- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende öle diyom hele pembişleri hiç beğenmiyom.verecem birine artık ne yapayım:dance:zeytin nannn hepsi birbirinden çirkinnnnnnn:asigim:
hepsi çok güzelmiiiiiş.bende sadece hastane çıkışlarını aldım daha.artık almaya başlamak lazım
aa ciddimi evde var çilek yağı ama niye aldığımı bilmiyom annem badem yağı kullanmış hiç çatlamamış hem de tüylenme de yok
kızlar sarkma nasıl engellencek peki ben bi aparat gördüm hamile kataloğunda kemer gibi toplasın havada tutsun falan diye bi bilginiz var mı bu konuda
:1shok: ben hergün koca bi bardak süt içiyom yaaa -tatlicadiarzu-
daha kilo almadım ama bana da kilo aldırabilitesi yüksek bi vesin gibi geliyo kendisi kafamçokkarıştı 20 haftaya da daha var hee ayy nasıl kilo almıcaz o zamana kadar yaw
canim gecmis olsun sicak su kalp basincini etkilio olabilir oda tansiyonunu tettikler durumu doktoruna anlat..allah korusun bisey olmasin sonra
çok sıcak suyla yapma canım banyo bi de tok karnına girme kaydirigubbakcemile5
gelll yavrimmmm kaydirigubbakcemile ilgi gösterem sana ben Şeniz Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae lülülülülülü :tomato:
e yeter bu kaaaa ilgi dime ama :jeyyar:
ya banada oluyo banyo yaparken tatlım ama bende zaten nefes darlığı var nefes alamıyorum ondan oluyo ama bazen benimde ayaklarım falan titriyo oturarak banyo yap tamammı :1hug:
olsun varsın uyuşuk olsun.
ben onu canlandırmasını bilirim.kaydirigubbakcemile3
bi kızım olsa zaten çin falıda neymiş inanmayın diye bas bas bağırırım herhalde
ben fazla konuşmayım en iyisi.
beklemekten başka çare yok.bir kızım olsun
hepinizi bir bir öpcem işteŞeniz:hooray::ecrin_bebek:
NEEEEEEEEEEEE 180 Mİ HAY MAŞLALAHHHHHHHHHHHHyasakkelime
yaa kizlar boyu uzun olanin bebegide mi uzun boylu oluyo simdi benimde boyum 1.75 ailemde herkes uzun
ama kocamin tarafi pek öyle degil hatta ben topuklu giyersem fark atiyorum kocama ya gidip onlara cekerse
hele görümcem yerle bir gidiyo nerdeyse aaaayyy byöle büyük karinin öyle minik cocugu olursa cok komik olur
zaman hiç gecmıyor dimi....sağlıklı gecsınde canım napalım.tatil olayına gelınce benım esim işi dolayısıyla 1 aydır yok 4 ay sonra gelıcek artık ozaman bıyerlere gıdebılırmıyıs bılmem.ben suan ailemın yanındayım balıkesır-ayvalık burası cok gusel zaten sızlerı beklerız tatıl ıçın.yüzmene kısa 1,60 diyo mümkün diil 1ın zarar verıcenı sanmam bebekler daha cok rahatlıyormus anne denızdeyken öyle duymustum.
zeytinnnnn kıs ne güzel şeyler almışsın çanta süper şampuanlar ayrı güzel hele badiler çokkk tatlııı güzel günlerde sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsinnnnn kaydirigubbakcemile5
dilmuhcum tamamlarız kız ancak yeter bu zaman bize
herşeyimiz hazır olması lazım.hastane çantası da yapcez daha
daha kendime hiç bişey almadım
kilo artışıma göbüşüme göre bakcam artık kendime fazla bişey almak da istemiyom
bidaha nerde giycem bol bol şeyleri