2009 Kasm Anneleri




evet nazlıcım güzel gönüllere güzel insanlar yakışır yukarda allah var herşeyi görüyo o nedenlede uzak durmak en yararlısı neyse kapayalım bu konuyu dimi şekerim zaten birazdan çıkıyorum eve gidiyorum ben kendine iyi bak belki evden girerim gene uyumassam eğer :roflol:
 

tesekkur ederim destna insallah sağlıklı sekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
 
Kendine çok iyi bak tatlım ben 4, gün tamamen uykusuz kalıpta ertesi gün doktorda soluğu alınca dün gece uyumuşum hemde öyle uyumusumkii deme keyfime:)) Sabahta 9,30 kalktım ohbee dedim şükürler olsun..

Sende kendine çok iyi bak canım ben evde olduğum için pc açık işlerimi yaparım ara ara bakarım oğluşum oyun oynayacak öyle geçer işte bugünde a.s. a.s. a.s.
 
Son düzenleme:

slm kıslarrr
ya uniguecim moralim bozuldu.ben sadece göbekler çıksın istiyom şu yanlardan almak zorundamıyız sonra nasıl eritecez kız biz onları.
bu arada bu aylarda egzersiz verdimi dr kıslar sizlere
hantal hantal dolaşmayalım etrafta
uff ya şişmeden daha bunalıma girdim bak şimdi
 

kozyatağında demstock mağazası var mothercare in outleti heme bebek hem de hamileler için ürünler var ondan mı bahsediyorsun

ben oraya en kısa zamanda gitmek istiyorum insalllah
 
ohh be karakızz artık dinlenme zamanı.hafta sonu bol bol dinlen canım
iş stresi insanı bunaltır bilirim
öptüm seni
 
kozyatağında demstock mağazası var mothercare in outleti heme bebek hem de hamileler için ürünler var ondan mı bahsediyorsun

ben oraya en kısa zamanda gitmek istiyorum insalllah

ya kıslar bende merak ettim şurayı
kozyatağının neresinde acep
şu carrefourun oralarda falanmı
 
canım inşallah duyarsın..ya çok güzel bi duyguu..........

merhaba boncuk cok sevindim pıtpıtları duymana ben de
ben de kısmetse haftaya gideceğim kalp atışları için i,nşallah bir sorun olmaz ben de cok heyecanlıyım allah tamamına erdiriri inşallah
 

sabret canım bir anda hemen gelişiyor emriyomuzkaydirigubbakcemile3
tam olarak kaç haftalık olmuştun sen.
 
kıslar şu ikili test dedikleri şey nasıl yapılıyor bilen varmı
kan tahlili falanmı gerekiyor yine yoksa başka şekildemi yapıyorlar bilemedim
sanırım 2-3 hafta sonra bu testleri de isteyecek dr
 

benim yasım 35 eklersen sevinirim. tsk
 
kıslar şu ikili test dedikleri şey nasıl yapılıyor bilen varmı
kan tahlili falanmı gerekiyor yine yoksa başka şekildemi yapıyorlar bilemedim
sanırım 2-3 hafta sonra bu testleri de isteyecek dr
ıKıLı TARAMA TESTı
Modern obstetrik yaklaşımda amaç anomalili bebeklerin mümkün olduğunca erken dönemde yakalanmasıdır. Bu şekilde aile fiziksel ve psikolojik açıdan fazla travmatize olmadan gebeliğin sonlandırılması sağlanabilecektir. ıkili tarama testi bu amaçla geliştirilmiş yeni bir yöntemdir. Bu test tüm genetik ve doğuştan olan anomalileri belirlemese de sıkça rastlanan Down sendromlu gebeliklerin %90'ını, trizomi 18'li gebeliklerin de % 98'ini yakalayabilmektedir.
Gebeliğin ilk trimesteri sonunda 10-14. haftalar arasında yapılan bir tarama testidir. Test anneden alınan kanda yapılan biyokimyasal testleri ve ultrason bulgularını içermektedir.
Ultrasonografik olarak bebeğin ense kalınlığı ölçülmektedir (nukkal kalınlık). Biyokimyasal testler ise normalde tüm gebelerin kanında belirli miktarda bulunan beta HCG ve PAPP-A (pregnancy associated plasma protein)' dır.

Utrasonografik olarak elde edilen ense kalınlığı sonucu ile anne kanından elde edilen bu iki biyokimyasal testin sonuçları kombine edilerek tıpkı üçlü test te olduğu gibi Down sendromu (10) ve trizomi 18 için risk hesaplanır. Bu şekilde gebeliğin erken dönemlerinde kromozom anomali riski hesaplanabilmektedir.
Testin zamanlaması çok önemlidir ultrason değerlendirmesi 10 hafta 4 gün-13 hafta 6 gün arasında yapılırken anne kanı örneği 9 hafta ile 13 hafta 6 gün arasında alınmış olmalıdır.
Test sonucunda yüksek risk saptanan gebelerde ise genetik amaçlı amniyosentez veya koryon villus örneklemesi yapılarak bebeğin kromozomları değerlendirilir. Kesin tanı bu son testten sonra konulur.
Prof. Dr. Nurettin DEMıR


Canım sana kısa ve öz anlatımını buldum

APPLEARZU tıcker olmuş canım güle güle kullan a.s. a.s.
 
haklısın galiba napsam daha sonrayamı ertelesem bende kararsız kaldım:sm_confused:

Selam karakız bence de yaptırma mikrop kaparsın allah korusun
ben evlenirken kuaforde yaptırmıstım, herpesler, kucuk virutik ucuklar olustu allahtan iyi huylu cıktı da ilacla gecti.

gecen ay da lazere gidecektim daha hamile olduğumu bilmiyorum tedavi ile hamile kaldım pco var bende olacağaını tahmin etmememe ragmen yinede genital bolgeye yaptırmadım belki hamileyimdir diye iyi ki de yaptırmamışım
zararlı mı değil mi bilmiyorum ama ısın ne de olsa zararlı olabilir hamilelik döneminde ara vereceğim
 

ne tatlı anlatmıssın unique, ben de sonucu alır almaz eşimi aradım o da herkesi aradı valla baktım olmayacak ben de soylemeye basladım iş yerinde de coğu kişi biliyor daha kalp atışlarını da görmedik ama tedavi ile olduğu için yumurta takibine gidiyordum sık sık cogu kişi biliyordu bu sebeple zaten oldu mu yumurta catladı mı ne oldu diye soruyorlardı ben de dayanamadım söyledim:))
müdürüm iş performans görüşmesinde iletti 2009 iş programımı da buna gore daha hafif tutmus soylememin de faydası oldu yani:)

daha 6 haftalıkız ama nerdeyse herkes biliyor:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…