Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla dün epey dolandım nette, şu okul belasını bi savayım, temmuz dan itibaren iki şeye zaman ayırıcam. Öncelikle şu ingilizce işini tamamen halledicem bi yandan da el işleriyle aramı yapıcam.öpsene beni öpsene beni :jeyyar::jeyyar:
:icecream: hahah bu aynıııııııı bennnnnnn
sgumus.................bende senin durumundayım merak etme ama ben civi civiyi söker misali gene dondurma yiyecemmmmmm hahahaha
yapılışının anlatıldığı site linkini verebilirsin sanırım, bakalım elimizden gelir mi
kızlar günaydın bana yardım edin dün geceden beri boğazım yanmaya başladı grip falan olmak istemiyorum ne yapıcam ben yaaaaa senağlama
alışveriş sitesinde 25 tl çok ucuz geldi. ama hadi begenmezsem...........
ya istanbulda olur aslında boyl şeyler sen daha rahat bulursun aslında oralarda ..........
aman dikkat et tatlım, bence bir kaşık bal+limon taraftarıyım, ılık suya da (hatta ıhlamur bal limon da) iyi gelebilir
sağol neslicim zaten sende olmasan kimse benimle ilgilenmeyecek :çok üzgünüm:
aşkolsuuun hemen de küserler bu hamişlerle uğraşmaktan ne zormuş be anacıım klava:
ballı limonlu ılık su iç hemeen
tamam canım hemen içiyorum
tatlım ben önümüzdeki hafta içi yaptırıcam ama cinsiyet tahmini alabilmek için henüz erken. bebeğin duruş şekli de etkili elbet. Yanılma payı yüksek, tutturan tutturuyodur anca :))yerimsenibenkızlar günaydın hepinize......şu 12. haftada yapılan test varya .onda cinsiyet belli oluyormuş doğrumu bilen veya bu konuyu araştırmış olanınız varmı.........................
tatlım ben önümüzdeki hafta içi yaptırıcam ama cinsiyet tahmini alabilmek için henüz erken. bebeğin duruş şekli de etkili elbet. Yanılma payı yüksek, tutturan tutturuyodur anca :))yerimseniben
bakma böyle konuştuğuma ben de çatlıyorum vallahianladım canım sağol.başka bir yerde okudum şimdi onlarda free bhcg eğer 50 nin altındaysa kız üstündeyse erkek oluyor genelde demişlerde merak etmiştim.............