• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

canlar ben cikiyorum malum cumartesi gezecez ehuehuehu gelince hemn vatanimdayim merak etmeyin bei ehueheheu

laleceye ben baktım;2009 ağustos annesi:ecrin_bebek:
annemkızıyor da bizler gibi mart annesiymiş ama pek yazmamış sanırım..
naber sibelcim nasılcım canikom?

kızlarım ben de kaçayım artık..vallahi geç kaldım..sizle sohbete doyum olmaz..
gerilme yok..kasma yok..ohh huzur!
öpüyorum sizleri yanaklardan..bebelride ısırıyorum veeee gidiyorum..
akşama girmeye çalışırım..

iyidir gülsahcim!! Sizden naber? Rüyayla gögüs - emme tartismasi yapiyoruz bakalim kim kazanacakkk;)

sibelim biz kazancaz inşallah savaşa devam canım benim çıkmam gerek savaşın ikinci raunduna gidiyorum şans dileyin bacılar

bol Sans hehe ...
emzigi dene - yada parmagini dudak kenarina deydir agzini acarak parmagini izliyor hemen gögsünü ver... Ne cok trick kazandim amma yaaa su dört gün savas icerisinde bi gögsümü kesip vermedigim kaldi:D

kızlar ya biri bana hadi kalk ne oturuyosun desin yaaa
pazartesi ankara yolcusuyum ve ben daha hiç bir hazırlık yapmadım
daha çamaşır yıkanacak asılacak kuruyunca ütü yapılacakk pöfffffffffffffffffffffffffffff

Kalk cabuk birsürü isin varr aa ne oturuyorsun burda diyormusum...amman salla sali yolculuga cikarsin sende hahaha ! Yardimci oldum mu??
hosbulduk emelimm:)

ya kızlar bişey sorucam:utangac: doğumdan sonra göğüslerim yer çekimiyle arkadaş oldular ki ne güzeldiler bu kalıcımı sizinde ölemi

Emzirmeyi tamamen birakinca daha bi arkadas olucaklar arkadas degil kanki olucaklarini duymustum sırnaşık şey

Bugün bende tembelim hemdee cokkk kocis sabah gitti alisveris yapti üstüne bana ve kendisine hediye almis :) Kendisini hahahahaha... Arayip kahvaltiyi hazirlarmisin diyor bende yoo diyorum hahaha geldi suratima bakiyor - askim demlikler icerde diyince ben ise gidiyorum dedi bende kalktim kahvalti hazirladim beraber güle güle kahvalti ettik ... Tembele sylenirmi hic yardimci ol diye hehehe

Back