ben de keşke yiyebilsem tost falan.Ben ise sadece yumurta,zeytin ve haşlanmış patates yiyorum.Peynirin adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor.Acıktıkça ben de kuru kuru ekmek yiyorum .Benim de umudum en çok 4 aya kadar geçmesi.Bu benim 2. bebeğim olduğu için kıyaslama yapabiliyorum tabi.İlk hamileliğimde de yaşadım ama bu kadar çok değildi.Kokulara karşı duyarlıydım yine bir çok şey yiyemiyordum ama bu kadar seçeneksiz değildim ve maalesef 6,5 ay sürdü.Hatta geçenlerde baktım not almışım 5 aya kadar 1.5 kilo almışım o zamanlar tabi geçtikten sonra saldırmıştım herşeye.cokacimcoook
6,5 ay mıııııııı :1shok: amanınnn ...inş bu sefer sürmez o kadar canım...ben tüylerini diken diken yapan şeyi yiyrum allahtannn...hatta o olmasa yanmıştımm kaydirigubbakcemile3
7 yaşında kızım var parasını biriktiriyo kardeşine kıyafet alcakmış...
ayyy yerim onu bennn ŞenizŞeniz
nan unique nerden uyduruyon nan! Ablam yok benim uyuzdan hallice bi abim var sadecekaydirigubbakcemile3
2. bebek konusuna gelince; daha birinciyi sindiremedik ama ne yalan söyleyeyeyim ben de yalnız kalsın istemem:çok üzgünüm:
alla allaaa ablamlar abimler geliyo demedin mi kıs...yemek bilem yapmış dedin... neremle okudum ki :roflol::roflol::roflol:
kimse yok ama ben yine de bi selam çakayım dedim.
iki gündür evde temizlik yaptırıyorum. ben çok fazla bişey yapmasam da çok yoruldum ondan giremiyorum nete. geçmişi okudum herkes iyi maşallah. bi tek mehlika'dan haber gelmiş. ona gerçekten çok dua etmiştim, çok üzüldüm. ama allah böyle istedi diyelim. onun için hayırlısını versin rabbim. mehlikaya çok üzüldüm ama arkasından güzel bi haber aldım. onu da sizlerle paylaşmak isterim. kuzenimin 6 senedir bebeği olmuyodu. karı koca ikisinde de problem vardı. almanyada yaşıyolar. hem orada hem burada bir çok doktora gittiler. tüp bebekten başka bi ihtimaliniz yok dedi doktorlar. ama dün hamile olduğu haberini aldık. doğal yolla, imkansız derken... sevinçten önce zıpladım sonra ağladım. allahım ne büyük, ''OL'' diyo ve oluyo. bu bu kadar basit.
mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim kızlar...
ayy ne güzellll....hihoyyyt gözünüz aydın canım...:lepi: aileye çifte mutlulukkkkk kaydirigubbakcemile2
yuhhh.tabi yaş küçük olunca böle düşünürsün.ben herhalde 10 sene sonra düşünsem 40 yaşında olurum.ama ben 2 sene sonra bebişime bir kardeş istiyorum kıslar
kıs ben onu nazlıya cvp yazdım... Nazlı 10 sene sonra yaptı diyeee...ben gelmişim 32 ye 10 sene sonra nasıl yapıcam menopoza girerim allah bilirrr :roflol::roflol: