2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

ben 2 gece şekerde bekletiyorum sonra kısık ateşte biraz pişirip çilekleri alıyorum suyu iyice kaynıyor sonra çilekleri tekrar atıyorum en son bir iki damla limon misss
bende bekletimçilekleri süzdüm suyu biraz kaynayınca çileklreri atıım şimdide balkonda bronzlasıyorlar
Kurutma makinesi cok elektrik harciyor demis olayimda!!
bide çok yer kaplar zannımca
ben gidemicem anlaşıldı yavrular biraz daha buradayım..

bende aynı kocama akşam fırında kk yaparım artık

amanın misafirimiz gelmiş
hoşgelmiş biz misafiri severiz
gel kardes gel

ya kızlar bişi sorcam siz bebeleri banodan sonra yağlıyomusunuzbi kaç yerde okudum doktor yağlamayın vücutlaru nefes almaz demiş
şaşırdım

Ben dün banyodan sonra yağlayım dedim. Bugün isilik olmuş vücudu. Bidaha yağlamadım.

Ben dün banyodan sonra yağlayım dedim. Bugün isilik olmuş vücudu. Bidaha yağlamadım.
cınım hoşgeldinnnnn ya zaten erkek bebekler sıcağı pek sevmezler
hep aynı oluyor
ben saf z.yağıyla yağlıyorum bişey olmuyo

hadi ya
zeytinyağıyla öylemi
benim kızn cildi kuru du busefer doktoruna sorayım bakalım

buketim dogacım fundacımmm aboww hoşgeldinizzz :) kızlar ya ben bogazıma dur dıyemıyorum habıre bıre giyiom yawwss şişko kalıcam şişkooo
misafir eksik olmaz artık burdan okuyup okuyup kudururlarrr nefret edıyorum misafir sende seni iğreç pislik :roflol: :roflol:

bende valla bide göbeğim şişiyo baska yerde değil arka taraf şişse bari accık kıçım çıkar yok recep ivedik gibi oldum ya

selam canım heee bencede yavrım misafir get öteye
kokmuyomu?????????????????????

yok kız kokmuyo hemn emiyo

eee millet ne alemsiniz bakem değişiklik hoşunuza gittimii fikirlerinizi alım kızlar muckss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…