• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

sağol kuşum opuyorumnanaktan zorla alkışlattım kendimi ha cnm sanırım mardin türküsü ne güsel dimi ? bak istersen başka türküler de söleyebilirimsırnaşık şey

yoooo ben yazını görmeden cevaplamıştım... zorla olmadı yaniyerimseniben
yarın başka türkülerde söylersin ama şimdi çıkmam lazım vereliniortak söz verdin yarına hazırlana.s.

alcam işte itekk alcammmmmmmmmmmmm

zuzum bak bunu bloğuna sen yazmışsın Bir kadın, oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır.
- Bir başka kadın gelir, 20 dakikada aklını başından alır
alırız aklınızı walla:roflol:
ayy şuna bak ya sanki benimki bellide atıp tutuyorum:roflol::roflol:

hahahaha benim oğlumun aklı basında yetiştireceğimi nerden çıkardınki benimki zaten aklı basından gitmiş olarak yetişecek ziyanı yok olanıda siz alabilirsiniz hehehehehehehe

kartanesi 18 haziran sabah saat 9 a verdi artık izin işni naapçam bilmiorumm ara sende kuzu bilmediğin yere gitceene

nan on tane yerden randevu aldım beyaa
aradım şimdi kuşum kadın ne dese beğenirsiinn
dr. hanım izne ayrılıyomuş ee dedim 18inde arkadaş aldı
diyoki bi haftayı açtırdı o da doldu zateen aaayh bayılazaaam
daha da gitmem akropole gitcem işte :dilcikar:

yoooo ben yazını görmeden cevaplamıştım... zorla olmadı yaniyerimseniben
yarın başka türkülerde söylersin ama şimdi çıkmam lazım vereliniortak söz verdin yarına hazırlana.s.

tamm cnm yarın aaaşama gadder türkü çııracaam öptüm cnm görüşürüzza.s.

nan on tane yerden randevu aldım beyaa
aradım şimdi kuşum kadın ne dese beğenirsiinn
dr. hanım izne ayrılıyomuş ee dedim 18inde arkadaş aldı
diyoki bi haftayı açtırdı o da doldu zateen aaayh bayılazaaam
daha da gitmem akropole gitcem işte :dilcikar:
ben bu gün bişi dilesem olacamışş yanee ayın 18 saat 9 kalmışmış bitek onu da ben mi yakalamışımm ? afferim bana :)

ayy yavrum saat sayıyor yaw.benim mesai 24 saat valla hiç bitmiyor.6 ay sonra extra mesai yapacağımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:roflol: :roflol:
ben bu gün bişi dilesem olacamışş yanee ayın 18 saat 9 kalmışmış bitek onu da ben mi yakalamışımm ? afferim bana :)

bugün mü aradıydın gıı
hay maşşalllaahh :jeyyar:
valla ben 10 yer aradım geçen hafta demekki hayırlısı böyle fazla kasmıcamm benim için pek farkeden bişi olmıcak zaten

ayy yavrum saat sayıyor yaw.benim mesai 24 saat valla hiç bitmiyor.6 ay sonra extra mesai yapacağımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
falla işin zorr cnm gerçi tüm bu aşamaların en öncesi çok zevkli :jeyyar: o ayrı mesele tabi ama sonrası böle :CüvCüv: oluyo

Back
X