2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

ay benim pamuk şekerim
peri kızı yaa kafandaki tacını yerim senin
eylüüll nerde kızın kanatları :)))

herşey çok güzel gözüküyor valla
masa pasta süper
keşke bende orada olabilseydim

keşke lelalcim süper olurdu ,
kızım kanatlarından sıkıldı çıkardık ,hatta pasta faslı bitince elbisesinden de kurtuldu ..

eylülüm süpersiniz.. ne kadar güzel olmuşsunuz ana kız..o pamuk prensesi yiye yiye bitiririm ben valla :))
ablanla da ikiz gibisiniz bu arada

birkaç foto daha ekliycektim ,hediyelerini açarken ,pasta keserken filan ama site hata veriyor..

Beyaz meleğim süper çıkmışsınız valla bayıldım.Süper olmuş partiniz.Darısı başımıza..

Eylülcüm sizin resimler de harika..Ayy bizimki minink olacak ama ben de çok heveslendim şimdi:)

eylülcüm harikasınız anne kız.ikiniz de çok güzelsiniz...cimcimenin yeni yaşı kutlu olsun

eylülcüm süper yaaa herşey çok güzel görünüyor
melsim de sende süpersin çok güzelsiniz ikinizde hep böyle mutlu olun cnm benim
pastadan ayırcam dedin unutma haftaya gelirim belki kokuşmazsa yerim:))

bugün duru okyonus ve safişinde mi d.günü....mutlu yıllar canım benim..kızını da öpüyorum kocamaaaaaaaannn

Ağzı burnu mincik, çıtı pıtı güzeller güzeli Duru Okyanusumun doğum günü kutlu olsun.Nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum fıstığıma...

nazlı prenses duru okyanus hanımın doğum günü kutlu olsun
sağlık ve mutluluklar dilerim

Saphiracım ve annesiyle aynı gün doğmayı başaran adı gibi güzel kızımız duru okyanuscum doğumgününüz kutlu olsun hep mutlu olun

Saphiracım senin ve dünyalar güzeli kızının Durumuzun doğum günü kutlu olsun..sizi kocama kocaman öpüyoruz , beraber nice mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle..

kucuk hanım duru okyanus ve guzel yuzlu annesı saphıranın dogum gunlerını ıslak ıslak operek kutluyorum oglum ve ben

duru okyanus ve güzeller güzeli annesi saphişim doğum gününüz kutlu olsun nice senelereee

güzeller prenses duru okyanus doğum günün kutlu olsun tatlı kuşum
bugün safişin de d.günüydü yanlış hatırlamıyorsam seninde doğum günün kutlu olsun safişim nice mutlu senelere

ay bütün yazdıklarım gitti yaaa haksızlık ama buuu senağlama
çok mutlu ettiniz beni canlarım hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
eymen,eymen kerem ve melis ece mindoğumgünlerini kutluyorum.
beyazmelekçim yoğunluktan ve bu cadı yüzünden kafa kalmadı inanki,o yüzden arayamadım.daha yeni fırsat bulabildim.bizim dekutlamamız yarın :)
bizden önceki doğumgünlerinide kutluyorum,tüm bebişlerimizi öpüyorum.
artık 7 kasım olduğunagöre zehraşifanın ve banusunun doğumgünlerinidekutlayabiliriz.iyiki doğdunuz bebişlerimiz,iyi ki varsınız opuyorumnanaktan

saphiracım dün kutlayamadım dogum gününüzü senin ve minik fıstık okyanus duru'nun dogum günü kutlu olsun
minik prensesler zehra şifa ve banusu sizinde dogum gününüz kutlu olsun

canım benim çok sağol dün yoktun buralarda olsan telefonunu isteyecektim senden arayacaktım ama bulamadım seni hoş bulsam da farketmezmiş telefonunu bilenlerde sana ulaşamamış

fotolarınız çok güzel çıkmış canım prensesime bayıldım tacın olayım yavyuum opuyorumnanaktan
sende çok hoş çıkmışsın mutlu olduğun her halimden belli allah hiç bozmasın ağzınızın tadını

safişim çok iyi anıyorum seni burda kimseye aradı aramadı kızılamaz zaten evimizde küçük küçük canavarlarımız var çünkü kaydirigubbakcemile3
ha onlardan bir 200kadar da dershanede var benim büyükleri saymıyorum bile kaydirigubbakcemile3

