2009 KPSS'ye bölüm mezunları girebiliyor mu?

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
arkadaşlar bilgisi olan lütfen yardım etsin 2009 kpss ye bölüm mezunları fen edebiya mezunları girebiliyor mu?

sen düz memur olarak yani b grubu kadroya atanmak için mi girmek istiyosun?
eğer öyleyse memurluk için kullanabileceğin sınav puanı çift yıllarda yapılan sınavın puanıdır.
bu konuyu iyi arastır derim

İçerik nedeniyle” Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

off yaa ben de bu sebepten ötürü bu yıl giremiyorum kpssye!!! İlahiyat mezunuyum ve diyanette memurluk için seneye beklemem gerekiyor ... kaydirigubbakcemile

arkadaşlar genel kültür genel yetenek yanı bırıncı oturuma dahı gıremıyor muyum......polis alımları ıcın gırmek ıstıyordum

arkadaşlar genel kültür genel yetenek yanı bırıncı oturuma dahı gıremıyor muyum......polis alımları ıcın gırmek ıstıyordum

Hayır canım, formasyonun yoksa girmenin hiç bir anlamı yok.
polislik için de 2008 KPSS sınavına girmek şartı aranıyor.
2008 KPSS P3 puanına göre polis alımları yapılıyor..
inşallah girmişsindir...

Hayır canım, formasyonun yoksa girmenin hiç bir anlamı yok.
polislik için de 2008 KPSS sınavına girmek şartı aranıyor.
2008 KPSS P3 puanına göre polis alımları yapılıyor..
inşallah girmişsindir...

malesef mezun değilim kii........anca bu sene gireceğim kpss ye.....dıye umud edıyordum:...

anlıyorum canım..
o zaman 2010 KPSS ye girebilirsin.
daha mezun olmadan böyle şeyleri düşünmen çok umut verici.
çoğu arkadaşımız, hele okul bitsin, bakarız, düşüncesiyle hareket ediyor.
okul bitince de kara kara düşünmeye başlıyor..
böyle bilinçli arkadaşları gördükçe çok mutlu oluyorum..
inşallah Allah gönlündekini verir canım..
sevgiler...

canım bılgı verdıgın ıcın tesekkur edıyorum....valla gec bıle kaldım ama bakalım yınede eger gırılebılıyorsa 2009 kpss ye formalıteden de olsa deneme amaclı gıreyım dıyorum.....2010 da yıne gırerımmm artık 2010 a kadar yuksek lısans yapmaya calısırız olmadı

şirine ben de aynı dertten muzdaribim.. ben de bu yıl matematik bölümünden mezun oluyorum, ama ancak bu sene kendimizi denemek için girebiliyoruz. ama bişey duydum bazen bankalar kpss puanı istediğinde bizim bu sene alacağımız kpss puanı geçerli olabilirmiş. eğer bankada çalışmak istiyosan hazırlanıp girmeni tavsiye ederim..

arkadaşlar;
kpss'ye bu yıl ön lisans mezunları ve lise mezunları giremiyormuş,doğru mu bu?bilgisi olan paylaşabilir mi?

şirine ben de aynı dertten muzdaribim.. ben de bu yıl matematik bölümünden mezun oluyorum, ama ancak bu sene kendimizi denemek için girebiliyoruz. ama bişey duydum bazen bankalar kpss puanı istediğinde bizim bu sene alacağımız kpss puanı geçerli olabilirmiş. eğer bankada çalışmak istiyosan hazırlanıp girmeni tavsiye ederim..

ozaman ....deneyelım sansımızı gercı ben taırhcıyım ya bankalar benı ne yapsın::)kendımızı denemek ıcın bıle olsa 40 ytl para degıl gırelım

kızlar bısey sorcam 2009 kpssye gk gy içn gırsek bankalar alım için 2009 kpss puanı ister mı ??:sm_confused::sm_confused:
yoksa bu sene b grubu kadro yok dıye yıne 2008 ya da 2010 mu ıster??

kızlar bısey sorcam 2009 kpssye gk gy içn gırsek bankalar alım için 2009 kpss puanı ister mı ??:sm_confused::sm_confused:
yoksa bu sene b grubu kadro yok dıye yıne 2008 ya da 2010 mu ıster??

büyük ihtimalle 2008 KPSS sonucunu isteyeceklerdir..
çünkü bankalar ya memurluk puanı istiyor ya da işletme iktisat mezunu, bazı mühendisler istiyor..
onlardan da 2008 KPSS P3 puanı istiyor..

hmm bende iktısat mezunuyum ama işte karrasız kalmstım 2009 puanıyla alımyaparlar mı dıe bankalar neyse tsk ederımm...

ya arkadaşlar kpss ye girmek istiyorum fakat hakkında hiç birşey bilmiyorum lise yabancı dil mezunuyum nezaman başvurup nezaman nasıl sınava girmeliyim:KK43:bilgisi olan lütfen yardımcı olurmu?kafamçokkarıştı

X