2009 Kasm Anneleri

bende kızartmaya karar verdim,canım istedi şimdi:))ama başka zaman o fırında tarifi yapacağım kaşarlı falan da konuyor guzel olabilir..

ohh mis gibi olur vallaha bendede var karnabahar ama yogurdum yoktu dışarısıda çok soğuk bugün çıkamam o yüzden daha sonra yapıcamm afiyet olsun canım

sağol canım eşim nohut hastası şimdi arasam ne yemek yapayım diye sorsam nohutt der:KK52::KK52::KK52:

benimkide kuru fasulyeye bayılır.ama sorsam ne yemek yapayım diye farketmez der:))ya insanın hiç mı canı bir sey istemez,ben anneme lıste verirdim nerdeyse hafta sonları okuldan eve donduğum de..

selam kizlar iki bidik uyurken bir bakayim dedim herkes iyi mi? ben iyiyim nartan i yikadim ogle yemegi yedirip uyuttum aytes te karnibahar yedi uyudu
yedi dediysem az ama olsun reddetmedi en azindan aglamadi bagirmadi yemeyecegim diye superrrrrrr

meralcigim firinda besamel soslu karnibahar nefis olur nartan da sever uzerine bol kasar peyniri... afiyet olsun...

kitap deyince icim cizzzz etti hic okuyamiyorum ki birsuru kitap birikti ama italyanca ask baskadir cok seneler once okumustum super bir yazar resmen yasarim onun
kitaplarini okurken aglarim kizarim ofke duyarim cok guzel uslubu vardir.... meralcigim ve dilmuh kitaplari nor ettim okumadiklarimi isallah biraz daha buyusunler okuyabilirim.. tesekkurlerrrr..

deryacigim sen nasilsin yine menu super afiyet olsun...

benimkide kuru fasulyeye bayılır.ama sorsam ne yemek yapayım diye farketmez der:))ya insanın hiç mı canı bir sey istemez,ben anneme lıste verirdim nerdeyse hafta sonları okuldan eve donduğum de..

ayni benim kocam hic birgun de sunu yap deyip bana bir fikir vermemistir farketmez der yaaaa birgunde farketsin canin birsey istesin yokkkkk

selam kizlar iki bidik uyurken bir bakayim dedim herkes iyi mi? ben iyiyim nartan i yikadim ogle yemegi yedirip uyuttum aytes te karnibahar yedi uyudu
yedi dediysem az ama olsun reddetmedi en azindan aglamadi bagirmadi yemeyecegim diye superrrrrrr

meralcigim firinda besamel soslu karnibahar nefis olur nartan da sever uzerine bol kasar peyniri... afiyet olsun...

kitap deyince icim cizzzz etti hic okuyamiyorum ki birsuru kitap birikti ama italyanca ask baskadir cok seneler once okumustum super bir yazar resmen yasarim onun
kitaplarini okurken aglarim kizarim ofke duyarim cok guzel uslubu vardir.... meralcigim ve dilmuh kitaplari nor ettim okumadiklarimi isallah biraz daha buyusunler okuyabilirim.. tesekkurlerrrr..

slm nurancığım iyi yapmışsın canım ohh mis gibi kokmuştur şimdi uyanınca benim yerime kokla öp annesi..
aytesede maşallaha karnabahar yemiş
bende iyiyim canım anohutu sabah ısladım daha pişiremedim buzdolabını temizledim belimi ağrıtmışım biraz dinleniyorum şu an ütü yapıcam birazdanda
kitap konusuna gelince o kadar çok okumam gereken kitap varki benimde ama zamanım olmuyo netin başına oturuncada kalkamıyorum ..ama bu kitaplar aklımda olsun

ya kuru fasülyeyide sever ama nohut kadar değil tabii..o lafı çok kullanır eşimde farketmez,kafana göre takıl ama ben biraz sıkıştırınca nohut derr:KK52::KK52::KK52:bende çalışırken senin gibiydim gözümün önünden yemekler geçerdi annemi arayıp anne şunu yap bunu yap derdim hep

Son düzenleme:

nurancım çok sevindim operacı aytes yemeğini yerken sorun çıkarmadı demek..:nazar:
hım deneyım o zaman fırında karnıbaharı,sağol canım.birisinin yaptığı,beğendiği bir tarif olunca daha gonul rahatlığıyla yapıyor insan..

1 seneye kalmaz sende çok rahtlayacaksın nurancım,o zaman okursun bol bol.simdi mert oynarkan falan da okuyabiliyorum.arada gelip kıtabı almak istesede çogunlukla pek ilgilenmiyor.şu bahsettığım sen doğmadan once kıtabını çok meraktayım,yarın çıkarsak alacağım.seranat bıtmek uzere çunku...

işte bana bugunlerde elimden bırakamayacağım surukleyıci kitaplar lazım.aldım gıttı o zaman istanbul hatırasını:))

bak biraz bilgi buldum kıtap hakkında:

Sen Dünyaya Gelmeden aşk ve savaş, şiddet ve aile sırları üzerine etkileyici bir roman, annelikten mahrum kalmış bir kadın ile vicdanının sesinden kaçamayan bir adamın hikâyesi...
Tıpkı gerçek aşklar gibi, tutkulu ve kusurlu...

Yazar:Margaret Mazzantini

bu yazarın sakın kımıldama dıye harika bir kıtabı var okurken hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim o da bir referans benim için,bu yeni kıtabını almamda...

bende alcam o kitabı merak ettim bu bitsinde
selam derya naber??çağan nasıl uykuda mı?

bizde de d-smart var memnunuz..
bende bakındım netten arayacam gelsinler:)

okursun canım daha çok zaman var önünde az dinlenmene bak sen
bu kasım babalarının hepsi aynı o zaman' farketmezciler':KK52::KK52::KK52:

KESİNLİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

selam kızlar naber nasılsınız. ya ben bi kek yapim dedim yine yandı üstü ya. benim fırında mı problem var anlamadım

X