• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kız koklamak bilem yeter bebeyiii
nazik olcak teni onun
az büyüse neyse de
yazık ablam baya ağlamıştı herkes sıkıştırıyo die söylüyoruz dinletemiyoruz enişte de yapınca çocuklar da yüz buluyodu valla kötü oldum diğer yeğenlerle kızdım ama ne edem ufacık daha miniğimiz kıyamadım... cadı teyzelik yaptım ay bi de ağlıyo die susturmak için parmaklarını bebenin ağzına sokuyolar o da yazık emiyo ya cinnet getirdim ablam da çıldırmıştı en son yazık yaaaa annem de hep söylendi ama dinleyen kiiimmm en son ablam kucağına aldı hiç bırakmadı bebeği bu sefer de bebek kucağa alıştı

ayyy, alirim o parmaklarini munasip bir yere.... tobe tobe.:oklava: koskoca parmagin ne isi var bebenin agzinda.

ay ewet ya tamam çocuk mikroba da alışcak ama zorla da pörsütülmez ya yanaklarıııı
senin koruyucun var tabii oğlunnn
biz ne etçez:)

ben ara sira oglani yollarim sana.kaydirigubbakcemile3

oğlanada öğret bravo valla bulmuşun ajanıdakaydirigubbakcemile3

akilli kadinim ben.:roflol:

kız kim varki yanımda öpsün.bi kociş bi ben.başka kimse yokki burda tanıdıkkaydirigubbakcemile3

teyzen var ya. o gelince oper.:roflol:

he ya özledim valla... hiç bu kaaaa mola vermediydik yaa
:kedi:

ay evet ama ben öpemem zati anca koklarım ya belkim poposunu öperim opuyorumnanaktan
kociş illa 10 kasım diy çünkü bebenin adını mustafa kemal koycak 10 kasımda doğarsa doğmassa da ben tarık diyom bakalım hangisi olcakkkk

yok ay doğumu başlatıyo diyolar ya ondan diyo 37. haftada yanaş diye, olsa da artık fark etmez babından kız

sen dogumdan ozlem gidermeye gidersin. Balikesirde Basri otel varya, kapatirsiniz artik kral dairesini.:roflol:

Allah gonlunuze gore versin. demek ki iki isim dusunuyorsunuz simdilik.

ben gidip camasirlari asayim, yenilerini atayim gelirim.
tamam cnm bizi çok bekletmeeee
kız kim varki yanımda öpsün.bi kociş bi ben.başka kimse yokki burda tanıdıkkaydirigubbakcemile3
gııııııııı ne sapığı aaaa özlemiş hatun ne edem yazıııııııııkkaydirigubbakcemile3
kız herşeyi yeriz diyom bende ama ekmek abur cubur hamurişi bebeğe ne faydası varki.
içeriz bol su süt alırız vitaminli şeyler oldu bittiŞeniz
he ben de onu diyom işteeee o zaman diyet miyet yapmadan sağlıklı beslenerek zayıflarız zaten gece uykusu nanay insan en çok uyuyarak kilo alır ya bizde o kaç ay boyunca olmıcak bi de koşturcaz kalmaz bişiii merak etmeee
walla bizimki çok sabırlı, biz en başından beri kardeşiz :P hepsinden ziyade sıkı sıkı sarılmayı özledim eşime ama kızım sarıldığım anda başlıyo beni rahatsız etmeye. babayı mı kıskanıyo anlamıyorum ki :))
maşallah bizimki de sabırlı ama ben acıyorum yaaa
ben de en çok sarılmayı özledim aynısını bizim oğlan da yapıyo kesin kıskanıyo sarılmaya bile izin yokkkk bırak başka şeyleriii

walla bizimki çok sabırlı, biz en başından beri kardeşiz :P hepsinden ziyade sıkı sıkı sarılmayı özledim eşime ama kızım sarıldığım anda başlıyo beni rahatsız etmeye. babayı mı kıskanıyo anlamıyorum ki :))

sende bendensin. biraz daha dayaniriz di mi?kaydirigubbakcemile5

ayyy, alirim o parmaklarini munasip bir yere.... tobe tobe.:oklava: koskoca parmagin ne isi var bebenin agzinda.
sen dogumdan ozlem gidermeye gidersin. Balikesirde Basri otel varya, kapatirsiniz artik kral dairesini.:roflol:
ay az daha kalsam sinir hastası olcaktım zatennn ablamın yanında hemen kaçtımmmm
ama bebek de akıllı he onları görünce kaçıyo bizim güvenli kollarımıza...

