2009 kasım anneleri

frezyalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
280
3
0
İstanbul
2009 kasımda doğum yapan anneler,bebeklerimizin durumlrını,gelişimlerini burada paylaşalım.bebeklernizle nasıl zaman geçiriyorsunuz,tualet eğitimine başlayan var mı mesela?

2009 kasımda doğum yapan anneler,bebeklerimizin durumlrını,gelişimlerini burada paylaşalım.bebeklernizle nasıl zaman geçiriyorsunuz,tualet eğitimine başlayan var mı mesela?

merhaba canım,aylara gore paylaşım başlığına bakarsan 2009 kasım anneleri diye bir grubumuz var.seni oraya bekleriz.

daha tuvalet eğitimine başlamadık.18 ayın dolmasını beklıyoruz.ama ben yarı lazımlık alıp ufak ufak oturmasını falan oğretmeyı düşünüyorum.

Bende çok merak ediyorum kasım bebekleri neler yapıyor gelişimleri ne durumda..
bizde 1 yaşından sonra bir gelişim olmadı. kelime olarak mama baba dede birde işi düşerse anne diyor yada ben öyle sanıyorum. onun dışında koltuklara tırmanıyor o kadar bunun dışında yaptığı bişe yok.
ben bazı problemler olduğunu düşünüyorum..

TEŞEKKÜRLER.görmemişimo başlığı,bakıcam.

bir doktora gösterebilirsin için rahat eder.fakat benimde oğlum anne,baba,dede,annane,mama,meme,hadi diyor sadece.bizde koltukklara tırmanıyoruz,karıştırıyoruz.yani aynı şeyler.el becerileri nasıl?küplerle,şekillerle oynuyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…