2009 Kasım Annelerinin İlk Melekleri

Ben yerim hepsiniiiii Allahım ne güzel bir duygudur bu yaa bizlere yaşattığın için sana şükürler olsun..Maşallah kızlar hepimize ve fıstık içlerimize dedim size fıstık içi bunlar diye bak kabuğundan çıkınca nede tatlı görünüyorlar yemelikkkk ama kıyamamkii:)
Bütün bebeklerimize Allah'ım analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah..Sağlıkla büyütelim büyüsünler inşallah..Kocaman kocaman öperim a.s. a.s. a.s.

masallah krispim
destna
karazaeytin
Allah bagıslasın analı babalı büyüsün mis kokulular inş..

masallah krispim
destna
karazaeytin
allah razı olsun canım cümlemizin bebişini bağışlasın:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar hepinizin bebişlerne 41 kere maşallah :nazar:
darısı başımaaa :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah razı olsun cümlemizin bebişlerinii mevlam korusunn darısı tüm bekleyen hamişlerin başınaa

oyyyy oyyyy maşallah. tüm bebişlere.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. genelde hep sezeryan kızlar kendi isteğinizlemi yoksa öylemi gerekti. artık bize d eyaklaştııııı

işte ipek böcüüüüüüüüüüüüüğümhihoyyyt
allahım nazarlardan korur inşallah:nazar::nazar::nazar:

ipek kızım 38+5 de
10 kasım sabahı 10:10 da dünyaya merhaba dedi
kilosu 3330 gr
boy 49
g.a sezaryan

s6301001.jpg

kiz zeytin sen bile benden once dogurmusun.kaydirigubbakcemile3 Rabim korusun insallah.

zeytüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn maşallahh ipek böcüğüneeeeeeeeeeeeee ne tatlıı kıssssssssssssssss

allahım tüm bebişleri anneli bbalı büyümeyi nasip etsin inş. zeytin biz seninle aynıydık sen maşallah erkencisin

kiz zeytin sen bile benden once dogurmusun.kaydirigubbakcemile3 Rabim korusun insallah.
sizleri beklemeye daha fazla dayanamadı ipek kızım
her 10 kasımda beni de hatırlayın diyiverdi işte
korktuğum başıma geldi :çok üzgünüm:
nazımızda hoşgelmiş.allah analı babalı büyütsün cnm
çoooooook özledim sizleri
zeytüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn maşallahh ipek böcüğüneeeeeeeeeeeeee ne tatlıı kıssssssssssssssss
opuyorumnanaktan
allahım tüm bebişleri anneli bbalı büyümeyi nasip etsin inş. zeytin biz seninle aynıydık sen maşallah erkencisin
kızım her 10 kasımda beni de hatırlayın demek istedi galibakaydirigubbakcemile3
bakaydirigubbakcemile3na kalsa bayramdan sonra doğuracaktım.
ama benim normal doğumla geldi ters oluşundan sezaryanla alındı cnm
sana da allah bir avazda doğurmayı nasip eder inş. cnm

masallah krispim
destna
karazaeytin
opuyorumnanaktan asyamızı da öp bizim için.
herkesin bebişlerine maşallah

Ben yerim hepsiniiiii Allahım ne güzel bir duygudur bu yaa bizlere yaşattığın için sana şükürler olsun..Maşallah kızlar hepimize ve fıstık içlerimize dedim size fıstık içi bunlar diye bak kabuğundan çıkınca nede tatlı görünüyorlar yemelikkkk ama kıyamamkii:)
Bütün bebeklerimize Allah'ım analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah..Sağlıkla büyütelim büyüsünler inşallah..Kocaman kocaman öperim a.s. a.s. a.s.
amin cnm.hepimizin bebişlerine maşallah :nazar::nazar::nazar:

oy çok tatlı bebişler yaa Allah analı babalı büyütsün....Rabbım nazarlardan saklasın bebişlerimiziiii....:nazar::nazar:
zeytınım çok tatlı ya ipek böcüğümüz öpüver o tatlı yanaklarından olur muu maşallahhhh:nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sizleri beklemeye daha fazla dayanamadı ipek kızım
her 10 kasımda beni de hatırlayın diyiverdi işte
korktuğum başıma geldi :çok üzgünüm:
nazımızda hoşgelmiş.allah analı babalı büyütsün cnm
çoooooook özledim sizleri

niye korktugum dedin canim. 10 Kasim istemiyormuydun?:uhm:

kızlar benim emir ayaz'ımda 24 ekim saat 16:12 de genel anestezi ile dunyaya geldi boyu 50cm kilosu 3520 idi resim ekleyemedigim için guzel oglumu sizlere gosteremiyorum herkesin bebişi hayırlı olsun allahım analı babalı buyutur insallah

[a href=http://urlal.com/dqqf][/a]

kızlar deneme yapmaya çalışıyorummm....

Eğer ki oğluşumöun resmi varda MAŞALLAHHH rica edeyimmmmm:nazar:

niye korktugum dedin canim. 10 Kasim istemiyormuydun?:uhm:

yok cnm ya Türkiyenin ağladığı bir günde ben her sene kızımın d. gününü kutluyacam yawww.kızım 10 numara olcek herhalde 10 kassım da saat 10:10 geçe doğdu cimcimem:))) ne yapalım kimse unutmaz en azından d.tarihini aslında bir bakıma da iyi olduzemuszemus

yok cnm ya Türkiyenin ağladığı bir günde ben her sene kızımın d. gününü kutluyacam yawww.kızım 10 numara olcek herhalde 10 kassım da saat 10:10 geçe doğdu cimcimem:))) ne yapalım kimse unutmaz en azından d.tarihini aslında bir bakıma da iyi olduzemuszemus

10 Kasimda gelirse diye bende cok korkuyordum. dedigin gibi herkesin yas tuttugu bir gunde ama esim oyle olsa bile o gunde cok buyuk bir lider oldu, ama yerine yeni bir lider adayi dogdu diye dusunuruz demisti. benimde hosuma gitmisti. ama benim kiz yine babasini dinledi ve 12sinde geldi.kaydirigubbakcemile3

bütün bebislere kocaman masallah hepsi anali babali uzun ömürlü olsun insallah

buda benim minik balböcüüümmmmm Nisa Pinar:nazar::nazar::nazar:
38+3 te
11.11.2009 saat 10:13 te normal dogumla hayatimiza isik sacti:nazar::nazar::nazar:
3370 gr, 52 cm bascevresi 35cm

masallah deyin kizima :)

cimg0675.jpg

cimg0694f.jpg

Son düzenleme:
elifcim maşallah canım çok şeker çokk
doğum tarihide güsel bende eşime dediydim doktora desem 1 gün bekletirmi diye
suyum bitecek nerdeyse ben tarihi düşünüyodum deli anne nolcek
zamanı gelince doğsun diye dua ettiydim demek zamanı o günmüş

wannacım haket ya lider olcek benim kızım onun da böle anısı olur işte
siren seslerinde saygı duruşunda durdu kızım benimkaydirigubbakcemile3

X