he yollamana gerek yok en azından bana:) bende de kimse yok kız raahtsız etçek ablam gelemesss çok uzak

he dilmuhun meşhur teyzoşu gelince ohh şapur şupur bi öper kızı gene delirtir demiii
bide çemkirir kızcağıza ne aramadın sancın tutunca gelirdim deyüü sanki iki adım yerrr

yok ay ne özlemi cnm 40 gün yasak hemşerimmm uycaz kurallara mecburrr
ben sadece özlediğimi söyledim ya o kaaa
sen nerden biliyon kız basri oteliii
ama ben balıkesirde deil eskişehirde doğurcam canm aslen balıksirliyim ama esk.e yakın oturuyoruz
he kociş dedi ki benm bildiğim tüm mustafalar çok zeki ve terbiyeli adını mustafa koyalım ben de dedim ki olmuşken bari atamızın adı olsun kemal de hem olgun demek tamam dedi daha yeni öğrenmiştik cinsiyetini, kız olsaydı da özlem naz koycaktık ama annem de tarık çok güzel isim tarık akan gibi yakışıklı uzun boylu olur dedi biz de çark ettik artık ne zaman doğarsa adı netleşecek:=) bakalım kendi adını kendi belirlicek

eee biz annem ablam ben ve babam ne kaa engel olmaya çalıştıysak da olmadı valla
herkesi de tersledik azarladık
bişi olmazmış öyle yapınca susuyomuş
mikrop kapar dedik hasta olur dedik dinletemedik kız ne nutuklar çektik
artık saç baş yolcaktımmm
allahtan benm de bi annem babam olcak onlar da yapmaz öle şeyler
he bizim kocişin abisi de ısırcam hiç kusura bakma poposundan dedi ben de ses çıkaramadım herifler hanidir yeğen bekliyyy:roflol:

ayyy manyak millet ya.
benim kuzen doğum yaptıktan sonra bebişler hep biz ilgilenirdik o depresyondaydı kocası yüzünden.bebiş acıktımı diye ağzının yan tarafına parmakla dokunurduk o tarafa dönerse anasını uyandırırdık emzirirdi.kuzen hep uyurdu depresyon yüzünden.
ama koca parmak ayyy her yere dokunuyolar pisler.
ısırma konusunda benim kocişin sevgi göstergesi ne edem.yiğenini öpmez pek hep ısırır yazık ya yavrum oda hiç ağlamaz ama pek yanaşmaz kocişime.

heeeeeee kesin öper beni sevdiğinden bile şüpheliyim bide bebemimi sevip öpecek peh:mymeka:
aman gelmeisn ya istemiyom ben

he ben de onu diyom işteeee o zaman diyet miyet yapmadan sağlıklı beslenerek zayıflarız zaten gece uykusu nanay insan en çok uyuyarak kilo alır ya bizde o kaç ay boyunca olmıcak bi de koşturcaz kalmaz bişiii merak etmeee

ben de en çok sarılmayı özledim aynısını bizim oğlan da yapıyo kesin kıskanıyo sarılmaya bile izin yokkkk bırak başka şeyleriii

he ya veriri dimi.ben bugün eski pantolonlarıma baktım offfffff valla özlemişim normal kıyafet giymeyi.dedim bi deneyem kesin geçmez popodan ama popodan geçiyo hepsi sadece önü tamamen açık kalıyo o kadar.

