• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

yasemincim alıklı kıyafetten bizim burdada var eşim aldırmadı bana begenmemiş beyefendi görünce gene içim gitti güle güle giysin zeynep hanım :))

oyyyy yasemincim hepsi çok ciciler kızın güle güle kullansın bol bol zillensin içindeeee

yasemin gule gule kullansin minik cimcime...

yasemn pek şekr güle güle kullansın prensess
teşekkür ederiz teyzeleri daha güzellerini sizin bebişler giysin
yasemincim alıklı kıyafetten bizim burdada var eşim aldırmadı bana begenmemiş beyefendi görünce gene içim gitti güle güle giysin zeynep hanım :))

teşekkür ederm narencim evet cok tatlı bi kıyafet bende cok begenerek aldım

AMANııN KIZ YASEMıN NE TATLILAR YAAA ANACIM KIZLAR ıÇıN BıSÜRÜ KIYAFET VAR VALLA HEE gamyoncuiremsu ALLAHIM HAYIRLI GÜNLERDE GıYMEK NASıPETSıN CANIMBENıMM

AMANİİN KIZ YASEMİN NE TATLILAR YAAA ANACIM KIZLAR İÇİN BİSÜRÜ KIYAFET VAR VALLA HEE gamyoncuiremsu ALLAHIM HAYIRLI GÜNLERDE GİYMEK NASİPETSİN CANIMBENİMM

teşekür edrm didemcim evet insann gözü dalıyo hangisini alıcagını şaşırıyo ama erkk bebeklerinede cok güzl cicilr var

Kizlar bebisle disari cikarken, esyalari icin kocaman bir cantaya ihtiyac var tabii ki...
Cok begenerek aldigim ve icinde bebegin biberonunu sicak tutan cantasiyla beraber minik alt acma minderi de mevcut...Ve Cantamizin cok fazla bölmesi var, icinde minik bir cantasi daha bulunuyor...
Bebek arabamizin renkleriyle de uyumlu...

my.php
[/URL][/IMG]

cok güzel ve sık birsey cok akıllısın nidacım geniş ve cok bölmeli olması senin işine yarayacak güle güle güzel günlerde kullanın ilaydayla :))

Back