Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugun kasıklarımda ve belımde agrı var hafıf hafıf normal bişimi buuu
yok ya senin de daha küçükmüş ama çoğu kişi yatırdı ikili testi alkisalkisalkis
ben hiçbirşey hissetmiyorum cinsiyeti ile ilgili çevremdeki herkes şaşırıyor.ne biliyim kardeşim sağlıklı olsun da dimi ya...:dance:
hani salkım sakım oluyor ya ondan geçen televizyonda yiyorlardı gördüm canım istedi ayyyyyyy ne oldu bana ya her gördüğümü istiyorum:bbo::bbo:
kızlar bugun kasıklarımda ve belımde agrı var hafıf hafıf normal bişimi buuu
canım arasıra bende de oluyo telaş yapma bişey yoktur inş.kızlar bugun kasıklarımda ve belımde agrı var hafıf hafıf normal bişimi buuu
kıslar ben kaçıyorum oğluşum uyumuşken bende biraz uyuyayımmirmirmirmir daha sonra gelirim hadi byyyyyyyy
dün sizi ne çok aradım bi bilsenizsenağlamacanım sıkıldı nerede bu kıslar diyorum eşim çalıştığı içinde eve tıkılıp kaldımsenağlama
kızlar naber.ya ekim annelerine bi uğradımda 11+2 de cinsiyet öğrenen varmış.ben pazartesi tekrar gitcem 12+6 oluyorum öğrenirmiyimki.ay meraktan çatladıııııııım
doğru hatırlıyorsun 2 hafta önce gitmiştim kalp atısını duyduk.
ama esim hastaneyi begenmedi değiştirelim dedi
yeni doktoruma gideceğim bugun aslında daha once birkaç kez gitmiştim memnu kalmıştım kendisinde.
kızlar ben dün hamilelikte ne kadar kilo alındığıyla ilgili topiclere baktım... yaa kimi 5 ayın sonunda sadece 1 kg almış :1shok: kimi de 3 ayda 2-3 kilo... ayy çok merak ediyorum biz nasıl olucaz yaa .... CADIARZU
ayy benimde canım yeşil birşey istiyor ama daha çıkmadı piyasaya ama koçiş büyük marketlerde var dedi alacakmış:sm_cool:hani yeşili,sarısı,siyayı ola şeyden
ebisce devamlı ontrol et sabah akşam da not et doktora gidene kadar doktora gidince de gösterirsin tansiyon ölçülerini
benim normalde yuksek tansiyonum var sabah akşam ölçüyorum, tansiyon ilacı da alıyorum sabah akşam
almadığım zaman benim de 14 10 oluyor hatta doktorda gecende 16 10 du takip et tansiyonunu ilacını da duzenli kullan dedi
her sabah ve akşam ölçüyom hep aynı fix 14-10 çıkıyo aslında benim normalde çok düşüktür 1-2 haftadır çok üzüldüm etkisi var mıdır kii:çok üzgünüm:
doktorun yönlendirir seni durumuna göre
kızlar aşkolsun bende ikili testimi yaptırdım.yaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama niye beni unutuyonuz heeeeeep
Aaaaaaaaaaaaaaa bızden daha dr istemedı valla
ben hamiş kaldıgımdan bu yana daha hiç test mest yaptırmadım
salı gunu gıdecegım belkı ozman ıster
hoşgeldin canım geçecek bu günler az kaldı canım yaa :1hug:kızlar ben geldim yine
dünden beri yine çok kötüyüm içim dışıma çıktı
şimdi iyiyim iyiyken bi gireyim dedim geçmişe bi göz atıp geliyorum hemen...
hiç de küçük diilmişşşşşş :dilcikar::dilcikar:
ayy çok canım istedi yaa...cokacimcoook zaten ne görsem canım istiyo dün aşkı memnuyu seyrederken millet şarap içiyo ben tutturdum vişne suyu isterim diye... halbuki normalde hiç içmem :lepi: o saatte vişne suyu aldık içtim de rahatladım alkisalkisalkis
itekcim sagol tatlım valla bende 3 kez yedim en son annem gelirken almış gelmiş ama oranın tadı daha bir başka oluyor valla ben o tadı özlemişim her geçen gün daha da büyüyor lar ..ayy eve gidipte yesem biraz cnm istedi ee itekcim senden ne hbr....kız kartanesi burada gözüküyor ama daha gelemedi nereden aldı merak ettim. a city outlet dgl dimi ben oraya gitmiştim ama bayagı oldu pek öyle uygun dgl di o zaman
amannn sende ne oldun öyle
ne görsen istiyon yamyam olcan yakında haaa cokacimcoook
bu arada yarın boyner de turkcellilere özel %50 kelebek indirimi var gitmek isteyenlerin sabahh 10 da mağazada olması öneririm yoksa kasalrdai kuyruk yuzunden vazgeciyorsunuz alışverişten
aseeebaaaaaaaa aşkolsuunnn :roflol::roflol:
alllaaaaaaaaahhhhhhh tam da alışveriş krizim tutmuşkennnn :sm_cool:
ebisce canım çok şükür ultrasonda bişey çıkmadı.doktor kan tahlilinede bakalım tam rahatlasın içimiz dedi.pazartesi gitcem tekrar doktora.bende aaaa hala kimse hatırlamadı diyodum sağol canım
kızlar uni burdayken alışveriş ve yiyecekten bahsetmeyin
dayanamıyo yakında kocişini yıldıracak
canım herşeyden isteme ve her duyduğun alışveriş merk. gitme
çocuk doğana kadar elde avuçta ne varsa bitecek
çocuğa bişey kalmıyacak
uni sen uzun boyluyum demiştin ya boyun kaaaçç
ne dimeeekk bizde sabırsızlıkla bekliyoz bakalım yarın dr. gidicez ilk kez bu dr. gitcez 2 li tarama yapcek mi yapmeycek mi bilmiomm canım cinsiyet için bişi dimedimi sana dr. ? accuk da olsa bi tahmin neyin bişi demedi mi? ha hacııı
bende seni öptüm Şeniz
karazeytin unique aseba canlarım öpüyorum sizi...
hepimiz 2 li testleri ve cinsiyetleri merakediyoruz hayırlısı olsun bebeişlerimiz için
ben bebişimi çok özledim, salı günü gidicem kısmetse
inşallah herşey yolundadır..
herkes kaçmış mı acabakimse benle konuşmuyooo unuttunuzmu beni hassasım zaten ağlarım bak