Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyythihoyyythihoyyyt
nazlıımmmmmmmm
oooyy ne kaaa şirinn bi kız odasıı yaaaavvvv
alalhım sağlıkla kullanmayı nasip etsin nazlımmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nazlıcım nasıl güzel olmuş odanıııııız.ayyy kız oluncada böyle pembiş pembiş çok şirin oluyo.güle güle kullansın kuzun
oyy oyy oyyy
nazlımmmm çok şirin çok güzell yağmurumuzun odasııopuyorumnanaktan
allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsinn :Saruboceq:
aman yarabbim nereye düştüm ben böyleee :))))
tam bi prenses odaası olmuşşşş
ne kadar güzel maaşallahhhh
bende kızımaaa oda yapsaydım böyle olurdu heraldeee
tam benim hayal ettiğim tarzda
valla bu kasım anneleriiii ne kadar zevkliler yaaaa
iyki bu aya denk gelmiş hamişliğimmmm
tekrar gurur duydum vallaaa
nazlıcım canım emeğinize sğalıkkk bayıldımmmmm
güle güleee büyüt prensesini sağlıkla huzurla inş.
gerçekten masal gibi olmuş çok güzel...
nazliiimm cok güzel olmus odaniz yaaa bittimmzemuszemuszemuszemuszemuszemus
herseyi tam takim birbirine uyumlu
iyi günlerde büyüt yagmurunu bu prenses odasinda
nazlıı süpeerrr olmuss kız bebbelerininkide baska güzel olıyy
nazlışım çok güzell tam prenses odası güle güle kullanın cnm
mureda
nazlıikinizinkinede bayıldım.çook güzeller yaaa.keşke bizde alabilseydik.olmadı.eşimin iş yeri kriz mıriz derken kapandı.işsizlikle boğuşuyoruz.bebişime denk geldi şansına((
inşallah herşey yoluna girerde alırız bizde beğendiğimiz takımı.ozman bende koyarım resmini.
ikinizde güle güle iyi gülerde büyütün bebişlerinizi odalarında.
mureda
nazlıikinizinkinede bayıldım.çook güzeller yaaa.keşke bizde alabilseydik.olmadı.eşimin iş yeri kriz mıriz derken kapandı.işsizlikle boğuşuyoruz.bebişime denk geldi şansına((
inşallah herşey yoluna girerde alırız bizde beğendiğimiz takımı.ozman bende koyarım resmini.
ikinizde güle güle iyi gülerde büyütün bebişlerinizi odalarında.
İnanın sizleri üzmek için eklemedik Allah yukarıda şahidimdirki isterim Rabbim hepinize hepimize daha daha iyilerini nasip etsin
Devran bu dönüyor Fundam İnşallah daha güzelleri olacak bebeğinin buraya ekleyecek sevincini teyzeleriyle paylaşacaksınız
Ve biz hep dua edeceğiz senin gibi meleklerin meleklerininde odaları olması için ki olacağınada inanıyorum :Saruboceq:
Ama nolursunuz asmayın yüzünüzü sizi üzgün görmek biliyorsunuz kahreder bizleri ..Hep mutlu olun önemli olan yavruları kucağım ıza almak gerisi hep diyorum size öylee böyle oluyor kullanmaklar nasip olsun inşallah..[/B]
Evet ikinci odada bizden gelsin bakalım:)Allahım herkeze nasip etsin kullanmayıda almayıda inşallah :lepi::lepi:
Canlarım diğer parçaları arada çekip hazırlıklar bölümüne eklerim olurmu şimdilik benden bu kadar
nazlışımmmmm maşallahh yaaaaaa
ayy harika resmen prenses odası yaaa
nazarlar değmesin minik prenses yağmurumaa
mutlu huzurlu gunler geçirin inşallah canımmm
nazlıcım çok güsel olmuş ellerine sağlık her ayrıntıyı düşünmüşsün
bayıldııııııııııııııııııııııııııııım
NaZLıMMMmmmmm bayıldım tatlım harıka olmuş yağmurumuzun odası ya masal gibi yaa prensessimizle ailesi çok güsel zaman gecirsin bu odada....maşallah Rabbım nazarlardan saklasın...değmiş nazlım emeklerine rüya gibi.ben olsam otururum halının üstüne durup durup bakınırım,dokunurum, severim delıler gibikaydirigubbakcemile3...
canım arkadaşımmm,güsel kalplı arkadaşımm yağmurla ailenızle mutlulukla dolu uzun uzun zaman gecirin...herşey gönlünce olsun....
nazlıcım odan çok güzel olmuşzemuszemus. yağmur bebek içinde sağlıkla büyüsün inşallah.
nazlım süper olmuş yağmurumuzun odası hayırlı uğurlu olsun
herşey tamam tek eksik yağmurumuz az kaldı onun gelmesinede
Allahım sağlıklı bi şekilde bu odayı kullanmayı nasip etsin
Nazlımmm Yağmurumun odasıda süper olmus maaşallah, Allah sağlıkla huzurla büyümesini nasip etsin inşallah içinde