2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

27+4 5,5 kilo aldım
ama dr.kızıyor kilo almıyacaksın diye daha önünde 2 ay var diyor:sinifsinif:

27+4 te 8 kilo 200 gr
hic umursamiyorum valla doktorda hicbisey demiyo kilom konusunda demekki normal gidiyo

10 kilonun altında kilo alanlara kilolarını söylemeyi yasaklıyorum.. :)) :)) kaydirigubbakcemile3 :roflol: zira ağlayacağım şimdiiiii...

Son düzenleme:
bugun salık ocagında yarım kilo daha almıs gorunuyodum nannn 6 kilo oldu yaa daha almak istemiyomm nannn :))))))

10 kilonun altında kilo alanlara kilolarını söylemeyi yasaklıyorum.. :)) :)) kaydirigubbakcemile3 :roflol: zira ağlayacağım şimdiiiii...

ben yazabilirim o zaman 12 kilo :) ama çok şükür 2 haftadır 200-300 gram almışım. ilginç walla. ama ben kesin bu eksikleri 1 haftada tamamlarım :))

Bu bünye ilk ve son 60 lı kiloları ilk hamileliğinin sonunda görmüştü oda 63 tü. 30. hafta şimdiden olduk 64 sonumuz hayrola..

doktor bana son ay fazla kilo almazsın dedi bilmiyorum artık mide yanması şikayetleri falan başlarmış ama ben yedi buçuk aylık hamileyim toplam 8 kilo aldım. mide yanması falan şikayetim yok iştahım gayet açık kendimi tatlılardan uzak tutmaya çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyorlar

doktor bana son ay fazla kilo almazsın dedi bilmiyorum artık mide yanması şikayetleri falan başlarmış ama ben yedi buçuk aylık hamileyim toplam 8 kilo aldım. mide yanması falan şikayetim yok iştahım gayet açık kendimi tatlılardan uzak tutmaya çalışıyorum ama aklımdan hiç çıkmıyorlar

ah şu tatlılar kaydirigubbakcemile5

ben yazabilirim o zaman 12 kilo :) ama çok şükür 2 haftadır 200-300 gram almışım. ilginç walla. ama ben kesin bu eksikleri 1 haftada tamamlarım :))

bende 3 hafta kilo almadım üç gün hastanede tedavi gördüm iki günde 1,5 kilo aldım anlamadım. serumlardan mıdır nedir?....

ohooooo sisinkide kilomu be yaaa.ben 15kilo almışım.dün gittim doktora kadıncağız şok oldu.:1shok: 1ayda 5kilo almışım resmen.75 olmuşum. :roflol:29+3günlük olmuşuz bu arada.

ee arkadaşlar bu kilo artışını nasıl halledeceğiz...ben de 10 kilo aldım.En son doktorum haftama göre suyun biraz fazla olduğunu söyledi.Bebeğin gelişimi ise normal.
27+6 yım.Daha kaç hafta var....

X