2009 Kasım Annelerinin İlk Melekleri

dilmuh cum sonunda bak bebeşin kucağında:))
allah sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin..
maşallahhhh
sağol canım
maşallah tüm 2009 bebişlerine

dilmuhcuğum oğlumun adaşı da dünyaya gelmiş maşallah annesi inşallah yağız bebek üzmez hiç seni

sağol canım ayyyy ne <güzel adaşlar ha

yeni dogum yapan tum arkadaslari kutluyorum. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan

Naz'im 12 Kasim saat 22.37'de 3060gr 49cm olarak normal dogumla aramiza katildi cok sukur.hihoyyyt hemde sezeryandan sonra.kaydirigubbakcemile3

bebeğiniz hayırlı olsun.sağlıcakla büyütün inşallah:1hug:.yanlış mı anladım acaba?sezeryandan sonra 2.doğumunuzu mu normal yaptınızCADIARZU.çok dikkatimi çekti.türkiyede doktorlar genelde böyle bir şeye pek olumlu bakmazlar.biraz doğumunuzdan ve nasıl geçtiğinden bahsedebilirmisiniz.

oğluşum Tuğra,12.11.2009 saat 08.32 de 3.745 gr. ve 51 cm olarak doğdu.Allah,tüm bebeklerimize sağlık ve uzun ömürler versin.

maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bahtları açık olsun tüm kasım meleklerinin...

rabbim meleklerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende 5 aylk haişim inşallah nisanda kucağma alcam
kız bu bebekleri görünce hemen doğurmak istedim çok tatlıar yaa maşallah maşallah maşallah

Kızlar 41 kere maşallah hepsi birbirinden tatlı bebeklerinizin..
Allah bağışlasın güle güle büyütün inşallah..:Saruboceq:
İmrendim valla insan hemen kucaklamak istiyor yavrusunu.
Vakti zamanı gelince Allahım bizede nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

evet canim, ilk dogumum sezeryandi, ikincisi normal oldu. dogumu yurt disinda yaptigim icin normal oldu, yoksa tr de hayatta izin vermezlerdi. dogumla ilgili ozelden yazarim canim.

kızlar allah hepinizin bebişini bağışlasın maşallah hepsine
geçen sene bizde bu zamanlar sizler gibiydik
zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten

wanna bende çok merak ettim sezeryan sonrası normal doğumu
benimlede paylaşırmıısn nasıl oldu ??

kızlar allah hepinizin bebeklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.geçen sene bizde böyleydik ve ben o günleri çok özledim.kokusu bile başkaydı sanki oğluşumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…