2009 Kasım Bebeklerinin şirin odalarıı

edoşş harika bi oda olmuş ege ne kadar da şanslı böyle zevkli bir anne her bebeğe nasip olmazzz

:nazar:

inş sağlıcakla büyür bebeğin bu güzel odada:))

nazlııı harika olmuş canm meleğinin odasııı ne şanslı bu kasım bebekleri yaaa:) :nazar:

Evet ikinci odada bizden gelsin bakalım:)Allahım herkeze nasip etsin kullanmayıda almayıda inşallah :lepi::lepi:

dscf3534.jpg

dscf3461.jpg

dscf3526.jpg

dscf3466.jpg

dscf3472.jpg

dscf3479x.jpg

dscf3468j.jpg

dscf3456t.jpg

dscf3537.jpg

dscf3503v.jpg

dscf3529.jpg

dscf3501n.jpg

Canlarım diğer parçaları arada çekip hazırlıklar bölümüne eklerim olurmu şimdilik benden bu kadar :nazar: :nazar::nazar::nazar:

ne şirin döşenmiş aman allahımdelikafadulden
kinci odamız da gelmişhihoyyyt
süper olmuş nazlıcım.yağmurumuz da çok şansı valla.annesi böle özene bezene yapmış.emeğine sağlık canım.insanın bebek olası geliyor.
allah nazarlardan korusun nazlıcım.:nazar:herşeyi sağlıklı ve huzur içinde kullanmayı nasip etsin yüce rabbim:Saruboceq:

devamını bekliyoruz kapı süsünün ucu görünüy onuda eklersin canım

Evet ikinci odada bizden gelsin bakalım:)Allahım herkeze nasip etsin kullanmayıda almayıda inşallah :lepi::lepi:

dscf3534.jpg

dscf3461.jpg

dscf3526.jpg

dscf3466.jpg

dscf3472.jpg

dscf3479x.jpg

dscf3468j.jpg

dscf3456t.jpg

dscf3537.jpg

dscf3503v.jpg

dscf3529.jpg

dscf3501n.jpg

Canlarım diğer parçaları arada çekip hazırlıklar bölümüne eklerim olurmu şimdilik benden bu kadar :nazar: :nazar::nazar::nazar:

Ahhhh bu yağmur prenses ne kadarr şanslı böylee......zemuszemus
Oda ya aşık oldummm resmennn.....:asigim::asigim::asigim:
Ablam çok güzel olmuşş bu oda yaa maaşallahhh:nazar:
Çok zevkliymişsin gerçekten....
oooyy mini mini ayakkabılar montlar ahh ahh yer teyzesii onuuuu....
Sağlıcakla gel prensesimmm benimm inş....
Allahımm bana da nasip böylee minik bir prenses inş....

nazlım ne kadar güzel bir oda hazırlamışsın ne kadar zevkli bayıldım
hem erkek hemde kız bebek odaları örnek oldu
benim böyle bir odam olmıycak sadece karyola aldık biz odada bir dolap vardı onu kullanıcak benim oğluşum eşyaları için allah herkesin gönlüne göre versin iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

edoşş harika bi oda olmuş ege ne kadar da şanslı böyle zevkli bir anne her bebeğe nasip olmazzz

:nazar:

inş sağlıcakla büyür bebeğin bu güzel odada:))

nazlııı harika olmuş canm meleğinin odasııı ne şanslı bu kasım bebekleri yaaa:) :nazar:

Ya hepimiz aynıyız hepimiz zevk sahibiyiz hepimizin bebekleri çok ama çokkkk şanslı hepsi birer meleğe sahip :emir_bebek:

ne şirin döşenmiş aman allahımdelikafadulden
kinci odamız da gelmişhihoyyyt
süper olmuş nazlıcım.yağmurumuz da çok şansı valla.annesi böle özene bezene yapmış.emeğine sağlık canım.insanın bebek olası geliyor.
allah nazarlardan korusun nazlıcım.:nazar:herşeyi sağlıklı ve huzur içinde kullanmayı nasip etsin yüce rabbim:Saruboceq:

devamını bekliyoruz kapı süsünün ucu görünüy onuda eklersin canım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Zeytinimm beğenmene çok sevindim birtanem kaydirigubbakcemile5
Allahım hepimizi nazarlardan saklasın canım :Saruboceq:
Elimizden geleni yapıyoruz sağlıkla kullanmaklar nasip olsun:Saruboceq:
Gülüm kapı süsünü hazırlıklar bölümüne ekledim diye eklmemiştim eklerim burayada opuyorumnanaktan
Çok tşkler zeytinimm sabırsızlıkla odaların devamını bekliyoruz heleki senin gibi becerikli annelerin kaydirigubbakcemile5

