Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah razı olsun canım cümlemizin bebişini bağışlasın:Saruboceq::Saruboceq:masallah krispim
destna
karazaeytin
Allah bagıslasın analı babalı büyüsün mis kokulular inş..
kızlar hepinizin bebişlerne 41 kere maşallah
darısı başımaaa :Saruboceq:
işte ipek böcüüüüüüüüüüüüüğümhihoyyyt
allahım nazarlardan korur inşallah
ipek kızım 38+5 de
10 kasım sabahı 10:10 da dünyaya merhaba dedi
kilosu 3330 gr
boy 49
g.a sezaryan
sizleri beklemeye daha fazla dayanamadı ipek kızımkiz zeytin sen bile benden once dogurmusun.kaydirigubbakcemile3 Rabim korusun insallah.
opuyorumnanaktanzeytüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn maşallahh ipek böcüğüneeeeeeeeeeeeee ne tatlıı kıssssssssssssssss
kızım her 10 kasımda beni de hatırlayın demek istedi galibakaydirigubbakcemile3allahım tüm bebişleri anneli bbalı büyümeyi nasip etsin inş. zeytin biz seninle aynıydık sen maşallah erkencisin
opuyorumnanaktan asyamızı da öp bizim için.masallah krispim
destna
karazaeytin
Allah bagıslasın analı babalı büyüsün mis kokulular inş..
amin cnm.hepimizin bebişlerine maşallahBen yerim hepsiniiiii Allahım ne güzel bir duygudur bu yaa bizlere yaşattığın için sana şükürler olsun..Maşallah kızlar hepimize ve fıstık içlerimize dedim size fıstık içi bunlar diye bak kabuğundan çıkınca nede tatlı görünüyorlar yemelikkkk ama kıyamamkii:)
Bütün bebeklerimize Allah'ım analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah..Sağlıkla büyütelim büyüsünler inşallah..Kocaman kocaman öperim a.s. a.s. a.s.
oy çok tatlı bebişler yaa Allah analı babalı büyütsün....Rabbım nazarlardan saklasın bebişlerimiziiii....
zeytınım çok tatlı ya ipek böcüğümüz öpüver o tatlı yanaklarından olur muu maşallahhhh
sizleri beklemeye daha fazla dayanamadı ipek kızım
her 10 kasımda beni de hatırlayın diyiverdi işte
korktuğum başıma geldi :çok üzgünüm:
nazımızda hoşgelmiş.allah analı babalı büyütsün cnm
çoooooook özledim sizleri
niye korktugum dedin canim. 10 Kasim istemiyormuydun?:uhm:
yok cnm ya Türkiyenin ağladığı bir günde ben her sene kızımın d. gününü kutluyacam yawww.kızım 10 numara olcek herhalde 10 kassım da saat 10:10 geçe doğdu cimcimem:))) ne yapalım kimse unutmaz en azından d.tarihini aslında bir bakıma da iyi olduzemuszemus