2009 Kasım Bebeklerinin şirin odalarıı

nazlıcım nasıl güzel olmuş odanıııııız.ayyy kız oluncada böyle pembiş pembiş çok şirin oluyo.güle güle kullansın kuzun:nazar:

oyy oyy oyyy
nazlımmmm çok şirin çok güzell yağmurumuzun odasııopuyorumnanaktan
allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsinn :Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hihoyyythihoyyythihoyyyt
nazlıımmmmmmmm :nazar::nazar::nazar:
oooyy ne kaaa şirinn bi kız odasıı yaaaavvvv :nazar::nazar:
alalhım sağlıkla kullanmayı nasip etsin nazlımmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nazlıcım nasıl güzel olmuş odanıııııız.ayyy kız oluncada böyle pembiş pembiş çok şirin oluyo.güle güle kullansın kuzun:nazar:

Ohh başardım eklemeyi kızlar yaaa :emir_bebek::emir_bebek:

Aminnnnnnnn Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin.. :Saruboceq::Saruboceq:

oyy oyy oyyy
nazlımmmm çok şirin çok güzell yağmurumuzun odasııopuyorumnanaktan
allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsinn :Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tuğbammm Allah razı olsun kavgamızdı o bizim efendim bembeyaz olacak diyen ben şirin olacak illa bu diyen 2 beyfendi kazanan gördüğünüz gibi onlar çokta iyi olduu :roflol: :lepi: Büyünce nasip olursa olurmuş bakalım Hayırlısı ..
Rabbim hepimize nasip etsin Tuğbam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman yarabbim nereye düştüm ben böyleee :))))
tam bi prenses odaası olmuşşşş
ne kadar güzel maaşallahhhh
bende kızımaaa oda yapsaydım böyle olurdu heraldeee
tam benim hayal ettiğim tarzda
valla bu kasım anneleriiii ne kadar zevkliler yaaaa
iyki bu aya denk gelmiş hamişliğimmmm
tekrar gurur duydum vallaaa
nazlıcım canım emeğinize sğalıkkk bayıldımmmmm
güle güleee büyüt prensesini sağlıkla huzurla inş.
gerçekten masal gibi olmuş çok güzel...

aman yarabbim nereye düştüm ben böyleee :))))
tam bi prenses odaası olmuşşşş
ne kadar güzel maaşallahhhh
bende kızımaaa oda yapsaydım böyle olurdu heraldeee
tam benim hayal ettiğim tarzda
valla bu kasım anneleriiii ne kadar zevkliler yaaaa
iyki bu aya denk gelmiş hamişliğimmmm
tekrar gurur duydum vallaaa
nazlıcım canım emeğinize sğalıkkk bayıldımmmmm
güle güleee büyüt prensesini sağlıkla huzurla inş.
gerçekten masal gibi olmuş çok güzel...

Ya Sen niye ağlatıyosun beniiiiii

İyiki iyikii birtanem bende sizlerleyimm
Ne desem az Rabbim hepimizin evlatlarına herşeyi nasip etsin..

İnanın tek tek duacıyım herşey olup bitiyor bebeklerimiz sağlıkla gelsin kullansınlar

Canımsın Elifim yaa içimi titrettin Allah bozmasın bu kurulan arkadaşlıkları yavrularımızla devam etmeyi nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

nazliiimm cok güzel olmus odaniz yaaa bittimmzemuszemuszemuszemuszemuszemus
herseyi tam takim birbirine uyumlu
iyi günlerde büyüt yagmurunu bu prenses odasinda

nazlıı süpeerrr olmuss kız bebbelerininkide baska güzel olıyy

nazliiimm cok güzel olmus odaniz yaaa bittimmzemuszemuszemuszemuszemuszemus
herseyi tam takim birbirine uyumlu
iyi günlerde büyüt yagmurunu bu prenses odasinda

nazlıı süpeerrr olmuss kız bebbelerininkide baska güzel olıyy

Canlarımm Allahım razı olsun sizlerdende daha iyileri sizlerin olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah Sağlıkla hepimizi büyütürüz Elifim daha paylaşacağımız okadar çok şey varkii Rabbim hepsini göstersin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nazlışım çok güzell tam prenses odası güle güle kullanın cnm

mureda
nazlıikinizinkinede bayıldım.çook güzeller yaaa.keşke bizde alabilseydik.olmadı.eşimin iş yeri kriz mıriz derken kapandı.işsizlikle boğuşuyoruz.bebişime denk geldi şansına:KK43:((
inşallah herşey yoluna girerde alırız bizde beğendiğimiz takımı.ozman bende koyarım resmini.
ikinizde güle güle iyi gülerde büyütün bebişlerinizi odalarında.

nazlışım çok güzell tam prenses odası güle güle kullanın cnm

Ebisimmm Allah razı olsun birtanem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mureda
nazlıikinizinkinede bayıldım.çook güzeller yaaa.keşke bizde alabilseydik.olmadı.eşimin iş yeri kriz mıriz derken kapandı.işsizlikle boğuşuyoruz.bebişime denk geldi şansına:KK43:((
inşallah herşey yoluna girerde alırız bizde beğendiğimiz takımı.ozman bende koyarım resmini.

