• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

ayy yerim kız ben bu cicişleri çok güzel valla hele o fırfırlı badiye bayıldım çok güzel güle güle giysin iremimiz

sadocum hayırlı olsun ana-kız hayırlı günlerde kullanın inşallah cicilerinizi minikuşşş çok tatlılaaar bende bugün oğlişe mevlüt cicisi aldım durun bende ekliyim hemen

my.php
[/URL][/IMG]
ihsoşumun mevlüt cicileri bunlaydaaaa teyzoşlaaarr

canım çok güsel hepsiii güle güle kullansın küçük irem hepsinii
ananeside maş pek zevkliymiş

gule gule kullanin saadetcimm
ikinizin cicileride cok tatli

saadetcim hayirli ugurlu olsun kizinin ve senin cicilerin , cok güzeller

ayy yerim kız ben bu cicişleri çok güzel valla hele o fırfırlı badiye bayıldım çok güzel güle güle giysin iremimiz

cok ciciler saadetcim eline saglık annenin iyi günlerde kullanın

sadocum hayırlı olsun ana-kız hayırlı günlerde kullanın inşallah cicilerinizi minikuşşş çok tatlılaaar bende bugün oğlişe mevlüt cicisi aldım durun bende ekliyim hemen

ben ve iremim sizlere tşkr ederiz kızlarrrrrrr a.s.

didom çok gzlll sağlıcakla gysn oğluş inşalahhhh

sadoşum hem senin hemde iremin cicileri çok tatlı kıs pijamalar böle tiril tiril görünüyo tam sıcaklığa uygunnn ireminin de fırfırlı donunu yesinlerrrrr

didoşum benim prensinde var mevlüt kıyafeti çok komikler yaaaaa ama bak ben sana diyim senin ihsoşa çok yakışcak bunlarrrr güle güle giysinn

didoş çok güzel tatlım ayy hele giyince daha tatlı oluyo

didemcim saadetcim güle güle giysin ihsoş la iremcik yerim ben oları giycek kuzuları :)):nazar:

sadoşum hem senin hemde iremin cicileri çok tatlı kıs pijamalar böle tiril tiril görünüyo tam sıcaklığa uygunnn ireminin de fırfırlı donunu yesinlerrrrr

didoşum benim prensinde var mevlüt kıyafeti çok komikler yaaaaa ama bak ben sana diyim senin ihsoşa çok yakışcak bunlarrrr güle güle giysinn

canım çok tatlı maşallah sağlıklı günlerde giysinler kuzucuklarımız

Saadetcim Iremin iyi günlerde giysin hayatim..
Didemcim Ihsanin cok yakisikli görüncek bu kiyafetin icinde...

ve sadocummm çook teşekkür etti minikkuşum size teyzeleri giyince gösteririm inşallah size dediiiiihihoyyyt

didemcim saadetcim güle güle giysin ihsoş la iremcik yerim ben oları giycek kuzuları :)):nazar:

evet cnm tiril tirilll çok ii olcak urfanın sıcaklarındaaa :)
saadetcim iremin güzel günlerde kullansın cicilerini. çok tatlı hepsi

Saadetcim Iremin iyi günlerde giysin hayatim..
Didemcim Ihsanin cok yakisikli görüncek bu kiyafetin icinde...

tşkr ederiz teyzeleriiiiiiiiii a.s.

Back