2009 Kasim Kuzulari Kacar Gram?

25 haftalık 750 gr olmuş kızım muayenede bir bayanın bebeği benle aynıo hafta 1000 gr olmuştu. canım sıkıldı birden acaba zayıfmı kaldı diye

25 haftalık 750 gr olmuş kızım muayenede bir bayanın bebeği benle aynıo hafta 1000 gr olmuştu. canım sıkıldı birden acaba zayıfmı kaldı diye

hayir canim, benimde 25+4 de 750gr olmus kizim. o kadinin ki fazla almis bence. hem kimseyle kiyaslama yapma. her bebek ayni olmaz.opuyorumnanaktan

hiç düşünme ve üzülme her bebeğin gelişimi farkıldır kimi başta alır kiloyu kimi sondaa sağlıklı olsunlardaa inşş

hiç düşünme ve üzülme her bebeğin gelişimi farkıldır kimi başta alır kiloyu kimi sondaa sağlıklı olsunlardaa inşş

sağolun şekerlerim internetten baktım haftasına göre fazla bile gözüküyor içim rahatladı ben böyle evhamlanınca doktor da bana kızdı fazla kilolu çocuğu nasıl doğuracan diye :))

Bence hiç üzülme benimkisi 24+4 te daha 715 ti. Bildiğim kadarıyla şekeri yüksek olan annelerin bebişleri kilolu oluyorlarmış.....
Ben bebeğimin agırlığını öğrenince şeker testimi iç rahatlıgıyla yaptırmıstım ki sonucum cokta iyi cıktı...

martcım genelde öyle diyolar amma bende şekerin şsi bile yok çok düşük çıktı sonucum ama bebek besilii kaydirigubbakcemile3 burda anne ve babanın genlerii ve bebeğin o ay beslenmesiyle alakalı bi durum aman iyi olsunlardaa

25+4 de 750gr demisti dr. bugun 26+5 de once 780gr dedi, sonra baska bir acidan olctu 800gr dedi. niye fazla kilo almadiki kuzum, taktim kafaya. senağlama

25+4 de 750gr demisti dr. bugun 26+5 de once 780gr dedi, sonra baska bir acidan olctu 800gr dedi. niye fazla kilo almadiki kuzum, taktim kafaya. senağlama

üzülme canım bebekler bazı haftalar fazla büyümüyo bazende birden bire büyüyorlar 1 hafta sonra kilosu birden artar bence

benim tospamda 25+0 da 988 gr dedi dr boyu 32 cm
şekerim süper
3 kiloa ldım toplamda
maşalllaahhh hem kuzuma hem bana
herşey süper gidiyor çok mıtlıyım allahıma binlerce şükür

selam kızlar bizde bugün hem şeker yüklemesi hemde aylık kontrolüm vardı. 27+5 teyiz prensesimle. 1.060 kg ağırlı boyuda 35 cm dedi doktorumuz. nazar değmesin pamuğuma ama şeker test sonucu 140 çıktı sınır dedi doktor. 3-4 güne 100 ml mlik tükleme yapılcak :S inşallal normal çıkar bakalım.

bebeğim zayıf diye hiç üzülmeyin arkadaşlar kuzenim dün doğum yaptı.doktoru 2500 bebeğin minyon demiş ama 3550 gr doğurdu.ultrasonda yanılma payı oluyomuş yani

bizde 28+0 da gittik doktora 1.500 gr olmus boyumuzda yaklasık 38 cm olmus benimki kesin tosun olcak bu gidişle bende 7.5 kilo almışım toplamda nasıl zisce degerlerimiz cici anne adayları:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…