• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Ya sorma neler oluyor böyle bulantı iyice azaldı arada bir aman yarabbim aklımda gözümde mutfakta böyle birşeyler yiyesim var durmadan cokacimcoookcokacimcoook Az önce tatlı deneyim dedim baktım o olmadı dedim henüz değil daha zamanım var beklemeliyim ama bazı tatlıları yeminle çok özledim cokacimcoookcokacimcoook

ayy bende akşam eve gidince yemekten önce atıştıracak şeyler arıyom
tabii hemen atlıyom meyvelere :dance:
ohh dedim ya yaz gelince ne güzel çeşit çeşit meyveler çıktı diye sırnaşık şey

ayy bende akşam eve gidince yemekten önce atıştıracak şeyler arıyom
tabii hemen atlıyom meyvelere :dance:
ohh dedim ya yaz gelince ne güzel çeşit çeşit meyveler çıktı diye sırnaşık şey

hehe biz şanslıyız valla.şimdi hamilelikte bütün meyveler çıkmış oluyo yiyoruz e seneyede allahın izniyle bebişler bu aylarda meyve yemeye yavaş yavaş başlar onlardada bütün meyveler çıkmış olacak.ohhhhhhhhhh gelsin vitaminleeeeeeerhihoyyyt

Olsun varsın canım yaa hepsi yerinde sağolsunlar elini tutan sıcak bir yürek buldunmu tamamdır..Bazen 10 lara gerek yok birtane olsun tam olsun :1hug: Burada önplanda zaten tamamen duygular var yaşananlar var şanslıyız diyorum ben size Kasım Anneleri hepsi Melek :nazar: :nazar:

haklısın canım, elimizi tutan o sıcacık el bize yeter de artar bile
fazlasına gerek yok.
gerçekten kasım annelerine özel sanırsam
herkes çok iyi,çok içten gerçekten.

aseba dilmuh ya sormayın onlar ne güzel şeyler öyle akşama sipariş eşim arıyor ne istiyorsun meyva her gecemi istenir evet:))))))))Napim serin serin çok hoşuma gidiyor içimi rahatlatıyor zaten oldum olası severim ama böyle yaz meyvaları karışıka az daha ısınsın buzlu buzlu deymeyin keyfimizeeeeealkisalkisalkiscokacimcoook

hehe biz şanslıyız valla.şimdi hamilelikte bütün meyveler çıkmış oluyo yiyoruz e seneyede allahın izniyle bebişler bu aylarda meyve yemeye yavaş yavaş başlar onlardada bütün meyveler çıkmış olacak.ohhhhhhhhhh gelsin vitaminleeeeeeerhihoyyyt

en çok aşerdiğimiz dönem de,en çok aşerlilicek şeyler çıkıyooo
valla bizden şanslısı varmı acaba? kim bilir ne zorluk çekenler olmuştur
diğer ayların annişleri.. doya doya yiyin kızlar bu yazzz
bebişlerden bitamin fışkırsın :)

kızlar yaa bişey sorcam sizeee
benim eşimin annesi çok güzel bi un kurabiyesi yapıyor S şeklinde eşim de ondan isteyip duruyoo
ara dedi netten "S pasta" diye çok güldüm öyle şey mi olur diye sooracımaa "S kurabiye" diye arattım vallaha da çıktı aynısından bi kaç kişi eklemiş falan bloglarına
tarifte sadece margarin, pudra şekeri ve un var ama işin garip tarafı margarin için sadece vita veya tarin yağ olcak diyo :1shok: ısrarla da yanına başka yağla olmaz yazmışlar
ben bu vita yağını da hayatımda ilk duyuyom eşim nasıl bilmezsin tenekede satıyolardı falan diyo ama ben hiç öle bişey görmedim
dün markete bakmış kendi de bulamamış ben de bugün başka markete bakcam bakalım olmadı normal bi margarinle yapcam bakalım olcek miii
siz hiç beele bişi duydunuz mu hayatınızdaa
bi de tarifte diyoki bi bardak vita yağ ile pudra şekerini çırpcakmışız ee bu vita katı yağ diil mi eritmekten falan da bahsetmiyo eritcemmi ben şimdi yaaa

şimdi siz bu kadar sorana kadar git kaynananı ara sor diyebülürsünüz ben onu son ihtimal olarak saklıyorum kafamçokkarıştı sorasım yokk

fazlasına gerek yok.

