- 21 Kasım 2008
- 906
- 0
- 42
kızlar günaydın hepinize......şu 12. haftada yapılan test varya .onda cinsiyet belli oluyormuş doğrumu bilen veya bu konuyu araştırmış olanınız varmı.........................
ben bakıntım netde bebeğin utrasonda ense kalınlığını tam olrak görmek için bebeğin istedikleri pozisyonda olması gerekşyormuş o yüzden biraz uğralıyorlarmış eğer orada görürse dr soylüyor
birde cıkan hgs mi ne oylemi tahlik sonucuna göre 50 üstü olursa kız 50 altı olursa erkek deniliyomuşşş ama herrkezde ttumuyoruşşş
kızlar bunlar benim şimdiye dek abudik gubudik yerlerden toparladıklarım,
hani demiştim ya cibinliğe perdeye falan süsler yapıcam, hatta duvara kocaman bir ağaç çizip, dallarına burdaki elmalardan falan kolajlıycam diye.
balıkları da aralarına küçük metal borular ya da çınlayacak herhangi bir şeyle birlikte sarkıt süs yapıcam
O iki düğmeyle de perdeye iki yana kuşak yapıcam kısmetseŞeniz
benzer zamazingo bulanlar beni bi haberdar ede olur mu :asigim:
ben kesin diyorum kızlra neslinin KIZI olcak ve okadar kokoş olcakki anlatamam ... bu kanata nerden mi vardın dersen bak erkek annesiyimmm hiçse oyle şeylerde işim olmaz... ama gel örümcek adam de gel futbol de top de tamir aletleri de döktüreyim sana resim yazı hahahhaha:jeyyar::jeyyar:
Son düzenleme: