Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Saadet, abisis, alhan , canlarım sizinde cicişleriniz çok güzel olmuş,
Özlemcim kart çok hoş görünüyor, Yazarım bende adresimi eğer gönderirsen seviniriz oğlumla :)

Havvoşuuummmmmm çok tatlı olmuş minikkuşum yaaaa insan nasıl heyecanlanıyor demiii biran önce doğsada kullansak hepsini diyor Allahım hayırlı günlerde kullanmak nasipetsin tatlışımmmm

havvacım güle güle kullan tatlım hepsi de çok güzel. Benim sana birkaç sorum var:
-bambu beşik süslemesini yaptın mı yaptırdın mı?Ne kadara mal oluyo?
-Döşek malzemesi olarak ne kullandınız(pamuk, yün...)?Ölçülerine göre yatak var mıydı, kendiniz mi yaptırdınız?
Ben de ona göre ne yapıcağıma bakıcam da canım , cevap verirsen çok sevinirima.s.

zatan kapı süsünün resmini çekmeyi unutmuşum onunla beraber koyarın şekerleri yemedim kız hepsini şeker komasına girerdim yoksa:))heheheheh

Havvacım güle güle kullansın oğluşun , çok güzeller hepsi

havvacım hepsi çok güzel allah iyi günler de kullanmanızı nasip etsin

Havvoşuuummmmmm çok tatlı olmuş minikkuşum yaaaa insan nasıl heyecanlanıyor demiii biran önce doğsada kullansak hepsini diyor Allahım hayırlı günlerde kullanmak nasipetsin tatlışımmmm

havvacım hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın sağlıkla büyüsün içinde oğluşun

kızler hepinize teşekkür içelerinde en degerli battaniye ne emek verdim ona valla
nazcıııım ben sadece mavi tüle para verdim gerisi vardı evde birde yataga

ey amma hamaratsınız ya maşallah hepinize.benim hiç yok marifetlerim herşeyi hazır alıyorum.
ama gerçekten hem sepetler hemde battaniyeler süper elinize sağlık güle güle giysin bebekleriniz.

ayy hepsi birbirinden güzel allahım sağlıkla güzel günlerde giymesini kullanmasını nasip etsin

elifnaz bayıldım
çok gzl bi odası var prensesinnn
gördüğüm en güzel odalardan bri
tebrik ederim zevkin harikaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…