ŞenizŞeniz:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bayılıyorum senin avatardaki resminede bizler hamile kalınca eşlerdede belirtisi olur derler görünce hep gülüyorum kaydirigubbakcemile3 Ama yeme konusuna uyuyorlar valla oğlum bide diyorki annecim şunu istesene bunu istesene:roflol::roflol::roflol:Kendi ne istiyorsa :1hug:cokacimcoook

aseba dilmuh ya sormayın onlar ne güzel şeyler öyle akşama sipariş eşim arıyor ne istiyorsun meyva her gecemi istenir evet:))))))))Napim serin serin çok hoşuma gidiyor içimi rahatlatıyor zaten oldum olası severim ama böyle yaz meyvaları karışıka az daha ısınsın buzlu buzlu deymeyin keyfimizeeeeealkisalkisalkiscokacimcoook

:icecream: ohhhhhh dondurma niyetine hemde daha sağlıklı dimiii

ay evet ya herşey var maaşallah.

elifsun ben senin o facedeki masana aşerdim kızıııımm o ne yaa her hafta bi yerde mi toplanıyonuz kızım siiiz oooh ne güzel şeyler yapmışlaar
ay nasıl özendim kız kıza oturmalara yaa
o kadar geçtiki üzerinden
aslında arkadaşlarım var ama hep bi araya gelip toplanamıyoz sadece haftasonu boş olduğumuz için de kocişleri bırakıp bir araya gelemiyozz :çok üzgünüm:

benim eşimin annesi çok güzel bi un kurabiyesi yapıyor S şeklinde eşim de ondan isteyip duruyoo
ara dedi netten "S pasta" diye çok güldüm öyle şey mi olur diye sooracımaa "S kurabiye" diye arattım vallaha da çıktı aynısından bi kaç kişi eklemiş falan bloglarına
tarifte sadece margarin, pudra şekeri ve un var ama işin garip tarafı margarin için sadece vita veya tarin yağ olcak diyo :1shok: ısrarla da yanına başka yağla olmaz yazmışlar
ben bu vita yağını da hayatımda ilk duyuyom eşim nasıl bilmezsin tenekede satıyolardı falan diyo ama ben hiç öle bişey görmedim
dün markete bakmış kendi de bulamamış ben de bugün başka markete bakcam bakalım olmadı normal bi margarinle yapcam bakalım olcek miii
bi de tarifte diyoki bi bardak vita yağ ile pudra şekerini çırpcakmışız ee bu vita katı yağ diil mi eritmekten falan da bahsetmiyo eritcemmi ben şimdi yaaa

şimdi siz bu kadar sorana kadar git kaynananı ara sor diyebülürsünüz ben onu son ihtimal olarak saklıyorum kafamçokkarıştı sorasım yokk

tatlım o dediğin kurabiyeyi ben de merak edip yaptım
internette çok çok güzel olduğuna dair araştırmalarım olmuştu
dayanamayıp yaptım ama vita yağını hiç duymadım
kesinlikle teryaşıyla yapılması gerekiyor diyordu tarifte
iğrenç ötesi birşey oldu,çok ağırdı yiyemedik atıldı valla
yaa ben beceremedim yaa gerçekten püfff noktası var
bence arayıp kayınvalidene sor püfünü öğren
öyle yamana atılıcak bi kurabiye değil,öğrende bana da analt
tadını çok merak ettim valla
kaydirigubbakcemile3

Canım benim bu vita yağını pastahanelerde satılıyor orada gördüğünüz bütün un kurabiyeleri bu yağlarla yapılıyor vita ve tarinle tarin kolay kolay bulunmuyorda vita daha kolay bulunuyor pastahanelere sorsun eşin muhakkak bulacaktır onunla tadı bambaşka oluyor eritmeyeceksin canım oda sıcaklığında olacak ve sen yoğurarak unla pudra şekeriyle hepsini yedireceksin sonra yağlı kağıt üzerinde pişirirsen senin için daha kolay olur bu kadar başka birşeyide yok zaten..

dilmuuh bence sen de avatarını değiştir anam yaa o avatarı gördükçe senin kızın olcak gibime geliyo zaten baştan beri öle sanıyoduk yaa bence o şirin kız bizde öyle bi etki yarattı

ben vita yağı biliyorum. sarı teneke kutuda oluyodu galiba:uhm: yani öle hatırlıyom..google da aratırsan kutusunu görebilirsin...artıkın o yağdan kalmadı be canım... bak kutuları bile antika diye satılıyooo... yani kalmışsa bile benim habarım yok....

sen onun yerine margarin kullan bence..