he ya 9 ay boyunca yazık gııııııı.bende doktor sadece bi hafta yasak dediydi o zamanda akıntım vardı.sonra hiç sorun olmadı 32.haftaya kadarkaydirigubbakcemile3

walla bende acıyorum ama dediğin gibi baba olmak kolay diil :) bi de bizi düşün uyku yok, her tarafımız ağrıyo, yürümekte bile zorlanıyoruz, yazık bizeee :))

walla wannacım dayancaz başka çaresi yok, unuttuk biz yaramazlıkları walla :))

ay az daha kalsam sinir hastası olcaktım zatennn ablamın yanında hemen kaçtımmmm
ama bebek de akıllı he onları görünce kaçıyo bizim güvenli kollarımıza...

he yollamana gerek yok en azından bana:) bende de kimse yok kız raahtsız etçek ablam gelemesss çok uzak

he dilmuhun meşhur teyzoşu gelince ohh şapur şupur bi öper kızı gene delirtir demiii
bide çemkirir kızcağıza ne aramadın sancın tutunca gelirdim deyüü sanki iki adım yerrr

yok ay ne özlemi cnm 40 gün yasak hemşerimmm uycaz kurallara mecburrr
ben sadece özlediğimi söyledim ya o kaaa
sen nerden biliyon kız basri oteliii
ama ben balıkesirde deil eskişehirde doğurcam canm aslen balıksirliyim ama esk.e yakın oturuyoruz
he kociş dedi ki benm bildiğim tüm mustafalar çok zeki ve terbiyeli adını mustafa koyalım ben de dedim ki olmuşken bari atamızın adı olsun kemal de hem olgun demek tamam dedi daha yeni öğrenmiştik cinsiyetini, kız olsaydı da özlem naz koycaktık ama annem de tarık çok güzel isim tarık akan gibi yakışıklı uzun boylu olur dedi biz de çark ettik artık ne zaman doğarsa adı netleşecek:=) bakalım kendi adını kendi belirlicek

anaaaam ne öper ne öper sorma haaaaakannehir

kız karının sözleri aklıma geldikçe deli oluyom doğurma sakın bikaç gün önce haber ver geleyim.ya insan derki ağırlaştı madem gidecem az erken gidemde yardım edem.tabi niyeti olan yapar bunu.yalandan işte oynuo bana.gelmede desem sahipsizmisin diyo delimi ne.
anaaaam bu karı buraya gelirse benim sütler gier heralde şu durumda bile deli ediyo bide lohusalıkta iyice tırlatırım ben.

slm kızlar..benim hiç keyfim yok bugün...geceden beri regl sancısı gibi sancım var,sık değil ama kasılmalar var..günü bana yakın olan arkadaşlar sizdede oldu mu yoksa akşamdan beri canım sıkkındı,ağladım filan ondan mı oldu bilmiyorum:çok üzgünüm:

ayyy manyak millet ya.
benim kuzen doğum yaptıktan sonra bebişler hep biz ilgilenirdik o depresyondaydı kocası yüzünden.bebiş acıktımı diye ağzının yan tarafına parmakla dokunurduk o tarafa dönerse anasını uyandırırdık emzirirdi.kuzen hep uyurdu depresyon yüzünden.
ama koca parmak ayyy her yere dokunuyolar pisler.
ısırma konusunda benim kocişin sevgi göstergesi ne edem.yiğenini öpmez pek hep ısırır yazık ya yavrum oda hiç ağlamaz ama pek yanaşmaz kocişime.
heeeeeee kesin öper beni sevdiğinden bile şüpheliyim bide bebemimi sevip öpecek peh:mymeka:
aman gelmeisn ya istemiyom ben
he ya veriri dimi.ben bugün eski pantolonlarıma baktım offfffff valla özlemişim normal kıyafet giymeyi.dedim bi deneyem kesin geçmez popodan ama popodan geçiyo hepsi sadece önü tamamen açık kalıyo o kadar
he ya 9 ay boyunca yazık gııııııı.bende doktor sadece bi hafta yasak dediydi o zamanda akıntım vardı.sonra hiç sorun olmadı 32.haftaya kadarkaydirigubbakcemile3

