldinizzz :) kızlar ya ben bogazıma dur dıyemıyorum habıre bıre giyiom yawwss şişko kalıcam şişkooo
misafir eksik olmaz artık burdan okuyup okuyup kudururlarrr nefret edıyorum misafir sende seni iğreç pislik :roflol: :roflol:
kokmuyomu?????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?