Bayılıyorum senin avatardaki resminede bizler hamile kalınca eşlerdede belirtisi olur derler görünce hep gülüyorum kaydirigubbakcemile3 Ama yeme konusuna uyuyorlar valla oğlum bide diyorki annecim şunu istesene bunu istesene:roflol::roflol::roflol:Kendi ne istiyorsa :1hug:cokacimcoook

bende canım çok gülüyorum ve eşime benzetiyorum kaydirigubbakcemile3
mesela meyve yıkıyorum çeşit çeşit bol bol
yiiyoruz beraber ,kalıyor kenara koyuyorum ve söylüyorum
bu kalsın ben bunu 1 saat sonra yine yerim
bi bakıyorum 1 tane mi kalmamış kaydirigubbakcemile3
silmiş süpürmüş hepsini kaydirigubbakcemile3 o kadar gülüyorum ki
benden çok o yiyo herşeyi sanki o hamile kaydirigubbakcemile3
senin bıcırıkta fırsat diyip istifade ediyor bu durumdan desenee kaydirigubbakcemile3 afferin ona valla iyice tadını çıkartsın bu durumun..
:emir_bebek:

tatlım o dediğin kurabiyeyi ben de merak edip yaptım
internette çok çok güzel olduğuna dair araştırmalarım olmuştu
dayanamayıp yaptım ama vita yağını hiç duymadım
kesinlikle teryaşıyla yapılması gerekiyor diyordu tarifte
iğrenç ötesi birşey oldu,çok ağırdı yiyemedik atıldı valla
yaa ben beceremedim yaa gerçekten püfff noktası var
bence arayıp kayınvalidene sor püfünü öğren
öyle yamana atılıcak bi kurabiye değil,öğrende bana da analt
tadını çok merak ettim valla
kaydirigubbakcemile3

evet bari öle yapamm
sana da söliimmm
Canım benim bu vita yağını pastahanelerde satılıyor orada gördüğünüz bütün un kurabiyeleri bu yağlarla yapılıyor vita ve tarinle tarin kolay kolay bulunmuyorda vita daha kolay bulunuyor pastahanelere sorsun eşin muhakkak bulacaktır onunla tadı bambaşka oluyor eritmeyeceksin canım oda sıcaklığında olacak ve sen yoğurarak unla pudra şekeriyle hepsini yedireceksin sonra yağlı kağıt üzerinde pişirirsen senin için daha kolay olur bu kadar başka birşeyide yok zaten..

çok sağol nazlım yaa
gerçekten pastanedekiler gibi oluyodu onların yaptıklarıı
bi kere duymuştum birine sölerken tereyağı ile olmuyo kesinlikle demişti kayınvalidem ama ben herşeyi netten bulmaya alıştıımdan dinlememiştim pek :utangac:
bakalım hem bi eltimi arıyım sorayım o da biliyodurr
olmadı pastaneden vita soralım kaydirigubbakcemile2

canım ya üzme kendini böyle şeyler için lütfen artık komşuluk diye birşey yokki
eskidendi komşuluklar
boşver biz burdayız hep birbirimize destek oluyoruz ya Şeniz

sağol canım iyiki hepiniz varsınız

Ama haksızlık bu olacak işmi heleki hamile kapıyı aşındırır insan rahatsız olmadığı sürece ..Bazen dışarıya baktığımda aslında bir.çok duyguyu kaybettiğimizi görüyorum gelenek olsun görenek olsun empati duygumuz olsun hoşgörümüz olsun çok fazla azaldığını görüyorum..Kendi çapında elimden geldiğince sürdürürüm ama tek başına yeterli olmaz bunu yürütmek..

Oysaki en güzel duygular bunlar hayatın anlamları yaşama sebepleri ya yere düşüyorsun düşene tekme neden cnm neden tekme tut kaldır bakalım elinden neler oluyor neler değişiyor..

