- 21 Mayıs 2008
- 293
- 0
- 41
canım bak sende gittiğinde şaşıracaksın inan sanada el sallayabilir
ay hadi inşallah o kadar merak ediyorum ki 7 haftalıkken bi şey belli değildi çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bak sende gittiğinde şaşıracaksın inan sanada el sallayabilir
kızlarrr bakın bu bebişimin zuzumun ilk resmiii tam 11 + 2 günlükken
nazlıcım panik olma inşallah güzel haberlerle geleceksin yerimseniben
slm kızlar gittim geldım doktora...
doktor erken gelmişsiniz dedi ben nisan sonu die duymuştum.heyecandan anlamadım heralde.10-15 mayıs arası gel 2 li test yapalım dedi..ama ultrasonda gördük bebişi nasıl büyümüş..hafif çıkmış elleri ayakları gördük ama daha mınnacık.doktor hersey normal iyi gidiyo dedii...yavrum çok mutlu ettı bizi.eşim bile acayıp duygulandı bak nasıl büyümüş annesi dedi ultrason kağıdını sevıyo...ağlıcaktım yaa zor tuttum kendımı valla.
doktor erken gelmişsiniz dedi ben nisan sonu die duymuştum.heyecandan anlamadım heralde.10-15 mayıs arası gel 2 li test yapalım dedi..ama ultrasonda gördük bebişi nasıl büyümüş..hafif çıkmış elleri ayakları gördük ama daha mınnacık.doktor hersey normal iyi gidiyo dedii...yavrum çok mutlu ettı bizi.eşim bile acayıp duygulandı bak nasıl büyümüş annesi dedi ultrason kağıdını sevıyo...ağlıcaktım yaa zor tuttum kendımı valla.
amaan erken merken iyiki gitmişiniz ben hala gitmedim meraktan çatlıyom yaaslm kızlar gittim geldım doktora...
ne zaman gidiyon leyyacım ben de en son 7 haftalıkken gördüm 1 cmdi kendisi bişi gözükmüyodu yarın 12+5 de gitcez çok merak ediyom yarın da gelmedi bi türlü yaaay hadi inşallah o kadar merak ediyorum ki 7 haftalıkken bi şey belli değildi çünkü
kızlaaaar merhaba ben geldim
nasılsınız?
ya kızlar acayip heycan yaptım eşimi aradım şimdi test sonuçlarım gelmiş yakınımda ama elim ayağım çekildi eşim git öğren dedi kaldım böyle yok dedim tamam dedi azıcık işim var geliyorum inanın kalbim yerinden çıkacak Allahım nolur hayırlı haberler nasip et yarabbim :Saruboceq:
korkma canım korkma ayy inş.. biz de görcez taklaları
sana diyomm ama benim de içim içimi yiyo valla bu kadar geç mi çağırılır yaaa daha erken çağırsaydı ya bu dr. kafamçokkarıştı
ay benim sadece göbeem büyüdü basenlerde falan bişi yokk
kalçam 90 dı 93 falan olmuş galibaa benim de mi oğlum olcekkii :1shok:
kızlar ben artık şu 2. trimester denen zımbırtıya girmek istiyom çünkümm çok uykum geliyo yaa
perş. gircem galibaa
nazlıcım canım inşş güsel haberler alıcaz sendende annesi.bebeğin üzmez senı güsel annesi...
kartanesi sağol canım...
canliz canım ultrasonda 9+4 çıktı.
leyya canım sabret tatlım az kalmış bak bir haftacıkk kalmışş gecer gider cabucak canım oda
unique inşallah canım benim inşallahhh bir güzel haberde benden gelir bugün Allahım hepimizin yardımcısı olsun korusun mucizelerimizi :Saruboceq:
unique inşallah canım benim inşallahhh bir güzel haberde benden gelir bugün Allahım hepimizin yardımcısı olsun korusun mucizelerimizi :Saruboceq:
Ayy karakız maşallah ne kadar belirgin olmuş
benim en son gördüğümde minicikti ayy benim bebişişmde böyle olcak dimi yaa
süper bir mutluluk Allah bütün insanlara yaşatsın bu duyguyu :CüvCüv:
Allah annali babalı büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin canım
:Saruboceq:
asabecim inan gittiğinde gözlerine inanamayacaksın nasıl büyüdüğünü görünce allah herkese yaşatsın bu duyguyu :Saruboceq:
canımm ne güzel benimki en son 8 haftalıkken 1.69 cm idi şimdi yaklaşık 4.5-5 cm oldu demekki ne kadar hızlı büyüyolar allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin göreceğim günü iple çekiyorum ben de
valla grapecim öyle ne kadar çabuk büyüyorlar ben en minik bir kurufasulye şeklinde bişi görmüştüm kalp atışları için gitmiştik ozamanda ama şimdi gördüğümde gözlerime inanamadım sende gittiğinde şaşıracaksın
ayy ne kadar güzel bir duygu dimi tatlım ben dr ultrasonda gösterirken başladım ağlamaya senağlama
ay hadi inşallah o kadar merak ediyorum ki 7 haftalıkken bi şey belli değildi çünkü
şimdi gittiğinde inanamayacaksın heyecandan için kıpır kıpır olacak duygulanacaksın bak görürsün
ohh ohh masallah serilmis yatiyo annesinin karninda ufaklik rahati yerinde tabiki
canim allah bagislasin saglik sihhatli hayirli evlat olsun insallah
aminnnn canım allah hepimize bağışlasın yavrularımızı rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :Saruboceq: