edoşumm gördüğüm en güsel bebek odasıı bu sağlıkla kullanın inşallah egeciğimizde mutlu sağlıklı güzel vaakit geçirir inşallah odasındaa ayy tam hayalimde ki gibi bi oda falla ama ev küçük olduundan oda yapamıycaam oğluşuma :1no2: belki soora. cnm 1 - oda takımı kaça maloldu sana 2- battaniyelere bayıldım çok şirinner 3- dolap içinde ki sepetler harika
beğenmek ne kelime tatlım bittimm ayrıca fiyatta iyimişş çok güsel olmuş edoşum yaa ege de beğencek onu bu kadar sevgi ile bekleyen anne babası varr beğenmez mi cnm?bayılırrayyy canım beniimmm o kaa beğendin haaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım arda azizimize daha iyilerini nasip etsin cnmmmmm :Saruboceq::Saruboceq:
oda takımı 2500 tl cnm komple. dolabın içindeki sepetletleri mudodan aldım cnm bende bayıldım onlaraa kaydirigubbakcemile3
bakalım egemizde beğencekmiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beğenmek ne kelime tatlım bittimm ayrıca fiyatta iyimişş çok güsel olmuş edoşum yaa ege de beğencek onu bu kadar sevgi ile bekleyen anne babası varr beğenmez mi cnm?bayılırr
edoşum canım bu odaya söylenecek bişey bulamıyorum
süper ötesi valla
herşeyi düşünmüşsün zaten
bu oda hepimize örnek olmalı bence
sadelikle birlikte süsleme işte bu kadar bir arada güzel sunulur canım
seni ayakta alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de oda yapsam herhalde böle bişey yapmak isterdim
allah bizede nasip eder inşallah
gelelim ayrıntılara
1-kapı kolların süper nerelerden bulabilriz böle kulpları canım.çok şirinler
2-kız ben ne zamandır isimlik yapmak için uğraşıyom sende varmış da beni uğraştırdın
nerden nasıl temin ettin çok kibar duruyor.tam duvara asmalık
3-halın mor krem sanırım burdan öle görünüyor ne marka ben böle bişey düşünüyomda şekerim
4-dolap içindeki sepetler nerden çok şirinler
bende aradım böle şeyler ama bulamadım
bulduğum da çok pahalıydı sen kaça aldın ve içindekini kendinmi yaptın canım
şimdilik bunlar canım seni hemen yormayım
bu arada kapı süsün yokmuydu senin göremedimsankim onlar eksik bide bebek şekerlerin cnm
göremdim de
yüce rabbim nazarlardan korusun canım
herşey çok güsel
egemiz daha ne istesin oyuncakları bilem hazır
oyyyy ne güsel bir oda ya masal gibi,rüya gibi.mavişşşş ve beyaz ne kadar güsel olmuş.çok huzurlu bir oda....
herşeyi ince ince düşünmüşsün canımm en ince ayrıntısına kadar...herşeyi özene bözene yapmışsın emeğine sağlık gercekten değmiş tatlımmm....
güle güle güsel günlerde kullanın....
egemız,annesi,babası ve sevdikleri çok güsel günler geçirin içinde olur mu.Rabbım yuvanızda huzuru,mutluluğunuzu bozmasın.....
maşallahhhhhh
muredacım öncelikle çooook tatlı bi oda. bebişini sağlıkla uyutup büyütmeyi nasip etsin bu odada Allah. o kapı süsünü kendinmi yaptın yoksa satınmı aldın. ben de kararsızım acaba yapabilirmiyim die.maliyeti ne oldu sana.
ayy çok tatlıı olmuş muredacım güle güle güle büyüsün ege masal gibii bir odada büyücek rabbim nazarlardan korusun siziiopuyorumnanaktan
canım çok güzel bi oda olmuş ellerinize sağlık.egecik sağlıkla huzurla kullansın herşeyi
edoş çok güsel yaaa
sen zaten çok zevkli hatunsun sendende böylesi beklenirdi
bayıldım yaw tek kelimeyle süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq: opuyorumnanaktan
eda çok güzel olmuş odanız güle güle büyüt egeni sağlıkla inşallahhh
odanız çok güzel olmuş cnm herşey süper güle güle kullansın oğluşun
benim kızımın odasıda bunun pembelisi bir kaç yeri farklı sadece uyku setide sizinkinin pembelisi:))
çok kullanışlı bir takım biz çok memnunuz... oğluşun gelsinde sağlıkla kullansın odasını
inşallah muredacım, egecik doğsun büyüsün piroş gibi tırmansın karyolasına:)))