2009 Kasm Anneleri

(off çağancım yınemı hastasın.inşallah aldığın o ilaç ıyı gelirde bu son olur.deryacım neymiş o ilacın ismi bide oğrenelımde dr sorar kullanırız...

sağol canım yine hasta bademcikleri olduğu sürece sürekli böyle olacak sanırım..ilacın adı immuzinc canım sanırım..

sağol nagihancım evet ya keşke kış bitse burda yine kar yağıyorr..
meralcim inş mertcikte hastalanmaz..nagihancım nar suyunu çağan içmez sanmıyorum ,zencefilde acı zaten ama denemekte fayda var tabii

tünaydın hanımlar deryacım çağana geçmiş oslun cnm o adını verdiğin damlayı çok metediyolar inş. faydasını görürsünüz çok kullanan ve memnun kalan duydum banada söylemişti aile hekimimiz aslında ihmal ettim bizimde dün kartopu oynayınca akşam öksürükler başladı mert gibi bende yarın bakalım neler olucak diye uyandım öksürük arada bir var aslında benimde aklıma ballimon geldi kahvaltıdan sonra verdim boğazları rahatlasın diye aklıma postakal mandalina sıkmak geldi benimde c vitamini direnç kuvvetlendinde gelmeye çalışan hastalık uzzaklaşsın diye ama kesinlikle içmiyor narda aslında kimbilir nasıl iyi gelicektir evdede var ama içmez kesinlikle ne yapmalı bilmiyorum ama haliszlik var resmen üzerinde yatıp tv falan izledi hayret ettim asla oturmaz bile normalde evde benimde şu devletin ödediği vitaminden birde çinko vitamini vardı ikisinden birer ölçek verdim çorbasından sonra bir umut kötüye gitmesin diye işte bizdende haberler böyle nagihan nasılsın cnm ya sana gelmek nasip olmadı olmuyor bitürlü hergün aklımdasın ya havalar iyileşsede çocukları görüştürsek ya

tünaydın canım sağol..evet drda öyle söyledi çok kişi faydasını görmüş ama devlet ödemiyor dedi bende olsun siz ismini verin ben alırım faydasını göreceksem dedim eşim gitti eczanede yokmuş getirtti .sizede geçmiş olsun canım havalarda yapıyo inş hastalanmaz ufaklıklar yaa içim gidiyo vallahi..

geldim kızlarr geldim çok özledim hepinizi pcmin şarzı koptuu lehim attım yarısı oldu yarısı yanlış oldu bende kaldım şarsız çarpılırım diye dokunamadımdaa neyse malum eşimde yokkk evdee neyski eşim arkdaşını gönderdi saolsun adam yapıp getirid direk buraya girdimmm ayy sohbet etmeyi özledim vallahiiihepiniz iyiisnizdir inş geçmişi okumaıdmm bayada birikmiştirrr nasıl okucam hangi arada okucam bilmiyorumm

aaa nerdesiniz kızlar kimseler uğramaz oldu

geldim canım burdayımm..ara ara gelip bakıyorum kimse yazmayınca bende çıkıyorumm..sende kimse yok diye başka topiktesin sanırım karşılaşamıyoruz çoktandırr..nasılsın?iyimisin?eymencik nasıl?zayıflama işi nasıl gidiyor?

vallhi kızlar ya herkes açık neler okuyosunuz bakim bizimde akşam öksürük götürdüğümhastaneyi aradık şansa bizim dr nöbetçiymiş bağladılar dedim biz öksürüyoruz gelelimmi dediki kar yağıyor çok ağır deilse çıkarma bu havada yarın 12 kadar getirisin burdayım dedi evde ne var say bakim dedi dedim ne isterseniz var dedi buhar yap birde balgam söktürücü ver öksürüğü derinse dedim böyle balgamlı verdimilaçları yatırdım maşallah bir kalktı keyfi gayet yerinde bende uazak die soğuk diye gitmedim aile hekimimize götürdüm baktı dedi dişiniz beyazlamış bağışıklık zayıflar ondandır kırgınlığınız oda dedi balgam söktürücüyü ver antibiyotik başlama oh dedim canıma minnet ciğerlerde temizmiş keyfide güsel inş. iyi olurya 10 gün yokuz anneanedeyiz inş. orda iyi oluruz sonra anneaneye gidince hasta oldu denmesin sonra sizlerde durumlar nasıl herkes hasta ya vallhi mikroplar etrafta kol geziyor

Son düzenleme:

slm gamzecim çok geçmiş olsun tuğkancığımaa kış geldi hastalıklar çoğaldı tabi ankarada bi soğuk varki sormayın gitsin evden dışarı çıkamıyoruz bide heryer donn evler bile zor ısınıyor.