Ahhhh bu yağmur prenses ne kadarr şanslı böylee......zemuszemus
Oda ya aşık oldummm resmennn.....:asigim::asigim::asigim:
Ablam çok güzel olmuşş bu oda yaa maaşallahhh:nazar:
Çok zevkliymişsin gerçekten....
oooyy mini mini ayakkabılar montlar ahh ahh yer teyzesii onuuuu....
Sağlıcakla gel prensesimmm benimm inş....
Allahımm bana da nasip böylee minik bir prenses inş....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canımm küçük meleğimde beğendiii zemuszemus
Çok mutlu oldum canım yaa özene bözene hazırlanıyoruz bütün kasım anneleri inşallah sağlıcaklada kullanmak nasip olur..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbimmm sana senin gibi güzelll senin gibi akıllı zarif dünya tatlısı bir melek nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
Seni Çok Seviyorum küçük meleğim opuyorumnanaktan

nazlım ne kadar güzel bir oda hazırlamışsın ne kadar zevkli bayıldım
hem erkek hemde kız bebek odaları örnek oldu
benim böyle bir odam olmıycak sadece karyola aldık biz odada bir dolap vardı onu kullanıcak benim oğluşum eşyaları için allah herkesin gönlüne göre versin iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Evet canımm ne kadar haklısın bir kız bir erkek diğerlerinide sabırsızlıkla bekliyoruz kaydirigubbakcemile5 Amin canım aminn olanları yaptıklarınızı ekleyin nasıl güzel süsülüyor herkez yatağını diğerleri olur olmaz hiç sorun değil maksat hepbirlikte yaptıklarımızı paylaşmak vakit geçirmek örnek olmak ilham olmak kaydirigubbakcemile5Bekliyoruzzz miniğin karyolasını annesiiiii yerim ben onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Allahım daha iyilerini isteyen herkeze nasip etsin:Saruboceq:

Nazlim, nasil guzel olmus pembis pembis.opuyorumnanaktan

huzur icinde, saglik dolu gunlerde kullanmayi nasip etsin Rabbim insallah.:1hug:

Nazlim, nasil guzel olmus pembis pembis.opuyorumnanaktan

huzur icinde, saglik dolu gunlerde kullanmayi nasip etsin Rabbim insallah.:1hug:

Aminnn Canım benim aminnnnnn Allahım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Çok öperiz tatlı teyzemizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nazlıcım seninkide süperrrrrr ya maşallah Allah kullanmayı nasip etsin inşallah:hulya:

nazlıcım :asigim:
odanız bitmiş
harika olmuş harika opuyorumnanaktan
herşeyiyle zevk kokuyo
ahh yağmurumuz sağlıcakla gelsin sağlıcakla kullansın inşallah :Saruboceq:
abisi ne sevinçlidir
ay ne alaka duygulandım şimdi :kedi:

Mureda canım sizin odanızda çok güzel
bayıldım
bakalım hayırlısıyla bizim oğlanın odası nasıl olacak
sağlıcakla gelsinlerde
güle güle kullanın inşallah

Edoşummmmm , Nazlımmmmm bayıldımmmmmm odalarınıza....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah sağlıkla kullanmak nasip etsin inş Egeme de Yağmuruma da.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teyzoşlar buda bizim kücük odamıssssss resimler karanlık cıktı normalde cıvıl cıvıl renkler ama olsun paylasmak istedimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

dsc00576m.jpg
dsc00574h.jpg

dsc00556xw.jpg
[/URL][/IMG]
dsc00557ub.jpg

dsc00558u.jpg

dsc00559io.jpg

dsc00560w.jpg

dsc00561p.jpg

dsc00562j.jpg

dsc00564w.jpg

dsc00565m.jpg

dsc00566sp.jpg
[/URL][/IMG]
dsc00567k.jpg

dsc00570s.jpg

dsc00572ry.jpg

dsc00573d.jpg

Son düzenleme:
Amanda aman bi maviş oda daha harika Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah Metecik huzurla büyüsün içinde a.s.

ay maşşalah nehrivercim çok güzel olmuşş huzurla sağlıkla büyüsün bebeişin bu odada inşş

saoll nazlımmmmmm hepimize sağlıkla büyütmeyi nasipetsin allahımmmm

Edoşummmmm , Nazlımmmmm bayıldımmmmmm odalarınıza....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah sağlıkla kullanmak nasip etsin inş Egeme de Yağmuruma da.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Oyy oyyyy unimmm beğendiğine çok sevindim tatlım..Allahım sağlıkla hepimize kullanmayı nasip etsin ..Merakla bekliyorum birtanem yaptıklarınızı :emir_bebek:

nazlıcım seninkide süperrrrrr ya maşallah Allah kullanmayı nasip etsin inşallah:hulya:
Fundacımm çok tşk ederiz teyzesi Rabbim daha iyilerini daha güzellerini sizlere nasip etsin sağlıkla kullanalım inşallah her birimiz ve bebeklerimiz:Saruboceq::Saruboceq:
nazlıcım :asigim:
odanız bitmiş
harika olmuş harika opuyorumnanaktan
herşeyiyle zevk kokuyo
ahh yağmurumuz sağlıcakla gelsin sağlıcakla kullansın inşallah :Saruboceq:
abisi ne sevinçlidir
ay ne alaka duygulandım şimdi :kedi:

Canımsın sen opuyorumnanaktan
Sizin odanızda çok güzel olacak annesi nasipse oğluşuna öyle tatlı şeyler hazırlayacakkii Rabbim hepimize kullanmayı içinde bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin birtanem..Burada yazını görmek nasıl sevindirdi nasıl mutlu etti beni anlatamam çok ama çok tşk ederim o güzel yüreğine ne desem azdır opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Abisi tavan yaptı artık başedemiyoruz Allahım diyorum nolur çocuklarımı sağlıkla büyütmeyi nasip et birbirlerine herzaman sahip çıksınlar vatana millete bizlere hayırlı evlatlar olsunlar..Umarım dualarımız kabul olur birtanem..Darısı başınıza herşeyin en güzelii en tatlısı sizin olsun:Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nehircim....ne kadar güzel olmuş odanızopuyorumnanaktanbayıldım:asigim:...Rabbim sağlıkcakla kullanmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

X