Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa o da çok pahalı beaaa 250 tl ayrıca benim sigorta ile annaşması da yok soradan evrak yollayıp paramı almaya uğraşcam nerden baksan yarısını kırpar bizim sigortaben hala doktorlar konuşmadım zaten ayrıntılıya var haftaya gelince konuşuruz dedi..sanırım 20 haftada falan eyüpe gidecem gibi gözüküyor bu gidişle baksanıza sizde zor bulmuşsunuz gerçi kartanesi sen daha karar veremedin gibi..
bende ögrenmedım daha şakkıdıaaaaaa benim bebişimde artık 4 aylık oldu yawhihoyyythihoyyytperşembe kontrolüm var acep benim bebiş ne yapıyor.ayy bi ben mi kaldım yaw cinsiyeti öğrenmeyenmafoldumben
delikafadulden görümce ıykkk elti de ıykkkkkkkkkk bööğğğğğğben cikiom görümcem geliyomus
sohbetin icine etti yani:mymeka:
canliz, mavi deniz, MUREDA, sgumus, unique_____ niye sesiniz çıkmiyy bakiiimmm
çok şükür oğlum da ben de iyiyiz teyzesi sositosositobende ögrenmedım daha şakkıdı
delikafadulden görümce ıykkk elti de ıykkkkkkkkkk bööğğğğğğ
canımcımgecmısı okudum azcık çok yogundum yoruldum :1shok: sen nasılsın hihoyyyt
canliz, mavi deniz, MUREDA, sgumus, unique_____ niye sesiniz çıkmiyy bakiiimmm
merhaba kızlar, bugün nasılsınız a.s.
ohh canım ahlah ıylık saglık varsın hihoyyytçok şükür oğlum da ben de iyiyiz teyzesi sositososito
saol canım ben ıyıyım sükür bebişde ıyı cok yorulduk yogumdu ısımız sennasılsınmerhaba kızlar, bugün nasılsınız a.s.
bebislerinin cinsiyetini ve saglini ogrenen herkesin gozu aydin. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin.
bu arada ikide bir kilo konusunu acip durmayin yawww. kiziyorum valla, bana nispet mi yapiyorsunuz?klava:
delikafadulden bakma sen onlara bebiş için herseye deger allah yoklugundan esırgesın kılo neymış tosunumm delikafadulden
simdi gecmisi okuyup vakit harcamiyim canlarim direk konuya dalayim baliklama
sabah doktordaydim bebisime baktik cok iyi süküralkisalkisalkis
boyu 17 cm olmus ufakligimin,hihoyyyt bacaklarini toplamis yatiyodu karnimin icindezemuszemus bir ara kipirdandi yine yayildi yatti...
doktor sagligi yerinde dedi..bende iyiymisim idrar testlerinde bu zamana kadar hicbirsey cikmamis...veee bugün itibariyle doktorda 2 kilo almis göründümkaydirigubbakcemile2..sasirdim acikcasi tikabasa yeyip gitmistim kiyafetlerle birlikte evdekinden 800 gr fazlam cikti..
VEEEE ESAS HABER YÜKSEK IHTIMALLE OGLUSUM OLUYOOOOOOOOOO:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
doktor teyzemiz kesin konusmadi ama eger kiza mavi kiyafetler giydirirseniz mavi alisverise baslayabilrisiniz dedi....
benim icin cinsiyet en son plandaydi...önemli olan kuzucugumun saglikli olmasiydi ve öylede cok sükür
iste bizden bu kadar listemize bir oglan daha ekleyebilirz:teytey:
iyiyim canım, cuma kontrole gidecem, senin bebişin cinsiyeti belli miydimerhaba cnm,iyidir valla göbüşeri büyütüyo herkes :) sen nasılsın?
arkadaşlar benim cinsiyetlerde çoktan belli oldu ama yazmaya fırsat bulamadım 1 kız 1 erkek listeye eklerseniz sevinirim ayrıca angel baby ninde aynı 1 kız 1 erkek güncelleme yapan arkadaş eklerse sevinirim Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah Allaha emanet olun
iyiyim canım, cuma kontrole gidecem, senin bebişin cinsiyeti belli miydi