Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..
piroşcum herşey çok güzel gözüküyor pastanıza bayıldım gerçekten çok güzel olmuş piroşa zaten söylecek laf yok anne kız yarışıyorsunuz :)) mağnetler de süper olmuş
iyiki doğdun piroş daha nice mutlu güzel yıllara inşallah
bugün emiralp ve denizin de doğum günü iki koca adamın da doğum günleri kutlu mutlu olsunn
iyiki doğdunuz emiralp ve deniz, nice mutlu yıllara güzel bebişler, ömrünüz boyunca sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı olun inşallah:Saruboceq:hihoyyythihoyyythihoyyyt
minik kalimerocum ve kuzusuemiralp doğum gününüz kutlu olsun. daha nice senelere inşallah.
deniz paşa sana gelince, ne kadar uzak memleketlerde olsan da biz senin epey yakından tanıdık. inşallah hayatın boyunca hep mutlu olursun ve annenle babanla beraber nice seneler görürsünüz.
bir sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti((( hepinize tek tek teşekkür eder kocamaan öperiz kızımlaopuyorumnanaktan patimiz müzikli şamatalı değildi ama tam istediğim gibiydi pastamızda çok güzeldi endişeliydim ya kötü olursa diye ama tadı da görüntüsü de güzeldi andişim iyiki geldin canım arkadaşım, batuda kayınpederini çok sevdi k.pederide onu tabi ağladı batuşum ayrıılırken kociş üzüldü valla:))
emiralp doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaaaaopuyorumnanaktan deniz böcüğüm dev adamım seninde doğum günün kutlu olsun hep mutlu yaşaopuyorumnanaktan
1 Aralık 2009_______________________ Mert__________________________ yağmur77
duru okyanus ve mert ide ekledim bide eymen aralarda silinmiş onuda ekledim tabi kuzucuklarımız iyiki doğmuş iyi ki biz onları en güzel şekilde 1 yaşına getirmişiz kızlar hepimize tebrikler..........
piroş resimleriniz çok güzel çıkmış pastanız, sofranız, minik piraye hira sen ve eşin, minik batu ve annesi andinayıda unutmayım çok güzel çıkmışınız herşeyiniz güzel olmuş tekrar nice mutlu yıllara minik piraye hiraya..