ayy cnm yaaa sorma aman baksınlar kardeşlerine doya doyaaaa... anam inş biz de depresyona girmeyiz kzı
evet ya yıkasak da içime sinmiyo o parmaklarrr...
he benm kocamdan da yeğenleri acayip tırsıyo kız burdan erip yetiyo yaaa ne diyimmm sözünden çıkmıyolar:)
gelmesin bence de ama sen doğurunca gelir gibi... bebe sevilmez mi kız kimin olursa olsun ben görünce gülümsüyorum hemen bebekler de bana gülüyo ay ne güzell şeyyy
Allahım iyi ki nasip ettin bana da kucağım boş kalmıcak inş diyorum
veririz güzelim kilo ne ki uyku yok bol koşturmaca aha ablam wcye zor gidiyodu emzirmekten helak olduydu ondan diyorum emzirme yastığı işe yarıyo mu alam mı diye ablamın kamburu çıktı ayoll
benm popodan da girmiyo pantolonlar onu bırak hamiş pantolonları bilem tayt gibi oluyo bide bel ayarlamak için lastik var ya düğmeliyosun hani, o lastik bilem içeri kaçmış bi karış daha da bi ayım var düşün yani bi tek dr a giderim ben gayrı bi de gece karanlığında kocişle yürüyüşe:) rezilim rezil sorma
ben de öğrendim hamile olduğumu doktora bi ay yasakladı bi sonraki kontrolde serbest bıraktı en başıydı ya aslında bişi de yoktu yasaklıcak ama tedbir olsun didi heralde ben ilk gidişimde hemen 2 yıldır istiyodum olmadı hsg çekildi dr aşılama sorna tüp bebek dedi ama bişi bulmadı myom varmış deyü adamı da korkuttum heralde o da önlem aldı yani sonra şu ana dek hiç bişi demedi

nan nie kimse konuşmuyooo
ben de gider karnımı doyururum oğluşuma yarasınnnn:)

hadi afiyet olsun bacım
walla bende acıyorum ama dediğin gibi baba olmak kolay diil :) bi de bizi düşün uyku yok, her tarafımız ağrıyo, yürümekte bile zorlanıyoruz, yazık bizeee :))

kız bak niye beni dinlemiyonuz 37.haftadan sonra bi kerelik bişey olmaz.hem bebişlerde gelse sorun olmaz tabi doktor yasak demediyse.kaydirigubbakcemile3

ayy dolap içlerine giristim bugun heryeri cıkarıp silicem hiçbir kapalı yer kalmıcak hırss yaptım eccük oturcam eccük iş yapıcam nasıl olsa gecenin bi yarısı gelcek kocisim hem sıkılmam hem iş eksiltirim

slm kızlar..benim hiç keyfim yok bugün...geceden beri regl sancısı gibi sancım var,sık değil ama kasılmalar var..günü bana yakın olan arkadaşlar sizdede oldu mu yoksa akşamdan beri canım sıkkındı,ağladım filan ondan mı oldu bilmiyorum:çok üzgünüm:

canım dün gece bende vardı kasık ağrısı bi heves doğurcam sandım ama yok geçti gitti.
sende sıkma canını 36.haftan bitmiş bundan sonra doğsa bile tüm organları gelişmiş oluyo.
bide ağladınmı sen :oklava:
ben doğuram diye paralıyom kendimi sen ağlıyon.
36+0 da gittim doktora rutin kontrole.sancım oluyo arada dedim normal rahim kendini hazırlıyo dedi.sende korkma bacım

selam karular nediniz bakem
ben evi topladım sabah kahvaltısını yapmamıştım iştahım yoktu süt içmiştim sadece baktım karnım zil çalmaya başladı dedim bebiş acıktı sinyal veriii busenin öğlen yemeğini benimde sabah yemeğimi yedim geldim çayımı içemde ütü yapıcam daha girişemedim
allah bilir siz bitirdiniz

suremcim canım bende de 2 gündür adet sancısı gibi sancılar var ve karnım çok sık taş gibi oluyo. sanırım hazırlıklar son aşamada. hem sen son günlerinde kendini üzmemelisin bebeğini düşün canım .

