2009 Kasım Bebeklerinin şirin odalarıı

canım çok güzel olmuş egenin odası. güle güle büyüsün içinde

sağol cnm opuyorumnanaktan inşallaaahh :Saruboceq:

edacımmm çok güzel bir oda bu emeğine yüreğine sağlık allah Ege yi bu odada sağlıcakla buyutmeyi nasip eder inşallah
allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

karakızıımm sağol cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan daha güzellerriiii pamuk sekerimiz duru nazımızın olsun inşallahhh :Saruboceq: rabbim bizim bebişlerimizide kucaklarımızda göstersinnn :Saruboceq::Saruboceq:

canım herşey çok güzel olmuş inşallah bebeğin sağlıkla doğar ve sağlıkla büyür içinde

o duvardaki resimleri nasıl yaptınız canım biri çizdi mi yoksa hazır ı satılıyor bende yapacağım oğlumun odasına ama bulamadım buralarda olmazsa dedemize çizdireyim diyorum sölemesi ayıp dedemiz resim öğretmenidir ve harika resimleri vardır zemuszemus ev kira olduğu için düşünmüyordum ama şimdi istiyorum olsun evden çıkacak olursak boyatır çıkarım ne olacak ama öle yapışmalı hazır falan satılıyorsa ondan alırım

cok guzel saglıkla gule gule buyusun ınsallah
:nazar:
park yatagını aldım ama daha oda begenemedım:çok üzgünüm:
eşim cok yogun :çok üzgünüm:
doktora bıle kosarak gıdıp gelıyoz nerdeyse:çok üzgünüm:
dogumdan sonraya kalcak heralde ya:a015:

amin cnm sağoll :Saruboceq:
alırsın cnm doğumdan sonrada olurrrr yeterki sağlıkla kucaklarımıza alalımm :Saruboceq:

canım herşey çok güzel olmuş inşallah bebeğin sağlıkla doğar ve sağlıkla büyür içinde

o duvardaki resimleri nasıl yaptınız canım biri çizdi mi yoksa hazır ı satılıyor bende yapacağım oğlumun odasına ama bulamadım buralarda olmazsa dedemize çizdireyim diyorum sölemesi ayıp dedemiz resim öğretmenidir ve harika resimleri vardır zemuszemus ev kira olduğu için düşünmüyordum ama şimdi istiyorum olsun evden çıkacak olursak boyatır çıkarım ne olacak ama öle yapışmalı hazır falan satılıyorsa ondan alırım

sağol cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
onlarda çıkartma cnm bende ilk koçtasta gördüm çizilme zannetmiştimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben izmirden toys toys diye bi mağazadan aldım.Tekzen ve koçtaş tada varmış cnmm zemuszemus dedenizi yormayın boşunaa kaydirigubbakcemile3

edoooooşş çok güzel olmuş kız odanız... egemiz mışıl mışıl uyusun yatağında inşallah

ayyyy edoşummmmmm opuyorumnanaktan
tek kelimeyle harika harika harikaaaaaaaaaaaaaa :lepi:
egemizin herşeyii çok güzel olmuşş :lepi:
Allah sağlıcakla huzurla kullanmak nasip etsinn :Saruboceq:
ayyyyyyy çok beğendim kızzzz :nazar:
:nazar::nazar::nazar:

ayyyy edoşummmmmm opuyorumnanaktan
tek kelimeyle harika harika harikaaaaaaaaaaaaaa :lepi:
egemizin herşeyii çok güzel olmuşş :lepi:
Allah sağlıcakla huzurla kullanmak nasip etsinn :Saruboceq:
ayyyyyyy çok beğendim kızzzz :nazar:
:nazar::nazar::nazar:

:dance::dance:hihoyyythihoyyyt ayy tubişimm çok sevindim beğenmenizeeeee hihoyyyt:nazar:
inşallah kuzumu içinde sağlıkla görmek nasip olurrr :Saruboceq::Saruboceq:

maşallah edoşum süper olmuş Egemizin odası hayırlı uğurlu olsun .
Odasında sağlıklı bi şekilde büyümek nasip etsin Allah'ım

maşallah edoşum süper olmuş Egemizin odası hayırlı uğurlu olsun .
Odasında sağlıklı bi şekilde büyümek nasip etsin Allah'ım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol cnmm asebamm aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:

Gerçekten çok güzel olmuş canım Alalh hayırlsııyla kucağına almayı nasip etsin.

canım çok güzel olmuş,iyi günlerde kullansın inşallah bebişin:nazar:

edacim tek kelimeyle superrrrrrrr olmus.:lepi: hersey yerinde cok guzel dosenmis. bayildimmmmmmm.opuyorumnanaktan

eda kızz süper olmus odanız masallah :nazar: sağlıklıca dogsun uyusun büyüsün egemiz bayıldım bayıldımmmm opuyorumnanaktan

X