Minik minik hikayeleri çok seferim denizyıldızını karıncayı hepsi ibrettir heleki atasözleri aslında denecekler çok eskiden denmiş hazırı var önümüzde ama uygulamaktan acizin yazık diyorum inşallah bizler doğru düzgün evlat yetiştiririzde bu duyguları onlara katar yeniden sahip çıkmalarını sağlarız:1hug:
bebişime kavuşacağım günü iplen çekiyorum inşallah dediğin gibi onlar hayırlı birer insan olurda hep başka yüzlerin gülmesine vesile olur.

her kelimesine imzamı atıyorum...çok güzzel ifade etmişsin canım...
aynen dediğin gibi insnaın bir komşusu bile geelip sormaz mı yaa
nasılsın ,bi ihtiyacın varmı yok mu,kötü günlerin geçti mi diye?
ama bizler burda birbirimizi tanımadan dertleşiyor birbirimizin
üzüntüsünü paylaşıyoruz,hemde içtenlik ve samimiyetle...
valla sizden annemden ve eşimden başka hiç kimse
beni ilgilendirmiyor artık, eşimin ailesi bile kötü günümde yanımda olmadılar, 9 ay boyunca da olmassa
diyecek çok söz var demektir,gerçekten insan böyle günün de
anlıyor iyiyi kötüyü,dostu düşmanı..

malesef canım komşudan yana kısmetsizim kayınvalidemgil tarafından da bebek doğacakta sevmeye gelecekler çok rahatlar maşşallah

benim komşularda görüştüğümde çok iyiler amma kimse banada bi tabak bişey getirmiyo
mesela aşure zamanı bana kimse getirmedi ben bütün apartmana dağıttım
bazıları tabağı boş vermemek adına bişeler gönderdi o kadar :sm_confused:
ama genelde birbirlerinde oturuyorlar bakıyom canım sıkılnca apartamanı geziyom
hangi kapıda ayakkabıları varsa dalıyom içeri kaydirigubbakcemile3
aslında çalışmasam görüşürüz ama çalıştığımdan dolayı görüşemiyoz
canım hep ben gittim bunca zaman komşularıma ama artık yetti ayağım çekmiyor artık

ben vita yağı biliyorum. sarı teneke kutuda oluyodu galiba:uhm: yani öle hatırlıyom..google da aratırsan kutusunu görebilirsin...artıkın o yağdan kalmadı be canım... bak kutuları bile antika diye satılıyooo... yani kalmışsa bile benim habarım yok....

sen onun yerine margarin kullan bence..

hee ben de baktımm kutusunu gittigidiyorda satıyolar heralde bizimkiler normal margarinle yapıyodur diye düşündümm

canım vita yağ tenekede bir yağ idi galiba ve ne katı ne sıvı olan bir yağ
babannemler kullanırdı eskiden
ama onunla pasta yapılırmı hem bi pasta için 5 kğ yağ mı alcan kaydirigubbakcemile3
sen margarinle yap dışarıda beklet bira erisin margarin yap öle
bende yapardım un ve nişasta kurabiyesi ama
bileklerimde ağrılı sıvı keseleri olduğu için mecbur kalırsam yapıyorum
-tatlicadiarzu-

ayy seni kullanıyo dimi akıllı bıdık
benim kocişte seversin diye bişeler alıp geliyo ama
benden çok kendi yiyor :roflol:

dilmuuh bence sen de avatarını değiştir anam yaa o avatarı gördükçe senin kızın olcak gibime geliyo zaten baştan beri öle sanıyoduk yaa bence o şirin kız bizde öyle bi etki yarattı

kaydirigubbakcemile3 bayılıyom o kıza.dur kırmayayım seni hemen değiiştireyim.bekleyin bir erkek bebişle döneceğimkaydirigubbakcemile3

ay yaz meyvelerine bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmm yaz gelince değmeyin keyfimize hihoyyyt

fazlasına gerek yok.

biz kasım anneleriyiz hepimiz özeliz kızlarrr hihoyyyt hihoyyyt

ahhh ahhhh canım istedi bak şimdi akşam olsada ev gitsem yesem renk renk çeşit çeşit meyveleri hihoyyyt

s şeklinde kurabiye süpersin sen ya :roflol:
canım istedi s şeklinde kurabiye bak şimdi
ya ben o vita yağlarını hatırlıyorum ama artık yokki onlardan çocukkluğumdan falan hatırlıyorum yani çok ilginçmiş ya

Back
X