slm canım ;valla çikolata konusunda bende dertliyım.2 yaşına kadr tadını,adını bilmiyordu.amcası ve diğer laf anlamazlar sağolsunlar alıştırdılar çocuğa.şimdi uyanınca başlıyor çıkolata demeye.bende alıştıranların kulaklarını bol bol çınlatıyorum.ben kendimce şoyle bir yontem buldum;kinderin sut dilimleri var ya onlardan alıyorum 3'e boluyorum israrla istediğinde,geçiştiremediğimde onlardan veriyorum bir parça.o sut dilimleri bana daha masum gibi geliyor,iştre kotunun iyisi..
kola konusunda birsey diyemiyecem kusura bakma 2 yaşındakı çocuğa cola içiren zihniyeti anlayamam
(
mertde atıştırmalık şeyler istiyor devamlı.bir ara elma,mandalın isterdi.şimdilerde kabak çekırdeği,kaju,leblebi istiyor..hastalıkla iştahda gitti ya neyse,takmıyorum artık.
bugun daha iyi oksuruk sadece geceleri var.dun dr goturdum mert!i sadece sırtına baktı antıbiyotık yazdı.once sınır oldum ateş olmamış,boğazına,kulağına bakmamış çocuğa antıbıyotık vermiş diye, sonra hadi dedim vereyım bir ay oncede olmuştu ya oksuruk kurtulamadı tam dıye düşündüm.ama merte içiremedim.ilaç içimiyor,hadı onu geçtım bal,limon,adaçayı falan içerdi onlarıda içmiyor:::::::
(bakalım nasıl olacak
(