- 6 Mayıs 2007
- 3.943
- 9
nazlııııııııııııııııı ŞenizŞeniz ayy çooookkk tatlıııı.... kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Size süpriz olsum didim naniknanik Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazlııııııııııııııııı ŞenizŞeniz ayy çooookkk tatlıııı.... kaydirigubbakcemile3
Bu arada henüz kimse resim eklememiş bunu bugün Japon konularımızı uğurlarken çekildim şuan için böyle birşeyim ilerleyen zamanda patlayan bir bomba olabilirim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay ne güzel ya birde insan nekadar etkileniyor rüyadan bende hamile kaldığımı bilmiyorrdum daha rüya gördüm doğum yapıyorum ama o sancıları hissetim resmen gerçek gibi çok güzel böyle ela gözlü simsiyah saçlı beyaz tenli bir bebek okadar seviyorumkii onu öyle uyandım gözüm bbek aradıı yoktu tabii meğer içimde varmışşhihoyyyt hayırllısı bende kız olursa eslem erkekse ahmet düşünüyorum bakalım nasip
Kıyamam bayıldım eslem isminede :1hug: benim oğluşum ön adı Ahmet teyzesi Ahmet Doğa :1hug:
Bu arada henüz kimse resim eklememiş bunu bugün Japon konularımızı uğurlarken çekildim şuan için böyle birşeyim ilerleyen zamanda patlayan bir bomba olabilirim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay çok şekersiinn maşallah:teytey: giydiğin tişörtün yapısıda karnını büyük göstrebilir ama güzel çok yakışmışş benim topum çok minik dahaa
piss gacıya bak sen
kız hamile gibi görünüyon yoksa hamişmisin
ne öle göbüş falan çıkmış
kıskandım bak şimdi
bugün dışarı çıkmaya niyetlenmiştim ama hiç halim yok... napsam ki CADIARZU size sormadan da bişey yapamıyorum artık :içelim::roflol:
yaaaa banane banane bende eslem koyacağım.aslında ilk bebişte düşünüyordum ama o erkek olunca enes koyduk.şimdi kısım olursa bende eslem diyoruma.s:lepi:
yaaaa banane banane bende eslem koyacağım.aslında ilk bebişte düşünüyordum ama o erkek olunca enes koyduk.şimdi kısım olursa bende eslem diyoruma.s:lepi:
bende çok seviyorum eslemide ahmedide manaları çok güzel yanlarına bir isim daha ekliycem artık bbelli olsun ondan sonraa yerimseniben
maşcanım çok tatlı görünüyor göbişin...ay bizimkilerde öle olacak dimi:teytey:
benim şuanda hep gaz eşime gösteriyom gün içinde
sabah oluyo nerde senin göbüşün diyo.(((
Olacak tabiki itekçimm niçin olmasınki kocaman tokuşturucaz hepimizde :roflol: :CüvCüv:
Bu arada diğer ismide heyecanla bekliyorum destnacım bizim normalde babası koymak istiyor ismini ilkini anısızın ben buluvermiştimde :jeyyar:
Olacak tabiki itekçimm niçin olmasınki kocaman tokuşturucaz hepimizde :roflol: :CüvCüv:
Bu arada diğer ismide heyecanla bekliyorum destnacım bizim normalde babası koymak istiyor ismini ilkini anısızın ben buluvermiştimde :jeyyar:
aaa asma yüzünüü bak bu hafta bu kadar belli oldu gerçekten 2 hafta sonra farkı göreceksiniz eh bi 4 ay sonra hepimizi ben görücem :roflol: :roflol: Göbiş belli olmasada meleklerin canı sağolsunda ne olursa olsun :Saruboceq: :Saruboceq:
ayyy ne güzel isimlere de karar vermişsiniz.. alkisalkisalkis ben hiç bişey bulamıyorummm fisfisfis
valla itekcim oturucam heralde saat kaç oldu baksana ...aslında dışarı çıkmayı yemeği de aradan çıkarmak için istiyorum...şimdi evde bişey yemek işkence...kafamçokkarıştı
araştırıyoruz durmak yok nasip ailleri karıştırmamak için kendim güsel isim bulmaya çalışıyorum bu arda nazlıcım oğlun kaç yaşında merak ettimm