:roflol::roflol::roflol: niye kısss sen de mi göstermiyosunnnnn adamcağıza :roflol::roflol::roflol:
kızlar aş eriyormusunuz
ayyy kızlarrrrr bi davacı geldi adam delü galiba ayy çok korktum yaa tırstım resmennn görevinizi yapmıyonuz yok bilmem ne ayy esti gürledi sinirlerim bozuldu ellerim titriyoo senağlama
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: vallaha ne yalan sölim hamilelikten beri göstertmiyorum bir defa gösterttim o kadar şakkıdı :roflol: :roflol:
benim işyerinde bi arkadaş var havalı sarı gacı ama öle böle diil sexi şempanze cinsinden yane ama hep marazlı kocası diomuşki ulen seni görende amma hatun üfff vayyy diyodur aahh ahhh kimse bilmes kofti olduğunu falan kaydirigubbakcemile3
Yemin olsun hepimiz şanslıyız hep diyoruz ya Allahım gönlümüze göre versin en başta birbirimizi verdi bize değilmi?Yaslandık omuzomuza zor günleride geçiriyoruz sadece yazı demeyin bir insanın hayatı şu ekranın karşısında öyle değişiyorki anlatamam..Yürekten hissediyoruz her yazılanı heleki son zamanda ben aynen okuyorum şükrediyorum ağlıyorum gülüyorum iyiki varsınız demekten kendimi hiç alamıyorum..Atlatacağız canım kurban olduğum Allahım bize o günleride gösterecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:
Gumusummmmmmmmm Ölürüm sizeeeeee Allahım bin kez bin kez razı olsunnn.Ya cnm benim bu arada msn ekleyen senmiydin .....35li ismi yazmim valla sensin diye ekledim ama hiç açılmadı merak ettim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Okadar heyecanlanıyorumki anlatamam size hani insanın kalbi dur durak dinlemez ya o biçimdeyim diyorum sonuçları ben almayım doktora götürene kadar bayılırım böyle değişik duygular habire habire dua ediyorum gece uykudan uyanıyorum kendime gülüyorum aynen şöyle"uyku arası Allahım sen bize bağışla hepimizin yüzünü güldür amin" Sonra uykuya devam yok böyle birşey :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sen doydunmu bakim
bi kere göstermiş onda da bebiş olmuş :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:
al işte karakız sonun öle olmasın hee :roflol:
canım benim yazdıklarından samimiyetini hissedebiliyorum. burda hiç tanımadan birbirimize bir karşılık beklemeksizin dualar ediyoruz. en önemliside budur ki birbirimizde dualarımızı esirgemeyelim. Rabbim kabul buyurur inşallah dualarımızı....
en tanışımız dahi yolda yürürken yanından geçtiğinde selam vermeye zorlanır hale getirir. ama burda ne yüzünü ne sesini bunların hiçbiri yok ve çok güzel dostluklar kuruluyor. az sonra ağlayacğım tek bir komşum dahi gelip hamilesin nabıyon nasılsın demekten acizler senağlama
canım benim yazdıklarından samimiyetini hissedebiliyorum. burda hiç tanımadan birbirimize bir karşılık beklemeksizin dualar ediyoruz. en önemliside budur ki birbirimizde dualarımızı esirgemeyelim. Rabbim kabul buyurur inşallah dualarımızı....
en tanışımız dahi yolda yürürken yanından geçtiğinde selam vermeye zorlanır hale getirir. ama burda ne yüzünü ne sesini bunların hiçbiri yok ve çok güzel dostluklar kuruluyor. az sonra ağlayacğım tek bir komşum dahi gelip hamilesin nabıyon nasılsın demekten acizler senağlama
canım ben değilim benim msnim yok
hep pozitif düşün canım dediğim gibi herşey çok güzel olacak bizide habersiz bırakma sakın
Yemin olsun hepimiz şanslıyız hep diyoruz ya Allahım gönlümüze göre versin en başta birbirimizi verdi bize değilmi?Yaslandık omuzomuza zor günleride geçiriyoruz sadece yazı demeyin bir insanın hayatı şu ekranın karşısında öyle değişiyorki anlatamam..Yürekten hissediyoruz her yazılanı heleki son zamanda ben aynen okuyorum şükrediyorum ağlıyorum gülüyorum iyiki varsınız demekten kendimi hiç alamıyorum..Atlatacağız canım kurban olduğum Allahım bize o günleride gösterecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:
hemde nasılllll doydum iyicene obur oldum he kaydirigubbakcemile3
canım ya üzme kendini böyle şeyler için lütfen artık komşuluk diye birşey yokki
eskidendi komşuluklar
boşver biz burdayız hep birbirimize destek oluyoruz ya Şeniz
burda nasıl oluyo anlamıyorum ama yüzyüze tanışmadığımız kişilerin
üzüntüsünü sevincini paylaşıyor ve birlikte üzülüp birlikte gülüyoruz
perşembe dr dan gelince kocişe int. gireyim kızlara haber vereyimde
öyle çıkalım dedim güldü bana kaydirigubbakcemile3
bazen evde ee sizin kızlar nasıl hepsi iyimi diyo delikafadulden
yani benim kociş bile merak ediyo sizlerin durumlarınız nasıl diye :teytey:
her kelimesine imzamı atıyorum...çok güzzel ifade etmişsin canım...
aynen dediğin gibi insnaın bir komşusu bile geelip sormaz mı yaa
nasılsın ,bi ihtiyacın varmı yok mu,kötü günlerin geçti mi diye?
ama bizler burda birbirimizi tanımadan dertleşiyor birbirimizin
üzüntüsünü paylaşıyoruz,hemde içtenlik ve samimiyetle...
valla sizden annemden ve eşimden başka hiç kimse
beni ilgilendirmiyor artık, eşimin ailesi bile kötü günümde yanımda olmadılar, 9 ay boyunca da olmassa
diyecek çok söz var demektir,gerçekten insan böyle günün de
anlıyor iyiyi kötüyü,dostu düşmanı..
dılmuh senın 2 test sonucunda hcg degerın nasıl cıkmıstı canım ben dünden berı takmıs durumdayım da 50 altı ustu olayına hihoyyyt
ayyy kısss sus allah korusun ben hemen akşam gidemde göstertim bare :roflol:
:roflol::roflol::roflol: niye kısss sen de mi göstermiyosunnnnn adamcağıza :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: vallaha ne yalan sölim hamilelikten beri göstertmiyorum bir defa gösterttim o kadar şakkıdı :roflol: :roflol:
bi kere göstermiş onda da bebiş olmuş :roflol: :roflol:
benim işyerinde bi arkadaş var havalı sarı gacı ama öle böle diil sexi şempanze cinsinden yane ama hep marazlı kocası diomuşki ulen seni görende amma hatun üfff vayyy diyodur aahh ahhh kimse bilmes kofti olduğunu falan kaydirigubbakcemile3
her kelimesine imzamı atıyorum...çok güzzel ifade etmişsin canım...
aynen dediğin gibi insnaın bir komşusu bile geelip sormaz mı yaa
nasılsın ,bi ihtiyacın varmı yok mu,kötü günlerin geçti mi diye?
ama bizler burda birbirimizi tanımadan dertleşiyor birbirimizin
üzüntüsünü paylaşıyoruz,hemde içtenlik ve samimiyetle...
valla sizden annemden ve eşimden başka hiç kimse
beni ilgilendirmiyor artık, eşimin ailesi bile kötü günümde yanımda olmadılar, 9 ay boyunca da olmassa
diyecek çok söz var demektir,gerçekten insan böyle günün de
anlıyor iyiyi kötüyü,dostu düşmanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?