Allah Razı olsun Fundam opuyorumnanaktan

İnanın sizleri üzmek için eklemedik Allah yukarıda şahidimdirki isterim Rabbim hepinize hepimize daha daha iyilerini nasip etsin
Devran bu dönüyor Fundam İnşallah daha güzelleri olacak bebeğinin buraya ekleyecek sevincini teyzeleriyle paylaşacaksınız
Ve biz hep dua edeceğiz senin gibi meleklerin meleklerininde odaları olması için ki olacağınada inanıyorum :Saruboceq:
Ama nolursunuz asmayın yüzünüzü sizi üzgün görmek biliyorsunuz kahreder bizleri ..Hep mutlu olun önemli olan yavruları kucağım ıza almak gerisi hep diyorum size öylee böyle oluyor kullanmaklar nasip olsun inşallah..

mureda

sağol fundacımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İnanın sizleri üzmek için eklemedik Allah yukarıda şahidimdirki isterim Rabbim hepinize hepimize daha daha iyilerini nasip etsin
Devran bu dönüyor Fundam İnşallah daha güzelleri olacak bebeğinin buraya ekleyecek sevincini teyzeleriyle paylaşacaksınız
Ve biz hep dua edeceğiz senin gibi meleklerin meleklerininde odaları olması için ki olacağınada inanıyorum :Saruboceq:
Ama nolursunuz asmayın yüzünüzü sizi üzgün görmek biliyorsunuz kahreder bizleri ..Hep mutlu olun önemli olan yavruları kucağım ıza almak gerisi hep diyorum size öylee böyle oluyor kullanmaklar nasip olsun inşallah..[/B]

nazlımmm çok güzel anlatmışş kimseyi üzmek değil niyetimiz sevincimizi paylaşmakk :kedi::kedi:
daha iyilerini rabbim tüm isteyenlere nasip etsinn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evet ikinci odada bizden gelsin bakalım:)Allahım herkeze nasip etsin kullanmayıda almayıda inşallah :lepi::lepi:

dscf3534.jpg

dscf3461.jpg

dscf3526.jpg

dscf3466.jpg

dscf3472.jpg

dscf3479x.jpg

dscf3468j.jpg

dscf3456t.jpg

dscf3537.jpg

dscf3503v.jpg

dscf3529.jpg

dscf3501n.jpg

Canlarım diğer parçaları arada çekip hazırlıklar bölümüne eklerim olurmu şimdilik benden bu kadar :nazar: :nazar::nazar::nazar:

nazlışımmmmm maşallahh yaaaaaa
ayy harika resmen prenses odası yaaa :nazar::nazar::nazar:
nazarlar değmesin minik prenses yağmurumaa
mutlu huzurlu gunler geçirin inşallah canımmm

nazlıcım çok güsel olmuş ellerine sağlık her ayrıntıyı düşünmüşsün
bayıldııııııııııııııııııııııııııııım :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

NaZLıMMMmmmmm bayıldım tatlım harıka olmuş yağmurumuzun odası ya masal gibi yaa prensessimizle ailesi çok güsel zaman gecirsin bu odada....maşallah Rabbım nazarlardan saklasın...değmiş nazlım emeklerine rüya gibi.ben olsam otururum halının üstüne durup durup bakınırım,dokunurum, severim delıler gibikaydirigubbakcemile3...
canım arkadaşımmm,güsel kalplı arkadaşımm yağmurla ailenızle mutlulukla dolu uzun uzun zaman gecirin...herşey gönlünce olsun....:nazar::nazar:

nazlıcım odan çok güzel olmuşzemuszemus. yağmur bebek içinde sağlıkla büyüsün inşallah.

nazlım süper olmuş yağmurumuzun odası hayırlı uğurlu olsun
herşey tamam tek eksik yağmurumuz az kaldı onun gelmesinede
Allahım sağlıklı bi şekilde bu odayı kullanmayı nasip etsin

Nazlımmm Yağmurumun odasıda süper olmus maaşallah, Allah sağlıkla huzurla büyümesini nasip etsin inşallah içinde:nazar::nazar::nazar:

nazlışımmmmm maşallahh yaaaaaa
ayy harika resmen prenses odası yaaa :nazar::nazar::nazar:
nazarlar değmesin minik prenses yağmurumaa
mutlu huzurlu gunler geçirin inşallah canımmm

nazlıcım çok güsel olmuş ellerine sağlık her ayrıntıyı düşünmüşsün
bayıldııııııııııııııııııııııııııııım :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

NaZLıMMMmmmmm bayıldım tatlım harıka olmuş yağmurumuzun odası ya masal gibi yaa prensessimizle ailesi çok güsel zaman gecirsin bu odada....maşallah Rabbım nazarlardan saklasın...değmiş nazlım emeklerine rüya gibi.ben olsam otururum halının üstüne durup durup bakınırım,dokunurum, severim delıler gibikaydirigubbakcemile3...
canım arkadaşımmm,güsel kalplı arkadaşımm yağmurla ailenızle mutlulukla dolu uzun uzun zaman gecirin...herşey gönlünce olsun....:nazar::nazar:

nazlıcım odan çok güzel olmuşzemuszemus. yağmur bebek içinde sağlıkla büyüsün inşallah.

nazlım süper olmuş yağmurumuzun odası hayırlı uğurlu olsun
herşey tamam tek eksik yağmurumuz az kaldı onun gelmesinede
Allahım sağlıklı bi şekilde bu odayı kullanmayı nasip etsin

Nazlımmm Yağmurumun odasıda süper olmus maaşallah, Allah sağlıkla huzurla büyümesini nasip etsin inşallah içinde:nazar::nazar::nazar:

Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz bizim içinn...Allahım öncelikle daha iyilerini sizlere bağışlasın..Sonrasında en önemlisi sağlıkla kullanmayı hepimize nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
Allahım herşeyi hepimizin gönlüne göre versin inşallahh..Hepinizi ayrı ayrı öperiz ne desem az iyiki varsınız..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X