Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 haftalık 750 gr olmuş kızım muayenede bir bayanın bebeği benle aynıo hafta 1000 gr olmuştu. canım sıkıldı birden acaba zayıfmı kaldı diye
25 haftalık 750 gr olmuş kızım muayenede bir bayanın bebeği benle aynıo hafta 1000 gr olmuştu. canım sıkıldı birden acaba zayıfmı kaldı diye
hiç düşünme ve üzülme her bebeğin gelişimi farkıldır kimi başta alır kiloyu kimi sondaa sağlıklı olsunlardaa inşş
Bence hiç üzülme benimkisi 24+4 te daha 715 ti. Bildiğim kadarıyla şekeri yüksek olan annelerin bebişleri kilolu oluyorlarmış.....
Ben bebeğimin agırlığını öğrenince şeker testimi iç rahatlıgıyla yaptırmıstım ki sonucum cokta iyi cıktı...
25+4 de 750gr demisti dr. bugun 26+5 de once 780gr dedi, sonra baska bir acidan olctu 800gr dedi. niye fazla kilo almadiki kuzum, taktim kafaya. senağlama
üzülme canım bebekler bazı haftalar fazla büyümüyo bazende birden bire büyüyorlar 1 hafta sonra kilosu birden artar bence