Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ne kadar az kilo almışsınız ben 15 haftalık hamileyim,doğumum kasımın sonu görünüyor aldım başımı gidiyorum bir iştah bir iştah:bbo:
18. haftamdayım bir güncük var:) ben 56 ile başladım şimdi 59 ile 60 arası gidip geliyorum. kızlar normal yemek yiyorum hamile olmadan önceki gibi ama yediklerim bir şekilde kilo olarak geliyor nabayım.
her aya bir kilo almak ideal demişti doktor.
arkadaşım daha 3. ayında 10 kiloya ulaşmıştı bünye meselesi kızlar.
bu arada WANNABABY kız kaç kilo aldın merak ettim şuan aranızda ben öndeyim gibi sanki.
3lü testimin sonucunu almaya gittiğimde doktorda bir arkadasla sohbet ettim o toplamda 12 kilo almıs 16. haftada boyleydi simdi ne olmustur bilmiyorum ama hepimiz 5. aydan itibaren istemesekte kilo alacagız
16. haftaya kadar mi 12 kilo almis?:uhm:
ben hala hiç kilo almadım kızlarr :teytey:ama üzülmeyin eminimki hepinizden tombişimdir zaten.tabii mevcut durum itibariyla almamamda gerekiyor.doktorum inanılmaz sasırdı her gittiğimde kocaman aferim alıyorum.Adamcağız beni tombiş görünce bu kesin tostoparlak olur deedi heralde şimdi çok saskın kaydirigubbakcemile3