2009 Mart Anneleri Birbirlerini Nasil Taniyor?

 
Sibser / Sibel:kizinin saclarina bayiliyorum:)
Yasenya_/ Yasemin: tanimiyorum ama tanisiriz:)
Hicran55 / Hicran:
emelyucel / Emel:titizdir hamarattir cokta datlu bir oglu var :)
hasretim34 / Yasemin:
Lazanya / Asli biirrr sexi, o biirr caliskan , o biirrr dost , o birrr motivasyon perisi, o biiirr tapilacak kadin, o biirr heryere yetisen, o biirr muhabbetini cok ozledigim, o biirrrr cekip ceviren, o biirrr bana ingilizce ogreten:) , o biirr anne , o benim canim dostum seviyorum lan seni :))
titi8686 / Didem:
sheylaa / Süheyla benim catlagim komigim beyni ters yonde calisan arkadasim bir kelimeden 30 espri ureten tek arkadasim, sigara dusmani, kzina alev ismini koymayip simdi kafasini duvarlara vuran arkadasim. seninle nice doyumsuz muhabbetlere :)
Arda-Alya / Sehnaz: converse delisi ve encok itibar puani aldigim arkadasim :)) ogluna tac takacak kadarda cilgin :)
shrylz / Seher:
nita85 / Nihan:
KızılDeniz / Derya:
pinarnaz / Leyla:
cheguevera / Derya:dogal arkadasim benim hep boyle kal birebir cok sohbetimiz olmasada temiz kalbin buradan taa ingiltereden hissediliyo :)
xnazanx / Nazanda bir gurbet kadini ama onu gurbet degil kaygana vurdu :)) hem becerikli hem guzel hem akli basinda hem zayif , hemde unutkannnn :)) nazan bunlari okurken ocakta bisey unutmadin demi bacim :)
cananca51 / Canan:
OzOkuN / Özge:
betül19 / Betülda benim gibi nisan annesi olup caktirmadan mart annelerine sivismis biriydi:) guzel yuzlu sakin kisilikli samimi biri oldugunu dusunuyorum.
tkaplan / Tuba:
funda0606 / Funda:
Gülen yüz / Aysegül:
_cybell_ / Sibel:
glcncrn / Gülcan:
acibiber2053 / Hafize:
deniz bayhan / Kuzey:
tuareki / Asli:
zakkum6644 / Aysin:
asuj / Asuman:
Meltoo / Meltem:anne sutu diye bas bas bagiran bilincli bi annemiz.
bakburak / Bircan:
Melek81 / Melek:zor bir hamileligin ardindan yakisikli prensine kavustu. nerde ne indirimde merak ediyosaniz soracaginiz tek kisidir kendisi :))
fencidmlrms / Damla: canim dunurum misafir delisi arkadasim web cami acip karakuzunun altini degistiren bana kucuk dilimi yutturan arkadasim seviyorum seni:)) hep arkadasim olarak kal emi ..
Eibhlin / Ezgi: oylesine biri iste :)
bavse / Sermin:
yazici / Tugba:
kozet / Hayriye:
existhunder / Füsun:tamamen pozitif elektrik aldigim seviyeli bilincli harbi duzgun bi arkadasim cokta tatlimi tatli bi kizi var
bebekecem17 / Banu:
rainxxx / Mürüvet:
ayshınce / Aysin:
ANNEMKIZIYOR / Sümeyye:
boddim / Esma:hamilelik doneminde muhabbetimiz daha coktu sonra ne olduysa koptuk ama ben senin nekadar iyi niyetli esprili doyumsuz sohbeti olan biri oldugunu biliyorum ogluusnuda ccook sevimli buluyorumm:)
MTS / Tugba:
Saraboceq / Gülsah:
Alya-Arda / Dilek : canim beniiimm seker arkadasim catlagimsin zaten normal olsan kanim cekmezdi seni bukadar :) Galata koprusundeki karisik izgara sozunu sakin unutayim deme :) guzel sacli Alyamizin annesi.
 
ezgi kiz Allah seni ne etmesin guldurdun beni:roflol: bacim mutfagi kim kaybetmiste ben buldum, birak mutfagi ocaga bile hasretimkaydirigubbakcemile3, ama olsa kesin unutmustum, mutfak icin calar saat aldim, bundan sonra birsey pisirdigimde saati kurcamsırnaşık şey, firinimi, mikro dalgami felan alarmi aldim zaten, birde yangin alarmi taktim, saglama aldim isi, tabi bunlari kurmayi unutmazsam:lepi:

bu arada yorumlariniza bayildim ,cok tsk ederim kizlar, bende bos bir zamanimda doldurucam optum sizleri
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…