2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

canım arkadaşım nice mutlu yıllara bitanem ,seni ilk gördüğüm günden beri çok seviyorum kanka ,kızın da kızımın kankası :))
piroşumun o güzel gözleri hep gülsün ,nice yaşlara olsun hep birlikte inşallah..ikinizi de çok seviyor ve öpüyoruz ,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN PİROOŞŞŞŞŞ..

aaa fotolarda gelmiş ,çok güzel çıkmışsınız ,batuyada ,piroşa da maşşallah ,kızlar sizde süper çıkmışsınız..

eylülüm canım kankam bzide sizi çok seviyoruz kızımla tatlım çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için
keşke sende olsaydın bugün ama önemli bigün sizin için bende evlilik yıldönümünüzü kutluyorum çok nice senelere cnm arkadaşım....
fotoğraflardan getiririm cnm sana da gelirken

Nice mutlu yıllara Piraye Hira sultan, ömründe insallah gülücüklerin kadar güzel olur,Allah bahtınıda yüzün gibi eylesin...

mutlu yıllar piroşhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt iyiki doğdun

ailecek maşallah size allah nazarlardan saklasın allah mutluluğunuzu bozmasın, anne- kız yakıyorsunuz ortalığı ayrıca

ha dünürünüz ve damadınızda hep yanınızda olsun inşallah

kızlar resimlerde kayınpederinin batuya bakışına dikkatinizi çekerim :jeyyar:
pek sevdiler birbirlerini , hatta batuyu kucağından almak isteyince kıyamet koptu , yavrum ağlaya ağlaya çıktı apartmandan hiç gelmek istemedi , hatta dünürüm bi ara iç güveysi aldık oğlunu sana güle güle deyip kapıyı bile kapattı yüzüme ama benimki pek mutluydu halinden , bu oğlan şimdiden sattı beni :roflol:

söylemeden geçemeyeceğim , dünürcüm pek marifetli , o sofrada gördüğünüz herşey süper lezzetliydiiii , pasta mükemmeldi , piroşuma zaten söylenecek laf yok süper ötesiydi :))

bu arada piroş batuya cici yapıyor , cici yaparken parmakları da gözlereine falan soktu ama gıkı bile çıkmadı batunun :roflol:

neysem , iyi ki doğmuşun güzeller güzelim , çok güzel bir gündü , inşallah oğlumun partisi de bu kadar güzel olur..

ha bide demeden geçemiycem fotoğraflar da süperdi , iki tane aldım buzdolabıma koydum bilem :)))
dünürüm 4*4 lük bir parti hazırlamıştı :hooray:

çilekcim , miniğim yavrularınızın 1. doğum günü kutlu olsun , nice hep beraber geçireceğimiz yıllara :))

kk'nın gülen yüzü piroşumuzun dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara allahım o gülücüklerini hiç eksik etmesin inşallah ailecek çok güzelsiniz

Güzel prenses Piroşun doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu sağlı yıllar nasip etsin Allahım.Nazarlardan korusun.Öptüm yavruşumu...

kocaman prensimiz deniz bey'inde yeni yaşı kutlu olsun iyiki dogdun deniz iyiki dogdun deniz

Emiralp ve Denzi paşamın doğum günleri de kutlu olsun.ınşallah düğünlerini de görürüz.Nice mutlu yaşlar yavrular...

piraye analı kızlı çok tatlısınız..allahım mutluluğunuzu daim etsin..tekrar mutlu yıllar piroşa:))