hadi afiyet olsun bacım

kız bak niye beni dinlemiyonuz 37.haftadan sonra bi kerelik bişey olmaz.hem bebişlerde gelse sorun olmaz tabi doktor yasak demediyse.kaydirigubbakcemile3

dilmuh yoldan çıkarcan bizi :P

he orası öyle ama napalım annelik de olay deil ama ben bile özlüyom herif özlemez mi ayol
anaaaam ne öper ne öper sorma haaaaakannehir
kız karının sözleri aklıma geldikçe deli oluyom doğurma sakın bikaç gün önce haber ver geleyim.ya insan derki ağırlaştı madem gidecem az erken gidemde yardım edem.tabi niyeti olan yapar bunu.yalandan işte oynuo bana.gelmede desem sahipsizmisin diyo delimi ne.
anaaaam bu karı buraya gelirse benim sütler gier heralde şu durumda bile deli ediyo bide lohusalıkta iyice tırlatırım ben.
he kız ama bence gelcek niyeti yardım etmek deel ki işte sağda solda gittim de kızcağıza destk oldum deyü hava atçak ya millet ayıplamasın deyü gelir gene gelir o karı ama boşver düşünme sen gelirse de gelsin sen de yatarsın tüm gün ona yaptırırsın mecbur kalır erkenden kaçar gider evine akıllımmm düşünsene misafir gibi karşılanmak istiy belli ki ama sen de ah of deyü yatarsın ağrım var filan dersin yemekti temizlikti iki günde kaçar ahanda şuraya yazıyommm düşünüp de stres yapmana değmz kız
cnm ya üzüldün ya ondandır bence
ama bende de arada oluyor o sancı demindendir giriyo ama önemsemiyorum ben:)
niye ağldın ya takmasan bişeyi kafana
bak beben de ağlıyo karnında biliyomıusunnnn
ayy dolap içlerine giristim bugun heryeri cıkarıp silicem hiçbir kapalı yer kalmıcak hırss yaptım eccük oturcam eccük iş yapıcam nasıl olsa gecenin bi yarısı gelcek kocisim hem sıkılmam hem iş eksiltirim

kız bu ne hırs böyle bi an önce dğurayım modundasın heraldeee
o kadar yüklenme kendine ya

cok siddetli olarak arife aksamı olmustu banada tamam dedim bayrama dogacak bizimki ama 2 3 saate kadar gecti bide sürekliydi düzenli gelip gitmiyodu
eger düzenli ise agrıların o zaman dogum sancısı oluyor canım
doktoruma soyledim normal dedi rahim kendini doguma hazırlarmıs
artık kucuk deiller yavas yavas sona geldik canım
hem aglayıp sıkma kendini bosverr gitsin
hersey olacagına varıyor ne yaparsan yap

kız dilmuh neyn bu kaaa paralıyon kendini doğurmak için nan delü duruyo dursun içerde organları gelişmiş diye erken erken doğurmak olumu kız mannak hele bi iki hafta daha geçsin acele etme nan

selam karular nediniz bakem
ben evi topladım sabah kahvaltısını yapmamıştım iştahım yoktu süt içmiştim sadece baktım karnım zil çalmaya başladı dedim bebiş acıktı sinyal veriii busenin öğlen yemeğini benimde sabah yemeğimi yedim geldim çayımı içemde ütü yapıcam daha girişemedim
allah bilir siz bitirdiniz
hee kaldırmadım değerli popomu koltuktan dahaaa:))
sende de bi hamaratlık noluyo bugün bu kk analarınaaaaa
suremcim canım bende de 2 gündür adet sancısı gibi sancılar var ve karnım çok sık taş gibi oluyo. sanırım hazırlıklar son aşamada. hem sen son günlerinde kendini üzmemelisin bebeğini düşün canım .

dilmuh yoldan çıkarcan bizi :P
he çıkarcak valla amaaan haklı da kız
artık doğsa nolur hepimiz sıkıldık beklemekten
hem son bi jübile de fena olmz yane
:)))

Back
X