Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hesap et ne zaman gitmiştin en son 4 haftada bir mutlaka çağırıyo dr.ben 20.haftam bitince gidicem ihmal etme cnm.
nasılsınız keyifler yerindedir umarım :) ben bebeğime oda seçmekle meşgulüm of ne zor şeylermiş bunlarrr
16.haftada gitmiştim canım. heralde döndükten sonra tam denk gelecek...
20.haftadan sonra giderim o zaman.
bu arada bugün sağlık ocağından gelmişler
ben çıplak gibi olduğum için kapıyı açamadım kaydirigubbakcemile3
komşuya not bırakmışlar çarşamba beni çağırıyor gacılar...
kızlarrrr çalışanların allah yardımcısı olsun yaaaa hava o kadar sıcak ki şu anda durduğum yerde ter döküyorum,gerçekten bunlatıyor...allah yardımcınız olsun valla zoru başarıyorsunuz...
zaten özelde bişey demiyolar kii sağlık ocağındakiler yapıyooyaa kızlar bize özelde hiç tetanoz aşısından bahsedilmiyor kızımdada hiç tetanoz aşısı olmadım doktorda hiç bahsetmedi ablam samsunda gitmiş sağlık ocağına onada yapmışlar meğer bu hemşireler hamile başına devletten para alıyormuş yani ne kadar hamileyi takip ederse okadar para alıyormuş
nazlıım bilmemmmi o filmiiiHemen Yazayım Kartanem Slumdog mıllıonaıre 4 dalda altın küre ödülünü almış 10 da Oskar adaylığı hakkediyor canım kesinlikle seversin ŞenizHintlilerin filmi banko bildin bu arada geç yazdın şimdi karakızzımız aradı haberler süpriz:)
Amniyosentez olmuş bizim kız aniden karar vermiş içi içine sığmamış doktoruda sevmemiş ve iyi bir doktor bulmuş kendine çok iyi diyor testlere sonuçlara baktı ve hemen amniyosentez tavsiye ettiğini söylemiş ve anında bir kararla bugün olmuş az önce hastaneden çıkmış doktor yüksek moral vermiş iyi olacak diye oda benim gibi hızlandırılmış sonuç alacakkk 5 gün sonrasına bu hafta işe gitmeyecek zaten bu 3 gün dinlenmesi gerekiyor burda heyecanlı kıyamam yaa ben çok güzel sonuçlar alacaak inanıyorum buna:CüvCüv::CüvCüv:
Bebek %100 kız biliyormusun demiş doktoru oda tabiki biliyor sesi çok iyi geliyor bu işlemi biliyorum şuan için yükün yarısı gitti omuzların geriside hafta sonu nasipse bi kutlama daha yapıcaz:1hug::1hug:
NSE hoşbuldum birtanesi a.s. a.s.
anaa delinin zoruna bak beee :dilcikar:ayy istanbul yanıyo dostlarrr of of öle böle diill dışarı çıktım yemeeğe ama bittimi yani şimdi başım gözüm her biyanım dönüyo bee azcık dinlenim barik geçer işallah soğuk şeylerde çok içmek istemiyom zaten hararetim yüzünden nerdeyse buz yiyecem kendimi zor tutuyom ha :)
anaam evdeyken ne rahattı gebeş gebeş yatarkene herşeyi okuyup her lafa maydanoz oluyodum şimdi yok anacım nerdeeee ülen o kartanesini nası atmiyler işten bilmem hatun pc başında ama iş yapmak yok hıhh sölicem seni ordakilereeeeeeeeee :dilcikar:
hadi bakalım hayırlı haberlerle geelselam kasim anaciklari
kim var kim yok bakmadan gecmiside okumadan yazayim hemen
birazdan doktor teyzeye gidicez,bakalim bebisimiz ne alemde
gelince neler dedi yazarim
öptük hepinizi
canım genelde 4-5 haftada bir çağırıyorlar ben en son 17+4 de gittim 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gir onun sonucuyla gel dedi
kızlarrrr bi dahaki kontrolleriniz ne zaman
doktorum beni amniyosenteze çağırmıştı gitmedim
o yüzden bir sonraki aşamadan haberim yok hangi haftanızda çağırıyor
doktorlarınız kontrole,bir sonraki aşama nedir bilgisi olan varmı???
ben önümüzde ki hafta çanakkaleye gidiyorum 1 haftalığına
onun öncesinde doktora gitmem gerekir mi acaba???
canım normal doğum elbette sezeryandan daha iyidir ama kendimi o duruma sokmanında bi manası ok yani sunni sancı dedinmi korkacaksın
sskda kötü davrandıklarını cok duydum heleki doğumda sancı çekip bağıranlara acayip kızıyolarmış. bi kadın benim eltime peydahlarken bize mı soruyosunuz diye basmış kalayı. bide doğumhaneye girenin çıkanın haddi hesabı yokmuş. hasta bakıcılar, hademeler....
masallah onaseninde gözün aydin olsun listeye bir erkek ekledin
hadi ben ciktim
bebegimi görmeye gidiyorum
teyzzeeleri dua edin iyi seyler söylesin doktor kari
sorma muredacım şimdiden alayım diyorum son ana kalmasın ama karar vermek cok zor bebek arabasını ana kucağını odayı arastırıp duruyorum önerileriniz varmı
sorma muredacım şimdiden alayım diyorum son ana kalmasın ama karar vermek cok zor bebek arabasını ana kucağını odayı arastırıp duruyorum önerileriniz varmı
ben odayı izmirden karabağlardan alıcam.bebek arabası 3 tekerlekli olanlar çok kullanşlı oluyomuş öyle düşünüyorum.ana kucağıda fischer price'ın pilli titreşimli bi modeli var arkadasıma hediye olarak almıştım çok memnun ondan alırım sanırım.eğer sende zor karar veriyosan şimdiden düşünmen iyi olur bencede.
[/URL][/IMG]bu odayı beğendik şimdilik nası ???![]()
ben hiç araştırmıyorum henüz erken geliyoo
zaten bebek arabasını doğduktan sonra da alabiliriz hemen kullanamıcamıza göre,
araba koltuğu önemli chicconundu sanırım doğar doğmaz kullanılacak tarzda araba koltuğu varmış diğerleri daha büyükler içinmiş o yüzden o küçükken kullanılacak olandan almayı düşünüyoruz
zaten odası için de yapacağım değişiklikleri sonra yaparız daha kasıma çook var beşiği de bi ara alırız heralde
[/URL][/IMG]bu odayı beğendik şimdilik nası ???![]()
ya büyüyen yatak istemiyorum canım sıkılırsak değiştiririz die düşünüyorum delikanlı olana kadar bunu kullanmaz herhalde bide ikinci bebeği düşünüyoruz rabbim izin verirse bu beşigi ikinci bebeğe kullanırım oğlumda büyümüş olur onada yatak alırım inşallah ben böle düşündüm
ben hiç araştırmıyorum henüz erken geliyoo
zaten bebek arabasını doğduktan sonra da alabiliriz hemen kullanamıcamıza göre,
araba koltuğu önemli chicconundu sanırım doğar doğmaz kullanılacak tarzda araba koltuğu varmış diğerleri daha büyükler içinmiş o yüzden o küçükken kullanılacak olandan almayı düşünüyoruz
zaten odası için de yapacağım değişiklikleri sonra yaparız daha kasıma çook var beşiği de bi ara alırız heralde
çookk şirinnnnnnnnn zemuszemus
anladım cnm eğer öle düşünüyosan bu takım çok hoş bence