deryacım,nagihancım sağolun kızlar.bugun daha ıyı mert.burununakıntısı geçtı,daha az oksuruyor.keyfide yerinde çok şukur...

mer bebişlerde toplam 8 azı oluyor.4 du uzun zamandır vardı.diğer 4 de 2,5 yaş civarında çıkıyormuş.bizde 2,m,nnacık çıktı işte..

optum herkezi...

mertle yapışık yaşıyoruz 2 gundur.o uyuyorken dinleneyım biraz

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür ama çağan çok huysuz hala babaya acayip düşkün oldu beni aramıyo hiçç.ve hiç susmadan ağlıyo birde ağzım hiç boş durmasın diyor birimiz mutfağa gitsek hemen oyunu bırakıyo geliyo yiyecek bişeyler abur,cubur daha çok istiyorr ne yapacağımı bilemedim eşim evde olduğundan bu yana çok çikolata yiyor,kola içiyo eşime yapma diyorum dinlemiyorr ha bide öyle bi sinir varki mosmor oluyo sinirden dediği illaki yapılacak..
ya kızlar bide bişey soracağım çağan tv yle oynamaya bayılıyo açıp kapatacak sürekli babasıda kumandayı veriyo korkuyorum üstüne düşürecek diye şu andada llcd alacak durumumuz yok sizlerdede varmı böyle bi sorun ne yapsam bırakır bu huyunu acaba bi akıl verin bana .
nagişcim burdada kaynanamların suyu donmuş bu sene kış çok sert geçecek donuyoruz burda yaa .annenlere iyi demişsin ama ne kadarda olsa insanın kendi evi canım ..
meralcim diş bizdede yok daha doğrusu tam bakamadım ağlarken bakayım yarın iyice çağan diş çıkartırken çok huysuz oluyo inş bunları rahat çıkartır..

slm canım ;valla çikolata konusunda bende dertliyım.2 yaşına kadr tadını,adını bilmiyordu.amcası ve diğer laf anlamazlar sağolsunlar alıştırdılar çocuğa.şimdi uyanınca başlıyor çıkolata demeye.bende alıştıranların kulaklarını bol bol çınlatıyorum.ben kendimce şoyle bir yontem buldum;kinderin sut dilimleri var ya onlardan alıyorum 3'e boluyorum israrla istediğinde,geçiştiremediğimde onlardan veriyorum bir parça.o sut dilimleri bana daha masum gibi geliyor,iştre kotunun iyisi..

kola konusunda birsey diyemiyecem kusura bakma 2 yaşındakı çocuğa cola içiren zihniyeti anlayamam(

mertde atıştırmalık şeyler istiyor devamlı.bir ara elma,mandalın isterdi.şimdilerde kabak çekırdeği,kaju,leblebi istiyor..hastalıkla iştahda gitti ya neyse,takmıyorum artık.
bugun daha iyi oksuruk sadece geceleri var.dun dr goturdum mert!i sadece sırtına baktı antıbiyotık yazdı.once sınır oldum ateş olmamış,boğazına,kulağına bakmamış çocuğa antıbıyotık vermiş diye, sonra hadi dedim vereyım bir ay oncede olmuştu ya oksuruk kurtulamadı tam dıye düşündüm.ama merte içiremedim.ilaç içimiyor,hadı onu geçtım bal,limon,adaçayı falan içerdi onlarıda içmiyor:::::::(bakalım nasıl olacak(

slm meralcim ..çağan çikolataları ayırt ediyor canım kinderi denemedim ama ülker dido yada milka yiyor gofret türünü pek yemiyor birde ekmek alıp yemeye bayılıyor ekmekliği açıp sürekli ekmek istiyor bu aralar hiç yemek yemiyor çorbayıda çok zor iki kaşık içiriyorum ..geçmiş olsun canım merte çağan içiyo ilaçlarını karnını doyurunca gel şuruplarını içelim diyorum elimden tutup gidiyor pek sıkıntı yaşamıyorum ama bu ara antibiyotiği içirirken biraz zorlanıyorum ..

slm kızlar nabersiniz?biz iyiyiz çok şükür..
yaa ne oldu bu topige kimse uğramaz oldu herkes başka topiklere dağıldıı..

slm kızlar nabersiniz?biz iyiyiz çok şükür..
yaa ne oldu bu topige kimse uğramaz oldu herkes başka topiklere dağıldıı..

valla deryacım 3,4 kişi yaz ya nereye kadr,bir mola verdik galıba:)

nagiş nerdesinnn?yeşil ışık yanıyor goruyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…