2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

annemkızıyor ben çoooktan mama takviyesine başladım.hiç üzülme.anne s ütünü tadımlık da versek olur artık ne edelim..
ne yapak fundacım leyleğin ömrü laklakla geçiyi işte..zemuszemus

hangi mamayı kullanıyosun canım bebişin kaç günde bitiriyor ben bebeğime süt veremediğim için çok üzülüyorummm ama nekadar yesemde sütüm gelmiyor çok az kafama çok takıyorumm sende sütün olmadığı için üzülüyomusun veya gelmesi için herhangi bir şey kullanıyomusun

annemkızıyor ben çoooktan mama takviyesine başladım.hiç üzülme.anne s ütünü tadımlık da versek olur artık ne edelim..
ne yapak fundacım leyleğin ömrü laklakla geçiyi işte..zemuszemus

nebilim çok üzülüyorum canım ya napimm neyapsam olmuyorr zaten göğüs ucu yaralarım hiç geçmedii mamada bebeği şişirir diyolar herkesten bir laf çıkıyor insanın kafasını karıştırıyorlaar

mama bebeği şişirir lafına ayarım inanılmaz derecede..
çocuk bir sürü vitamin ve mineral alıyor bunu neden kimse göz önüne almıyorki..
ayrıcada bizler istemezmiyiz canım sütümüzle doludizgin beslemeyi..ama olmadı mı olmuyor işte..
ne yapalım.bir şekilde beslicez bebelerimizi değilmi?

vallahı ben 1.5 aydır mama verıyorum sısırdıgı felanda yok bız aptamıl 1 verıyoruz temmuz 14 de aptamıl 2 ye geçecegız

canım ben sma gold kullanıyorum önceleri aptamil kullamnıyordum kızımda kabızlık yaptı ve çok zor eriyordu ama sma öyle değil hem çok çabuk eriyor hemde kızım hergün kakasını yapıyor
ilk başlarda çok üzüldüm tabiki artırmak için yapmadığım denemediğim yol kalmadı ama olmayınca olmuyor maalesef artık üzülmüyorum yapacak bişeyim yok çünkü
hem mamalarda anne sütüne yakın artık

oh negüzel canım maşşallah keşke benimde öle sütüm olsa neyapıyosunn normal yediğinden fazlamı yiyosunn

yok canim hic bisey yapmiyom fazlada yemiyom hatta diyet yapiyom az yiyom diyete ilk basladigimda cok su icmistim artmisti bile sütüm bide takmiyorum kafaya cok acaba azmi yetiyomu diye

kaydirigubbakcemile3zaten kimsenin lafına bakacak deyiliz sütüm yetmeyince mecbur mama vermek zorundayımm bebeyim bir şekilde beslenmek zorunda alıştımzaten artık bende meme vermeye bazen bir sütüm oldunu bile unutuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…