- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
kızlarrrrrrrr 4 gundur gıremıyorum ve caaaaaaaat dıye catlamak uzereyım.....sıze bır haberım var ayyyyyyyy cok heycanlıyım yaaaaaa....veeee haberımı verıyorum.malum ben 20 gün once dr a gıtmıs ve bebısımın kalp atısını duymustum.bakın dıkkatınızı cekerım bebısımın dıyorum:)))))4 gun once yıne gıttım veee bebişlerim coğalmışşşş ikizlerim gelıyorrr kızlar hemde tek yumurta.haber veremedım sıze bursaya gorumceme gıtmıstım bugun geldım hemen yazayım ıstedım ayyyyyyyy cok garıp ve cok heyacan verıcı işteeeeee böyleeeeeeeeee
oyyy oyyy oyy birbirine tipatip benzeyen iki minik melek gelio:dance:
cok sevindim valla hayirli saglikli olsun ikiside insallah
ne zaman bölündü acaba yumurtan doktor bisey demedi mi
ilk cinsiyet senden geldi galiba hayirli olsun..bende gittigimde kipir kipirdi ama cinsiyetini söylemedi yaaakarakız .!.:Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese günaydınnnn ay geçmişi okumadan hepinize heyecanla c.tesi yi anlatmak istiyorum öncelikle hepinize iyi haftalarrrrr
c.tesi dr a gittik ya inanmıyacaksınız ama bebğim elleri kolları ayakları hop hop hop luyo zıp zıp zıplıyo el salladı bize çok duygulandım sürekli bir hareket halindeydi ya dr maşallah pek hareketli bişey olcak bu dedi ayrıca kızlar dr bana erkek gibi geliyo ama hadi hayırlısı bıraz daha zaman geçsin belki önümüzdeki ay kesinleşir dedi cinsiyeti ayy çok duygulandım ya parmaklarını bile gördüm ağladım oracıkta kocamda cep telefonuna kaydetmeye çalıştı hareketeleri ama heyecandan kayıt düğmesine basmamış akıllı kocişkom herşey şimdilik gayet iyi allaha çok şükür dr da maşallah karakızcım sen hiç kilo almıyacan heralde diye takıldı bana hemen ya şeyma hn benim göbeğimde çıkmadı diye atıldım güldü e daha iyi işte belini fazla zorlamaz dedi hem karakızcım zaten senin kocaman göbeğin olmaz bak görürsün böle top gibi ufak bi göbeğin olur dedi boyu uzun bıde zayıfsın ya ondan dedi
bu arada midemdeki yanmalar için rennie duo şurup birde megadyn vitamin ilacı verdi
ayy kusura bakmayın çok uzun yazdım ama herişeyi anlatayım istedim şimdi ben bi geçmişi okumaya başlayayım anam çokta yazmışsınız oku oku bıtmez şimdi bunlar
bak annesi görüsün birdahaki kontrolde pipisini de gösterir sana:roflol:nede olsa sen annesisinnaniknanik
mart09 .!.:Kızlar yaaa bende öğrenmek istiyorum ama merak ediyorum acaba ultrasona cok girmenin bebeğe bir zararı olurmu? Biriniz bunu doktora sorsanız. Çünkü simdi girersem gelince bir daha test için bir daha neredeyse her hafta ultrasona girmiş olacağız
benimm bildigim zararli durmadan ultrasona girmek anormal bir durum yoksa bizim burda 4 haftada 1 aliyolar ultrasona fazlasi zarar diye duymustum ama doktordan degil hamile bir arkadastan
uyuyodu belki annesi rahatsiz etmeseydinizyerimsenibenebisce .!.:selam kızlaar biz de cumartesi günü gittik dr. doktor ellerini ayaklarını gözlerini ağzını burnunu hatta omiriliğini gösterdi (balık kılçığı gibi ) herşey normalmiş gayet güsel dedi ama benim velet hiç sizin annattığınız gibi hareketli değildi niye ama ... 2 li test için kan verdik bakalım 3-4 güne çıkar inşallah
cinsiyet için tahmin bile yürütmedi dr. yaa çok sinir oldum sordum da üstelik 14. haftadan sonra ama gene de kesin değil en kesin 25 hafta dediii artık sabretcez napalımm
cinsiyeti aslinda görmüstür doktorun ama emin olmadigi icin söylelemistir.benimkide öyle yapiyo..7.aydan evvel söylemiyo kimseye herhalde kasim anneleri topiginde en son ben ögrenirim cinsiyetinikaydirigubbakcemile3
benimde o dediuginden oluyo üstelik birde midem bulaniyomart09 .!.:Kızlar yaaa benimde cok canım sıkılıyooooooo hadin konusunda okuyayım baaariiiii
keske annem yanimda olsaydi diyorum valla en zaindna kahvalti hazirlardi bana azcik ilgi sefkat istiyorum galiba