TARİH ........................................BEBEĞİMİZ/BEBEKLERİMİZ..................ANNEMİZ

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................Piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik Kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................Eylül......... ........................................ICIR

1 kasım 2009....................................Ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................Arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................Tuna...... ............................................Diloks
4 kasım 2009....................................Çağan..... ...........................................Cagancu k

5 kasım 2009....................................Melis Ece...........................................Eylü l
5 kasım 2009....................................Eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................Eymen Kerem.....................................Beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................Zehra Şifa ......................................... elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..Julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................Ateş..... .............................................Daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................Duru.... .............................................Lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................Duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................İlke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................Eylül..... ............................................Asorti e
14 kasım 2009....................................Yiğitefe.. ............................................Zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....Yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...Remedios
14 kasım 2009....................................Duru Ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................Eylül... ..............................................Guli zgul

18kasım 2009

19kasım 2009.....................................Batuhan. ...........................................Andina2 22
19 kasım 2009....................................Batuhan.. ..........................................Çitos

20kasım 2009

21kasım 2009

22kasım 2009

23kasım 2009......................................Mert EFE............................................kri kitos

24kasım 2009......................................Beril... ................................................Se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 Aralık 2009....................................Mert.. ..............................................Yağm ur77

ve bu günün güzelleri kara kızım Zehra Şifa ve boncuk kızım Banusu iyiki doğmuşsunuz nice nice senelere sağlıkla mutlulukla inşallah Şeniz

oy oyy oyyy maşallah güzel melise, güzel annesine, eylülcüm herşeyiniz çok güzel görünüyor, tekrar kutlarım yeni yaşınızı, meloşumu öpüyorum

canım herşey çok güzel olmuşşş melis de sende süpersiniz canım nice senelereeee

ay benim pamuk şekerim
peri kızı yaa kafandaki tacını yerim senin
eylüüll nerde kızın kanatları :)))

herşey çok güzel gözüküyor valla
masa pasta süper
keşke bende orada olabilseydim

eylülüm süpersiniz.. ne kadar güzel olmuşsunuz ana kız..o pamuk prensesi yiye yiye bitiririm ben valla :))
ablanla da ikiz gibisiniz bu arada

Eylülcüm sizin resimler de harika..Ayy bizimki minink olacak ama ben de çok heveslendim şimdi:)

eylülcüm harikasınız anne kız.ikiniz de çok güzelsiniz...cimcimenin yeni yaşı kutlu olsun

eylülcüm süper yaaa herşey çok güzel görünüyor
melsim de sende süpersin çok güzelsiniz ikinizde hep böyle mutlu olun cnm benim
pastadan ayırcam dedin unutma haftaya gelirim belki kokuşmazsa yerim:))

hepinize çoookkk teşekkür ederim canlarım benim..

piroş sen gelene kadar bırak kokuşmayı kurtlanır kızım o pasta ,ben sana başka yaparım..

bugün doğan ,zehraşifa ,banusu ve bugün kutlayacak olan oki ninde doğum günlerini kutlarım..nice yıllara

Duru Okyanus
Zehra Şifa ve Banusunun doğum günü kutlu olsun
Nice mutlu yıllara

nihayet doğum günü sırası bizde
kutlayan herkese teşekkür ederiz. biz inşallah bu akşam ve yarın olmak üzere iki kutlama yapacağız
resimlerimizi yarın ekleriz inşallah
bu arada banusu
senin de doğum günün kutlu olsun. güzel gözlü prenses...

doğum günü dolayısıyla giremiyorum uzun zamandır.bizim doğum günümüz 4 kasımdı ama bu gece bi daha yapıcaz 3.olarak annemin arkadaşları alınmış biraz çağırmadık diye bizde bi pasta alıp yapalım dedik.bugün doğum günü olan ve doğum günü geçen tüm bebişlerimizin doğum günleri kutlu olsun.sizi çok seviyoruz ve kocaman öpüyoruzzemuszemus

beyaz melek fot harika gözüküyo sende harikasın nazar değmesin size ve mutluluğunuza