2009 Kasım Bebeklerinin şirin odalarıı

kizlar buda benim kizimin.. zeynep nilayimin odasi.. hic bi süsümüz yok ama ihtiyaclarimiz kalmadi cok sükür.. sadece halimiz alincak.. bide bez ve bakim malzemeleri.. onlarida bi ara halledicem insallah..

kizimin dolabi..beyaz olmasini özellikte tercih ettim.. bu odayi genc kiz olunca bile kullanabilir.. süslerim diye hevesleniyordum ama simdilik böyle kaldi.. dogunca beraber süslicez insallah..

bu alt degistirme dolabimiz..

bunlar coraplarimiz..

yedek hastane cikisimiz..agiz mendilelrimiz..önlükler ve sapkalar..

citcitli bodylerimiz..

banyo havlularimiz.. ve alt degistirme minderlerimiz..

kiyafetlerimiz..

kislik montlarimiz..ceketlerimiz.. battaniyemiz..

ayakkabilarimiz..

yigenimin cok az kullandigi corap body ve hirkalari..

uzun kollu badiler ve pijama türü..

bi kac hirka hastane cikislarimiz.. esim sonra getircek diye ayirdim onlari..

penye battaniyelerimiz..

kanguru ve cantamiz.. görümcem almis..

yatagimiz..

uyku setimiz..

odamda kullancagiim.. sallanir besik..

üff amma zor oldu he eklemek.. istee teyzoslar buda bizim odamiz.. yavrularimiz.. huzurla saglikla uzun hayirli ömürler gecirsinler insallah..

ayşecim güle güle kullanın cnmmm :Saruboceq:
beyaz çok asil duruyo yaa bebiş gelsinde süslersin merak etmee kaydirigubbakcemile5
beşiğinizde süpermişşşş :lepi:

güle güle kullan canımopuyorumnanaktan

saol canim benim.. senin besiginde cok güzel gözümden kacti sanma.. sende moru seviyosun sanirim..

ayşecim güle güle kullanın cnmmm :Saruboceq:
beyaz çok asil duruyo yaa bebiş gelsinde süslersin merak etmee kaydirigubbakcemile5
beşiğinizde süpermişşşş :lepi:

saol tatlim.. bende öyle düsünüyorum.. senin odanin yaninda sifir kaliyor o yüzden dogumdan sonra süsleyip göstercem size bidaha:)

denizcim çok güzel olmuş bebişinin odası... Bakım setlerimiz aynı bende aldım, sırt çantasıda çok işimize yarayacak bence.

denizzzz çok güzelll ve sadeeee güle güleee kullanın inş...

ayşeecim her bişeyi tam görünüyoo vallaaa
herşeyi de uyumlu çok güzelll sağlıklaaa güle gülee kullanın heerbirinii..

denizcim odanız çok güsel olmuş güsel günlerde kullansın bıdığın inş.
ayşeciiim çok güzel olmuş bence sadelik başka bi hava katmış nazarlardan korusun allahım

çok güzel odalarınız hepsine bayıldım
Allahım güzel günlerde hep birlikte huzurlu günler geçirmeyi nasib eylesin :Saruboceq:

ay bayıldım pek şirinler odalar
kızlar sağlıcakla kullanmayı nasip etsin Allah
hepimize sağlıcaklı doğumlar diliyorum:Saruboceq:

denizengindeniz canım Ankaradanmı aldınız odanızı çok cici nerden aldınız acaba bizde bakıcazda artık

ay bayıldım pek şirinler odalar
kızlar sağlıcakla kullanmayı nasip etsin Allah
hepimize sağlıcaklı doğumlar diliyorum:Saruboceq:

denizengindeniz canım Ankaradanmı aldınız odanızı çok cici nerden aldınız acaba bizde bakıcazda artık

sağol canım ankara sitelerden çocukça mağazasından aldık. gidip bakmanı tavsiye ederim çok güzel bebek takımları var

aysecim, hersey cok guzel olmus. saglicakla buyut bebisini insallah.opuyorumnanaktan

denizciimmm odaniz cok cici olmus tüllerine bayildim özel mi diktirdin onlari cok dadlularrrzemuszemus

ayseeeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbeyazida cok güzelmis kizz bayildimmzemuszemus
cokta güzel dekore etmissin uyku setini türkiyeden mi aldin rengi cok hosuma gitti
iyi günlerde kullanin canim odanizi cok begendim saglikla büyüt zeynep nilayimizi icinde:nazar

Son düzenleme:
X