kız koklamak bilem yeter bebeyiii
nazik olcak teni onun
az büyüse neyse de
yazık ablam baya ağlamıştı herkes sıkıştırıyo die söylüyoruz dinletemiyoruz enişte de yapınca çocuklar da yüz buluyodu valla kötü oldum diğer yeğenlerle kızdım ama ne edem ufacık daha miniğimiz kıyamadım... cadı teyzelik yaptım ay bi de ağlıyo die susturmak için parmaklarını bebenin ağzına sokuyolar o da yazık emiyo ya cinnet getirdim ablam da çıldırmıştı en son yazık yaaaa annem de hep söylendi ama dinleyen kiiimmm en son ablam kucağına aldı hiç bırakmadı bebeği bu sefer de bebek kucağa alıştı
ayyy, alirim o parmaklarini munasip bir yere.... tobe tobe.

ay ewet ya tamam çocuk mikroba da alışcak ama zorla da pörsütülmez ya yanaklarıııı
senin koruyucun var tabii oğlunnn
biz ne etçez:)
ben ara sira oglani yollarim sana.kaydirigubbakcemile3
oğlanada öğret bravo valla bulmuşun ajanıdakaydirigubbakcemile3
akilli kadinim ben.:roflol:
kız kim varki yanımda öpsün.bi kociş bi ben.başka kimse yokki burda tanıdıkkaydirigubbakcemile3
teyzen var ya. o gelince oper.:roflol:
he ya özledim valla... hiç bu kaaaa mola vermediydik yaa
:kedi:
ay evet ama ben öpemem zati anca koklarım ya belkim poposunu öperim opuyorumnanaktan
kociş illa 10 kasım diy çünkü bebenin adını mustafa kemal koycak 10 kasımda doğarsa doğmassa da ben tarık diyom bakalım hangisi olcakkkk
yok ay doğumu başlatıyo diyolar ya ondan diyo 37. haftada yanaş diye, olsa da artık fark etmez babından kız
sen dogumdan ozlem gidermeye gidersin. Balikesirde Basri otel varya, kapatirsiniz artik kral dairesini.:roflol:
Allah gonlunuze gore versin. demek ki iki isim dusunuyorsunuz simdilik.