• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

KIZLAR BEN ARTIK ARANIZA KATILMAYACAĞIM BUGÜNE KADAR GÖSTERDİĞİNİZ DOSLUK ARKADASLIK YOLDAŞLIK İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜREDERİM KENDİNİZE VE BEBEKLERİNİZE ÇOK ÇOK İİ BAKIN HOŞCAKALIN opuyorumnanaktan

bana bakkkk sen güzel bi dayak istiyon artık heeeeee :oklava: azcık silkelendee kendine gel yaaaaaaa :mymeka:

cerenimoo kız doktorundan haber alıncaa hemen bildir olur muu :teselli:
karazeytin canım gözün aydınn Allah analı babalı büyütsünn :Saruboceq:

günaydın ebişim
bi bilgim yok canım ya

ya benim biraz canım sıkkın doktoru ariycam ama saat ecük daha geçsin die bekliom :sinifsinif:
benim kaç gündür akıntı problemim vardı mantardan falan diodum ama 2 gündür ii ce korkuttu beni sanki su gelio ya afedersin böle dün sabah bi kalktım pijamanın arası bayaaa bi ıslaktı tırstım dun edoşta sıvıda sızma olabiliyo doktorum dedi gece çok huzursuz yattım durum devam
dr arayıp gidicem sanırım bugun ay inşallah bi sorun yoktur yaa :sinifsinif:
bi ara kızlardan birine böle bi durum olmuştu ya şortumun arası ıslak diyodu sora noldu ya kimdi hatırlamıyomda hoff

günaydın kızlar;
canım dur hemen panikleme 1 kere bendede oldu aynısı ama devamı gelmedi. ama dru aramayıda sakın ihmal etme bizede haber ver inşallah yoktur bişey. sanıyorum karakızdan sonra daha bir hassas olduk . :1hug:

slm kızlar hepınıze
cerin ya korma hemen telaş yapma bakalım dr ne dıycek inşallah olumsuz bir durum yoktur

kıslar günaydın ne oluyor bu kasım analarına yaaa cerenim canını hiç sıkma inş.güzel haberlerle geleceksin

zeytiniim yeğenini allah anallı babalı büyütsüün

özgeye nolmuş nan gece anaa bi girmedik sahipğ çıkamamışınız nan elemana :mymeka:

günaydın ebişim
bi bilgim yok canım ya

ya benim biraz canım sıkkın doktoru ariycam ama saat ecük daha geçsin die bekliom :sinifsinif:
benim kaç gündür akıntı problemim vardı mantardan falan diodum ama 2 gündür ii ce korkuttu beni sanki su gelio ya afedersin böle dün sabah bi kalktım pijamanın arası bayaaa bi ıslaktı tırstım dun edoşta sıvıda sızma olabiliyo doktorum dedi gece çok huzursuz yattım durum devam
dr arayıp gidicem sanırım bugun ay inşallah bi sorun yoktur yaa :sinifsinif:
bi ara kızlardan birine böle bi durum olmuştu ya şortumun arası ıslak diyodu sora noldu ya kimdi hatırlamıyomda hoff
ayy cerenimomu merak ettim arıcam emmee daha erken deemii öğlene kadar gelmezse arıcaam taammıı
kartanesi nerelerde acaba
burdayııımmmm
ebisim özeline baksana tatlııım

baa da yolla nan :mymeka:

Selam kızlar.
Bende 2 .tetanozu yaptırdımda geldim şimdi.
Cerin canım üzülme inş. birşey yoktur. ıyi haberlerini bekliyoruz.

zeytiniim yeğenini allah anallı babalı büyütsüün

özgeye nolmuş nan gece anaa bi girmedik sahipğ çıkamamışınız nan elemana :mymeka:

ayy cerenimomu merak ettim arıcam emmee daha erken deemii öğlene kadar gelmezse arıcaam taammıı

burdayııımmmm

baa da yolla nan :mymeka:
yok kıs birşey değil bankayla ilgili bi soru
ebiiş yarın gidiyoz demi yemeee

beni götürmüyor msnz ha hacıııı

alışverişe bayulurun ama ihtiyaç olan bişe almaktan nefret ederunn
şimdi de terlik, gecelik falan alıncakk of yaaa

Back
X